Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włoskowata

jak wyglądają wasze uda?chodzi o owłosienie bikini.

Polecane posty

Gość włoskowata

Mam kłopot, nie jestem brunetka a włosy mi rosna te bikini prawie za pachwiny już. Wyglada obrzydliwie, cały odbyt tez we włosach.Co zgole t twarde odrastają, wyrywam je kilka godzin penseta co kilka dni. Golę, uzywam kremów i nic. nadal rosną. Powiedzcie czy wy tez tak macie? i jak z wargami?tam mam tez pełno włosów ale nie wiem czy tam tez golic. raz goliłam na łyso i super wyglada np jak sie idzie do ginekologa czy na randkę. No ale te odrastanie ich .......teraz mam stałego faceta to nie chcę bawic się w wyrywanie z warg tych włosów, ale chciałabym chociaz aby te pachwiny jakotako wygladały.....czy wam tez tajk rosną?

Gość nie mi tak nie rosną
z natury mam włosy ciemny blond, jestem słabo owłosiona - nóg mogę z miesiąc nie golić i nic nie widać :D co do bikini, to włosy mam tylko na wargach, w pachwinach już nie. może zbadaj sobie hormony?

Gość niektorzy tak maja
przeciez jesli czytasz rozne tematy na tym forum to powinnas wiedziec ze mnostwo kobiet tak ma. i mozesz sobie to zostawic albo uwowacv - jak wolisz :D co tu radzic?:D

Gość hmm o.O
A jak golić wargi zeby nie pozacinać? :/

Gość wtórny analfabetyzm u mnie
a ja goliłam wargi delikatnie powoli i ładnie była łysa ale strasznie kłuja jak odrastają. Sa sztywne, tez wyrywałam je i tez rosną. Na wargach więc podcinam tylko.

Gość hormony nie mają nic do rzeczy
ja jestem blondynką, na rękach, udach, praktycznie w ogóle nie mam włosów, a włosy na udach, przy bikini tez mam. Dlaczego? Bo odkąd zaczęły mi rosnąć, czyli od 12. roku życia, je depiluje kremem. I one się od depilacji nie osłabiają, tylko wzmacniają. Teraz, po 10 latach ciągłej depilacji rosną już właśnie na udach. Za 10 lat będzie jesczez gorzej, no ale mam za słabe włosy na wosk (po nim KAŻDY, dosłownie każdy włos mi wrasta, bo są za słabe, zeby się przebić przez skórę) i po prostu musze je tak depilować. Trudno. Jakoś mojemu chłopakowi to nie przeszkadza,.