Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawno dawno temu

Były odezwał sie po 4 latach....

Polecane posty

Gość dawno dawno temu

co ja mam o tym myslec??? mój pierwszy chłopak jeszcze ze szkoły..odezwał sie do mnie, napisał maila i chce sie ze mną spotkac po 4 latach milczenia. To on chciał to wszystko zakonczyc ale teraz zaskoczyło mnie to strasznie, nie wiem co zrobic i co o tym sądzić?? ja teraz ni emam nikogo bo niedawno rozstałam sie z chłopakiem a on...nie wiem czy kogos ma ale chyba tez nie.....był ktos w podobnej sytuacji???

Gość chcę być psychologiem...
koleżanka była w podobnej sytuacji.. były wrócił bo... rozstał sie z dziewczyną... gdy tamta chciała by do niej wrócił to od razu zostawił moja przyjaciółkę i wrócił jak na skrzydłach do tamtej. a co oznacza to u Ciebie? 1) moze chce z toba być 2) moze chce po prostu wiedziec co u ciebie? nie dowiedsz się dopóki go nie zapytasz...a chcesz go widziec?

Ja miałam taki przypadek i podobnei jak przedmówczynia wspominam to raczej jako koszmar...On spotkał się ze mną bo dziewczyna go zostawiła...a jak byliśmy ze sobą 4 m-ce i tamtej zachciało się wrócił\\ć do mojego chłopaka to poleciał,że hej...Mało się za przeproszeniem nie zesrał!!!! Potem mi powiedział,że zrobił to specjalnie aby zobaczyć,czy dalej na niego lecę....Porażka :O uważam,że spotkać się można....ale proszę nie daj mu się omamić i nie wracaj do niego...Chyba,że poznasz dobrze jego zamiary.... Powodzenia w każdym bądź razie :)

Gość dawno dawno temu
on mnie zostawił po maturze jak sie okazało ze ja sie nie dostałam na zadne studia dzienne a on tak, wtedy było nam bardzo cięzko finansowo bo mój ojciec był bezrobotny a ja tez malutko zarabiałam, ale teraz ja studiuje zaocznie, ojciec ma prace w miare dobra jak na te czasy a i ja troche lepiej zarabiam......nie wiem czego on chce?? moze tylko pogadac, co u nas si edziało ale w sumie skoro nie chciał mnie juz widziec dlaczego teraz zmienił zdanie??? moze zadna go juz nie chciała jak poznała jego charakter i on teraz mysli ze przez wzgląd na dawne czasy ja bede chciała sie z nim spotykac.

Gość potakim
...czasie???daj se spokój. - do mnie też chciała wrócić moja ex z którą byłem 10 lat temu. - kawał czasu a odnalazła mnie pomimo zmiany miejsca zamieszkania. - kiedyś zostawiając mnie nie miała żadnych skrupułów bo marzyło jej się mieć wielu.teraz jest sama i w dodatku ma problemy. - dlaczego ja???

Gość dawno dawno temu
nie wiem co mam myslec...teraz juz mi sie wszystko pomieszało...moze chce tylko pogadac..ale wiem ze jak sie bedzie fajnie gadało a on jest teraz sam i wie ze ja tez to bedzie chciał ze mną niby byc..

Gość chcę być psychologiem...
Ty rozdajesz karty! jesli chcesz sie z nim spotkac to spotkaj to twoje zycie

Gość nie ma co
się zastanawiac i doszukiwac nie wiadomo czego. Jeśli masz chęc to idz się spotkaj, jesli nie olej to. Cięzko okreslic jaki On ma w tym cel, uznaj więc że to takie bezinteresowne spotkanie. Moim zdaniem jeśli nie pójdziesz, to następne pół wieku będziesz się zastanawiała czego On od Ciebie chciał.