Spaghetti... 548 Napisano 10 Styczeń (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Wydałeś rozkaz a nie wiesz na kogo. A jak ten cel to ty Ja jestem ''generałem'' nie celem kużwa Magi Ela wybiera skazańca Edytowano 10 Styczeń przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 10 Styczeń 5 minut temu, choroszcza jukon welcome napisał: Po prostu wyjeeebie twoje foty na forum, zeby kazdy się zapoznał z twoją nienachalną urodą, wiec nadal bądź grzeczna Będę jaka chce a fot nie wrzuci bo nie jest tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano 10 Styczeń Możesz odstrzelic parowe Filipowi bo i tak mu już nie działa i se spożyjecie romantycznie na potencję działają jądra podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 10 Styczeń 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja jestem ''generałem'' nie celem kużwa Magi Ela wybiera skazańca Zawsze można spaść z generała na skazańca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 691 Napisano 10 Styczeń (edytowany) 3 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: o widmok bedzie cos grane dzisiaj ? Hymn kanandy na flecie Edytowano 10 Styczeń przez Malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 10 Styczeń 5 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: On jest ritatdem gangusem w dresie elzbieto. Dobrze niewazne Po pierwsze to nie piszę poważnie tylko jaja sobie robię a po drugie to jak się jest gangusem to nie można chodzić w dresie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 10 Styczeń (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zawsze można spaść z generała na skazańca Jeszcze się trzymam krzesła nie ma opcji Edytowano 10 Styczeń przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano 10 Styczeń Przed chwilą, Еlciаа napisał: Po pierwsze to nie piszę poważnie tylko jaja sobie robię a po drugie to jak się jest gangusem to nie można chodzić w dresie? Elzbieta zawróć z tej drogi zaprawdę ci powiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1095 Napisano 10 Styczeń 1 minutę temu, Malowany napisał: Hymn kanandy na flecie I rosół z tłustej kaczki od Marysi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 10 Styczeń 13 minut temu, choroszcza jukon welcome napisał: Po prostu wyjeeebie twoje foty na forum, zeby kazdy się zapoznał z twoją nienachalną urodą, wiec nadal bądź grzeczna To są tylko twoje mokre sny bo od wywalania fotek i privów to akurat jesteś ty niebieska karto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 10 Styczeń Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: byl czas z 2-3 lata temu jak widmok codziennie paradowal z fotami kafeterianek w awatarach i pisal komplementy w stylu ze jakiejs warga na nos zachodzi czy pododbne brednie przyjdzie i na ciebie jezyk czas nic sie nie martw Właśnie jakoś rok minął i nie przyszedł jeszcze ten czas ale skoro ma przyjść no to poczekam bo już sie martwiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 691 Napisano 10 Styczeń Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I rosół z tłustej kaczki od Marysi Nie wiem o co chodzi, ale dam lajka hue hue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 10 Styczeń Przed chwilą, Onaaaaa napisał: Chyba nie znalazł tej typiary w tych swoich apkach ze sklepu play bo ja ją jakos z instagrama wzięłam i miękkus sie podniecił i wydedukował ze ja cisnal grubo wtedy może libed pamietasz Kto korzysta ze sklepu Play skoro są alternatywy lepsze i bezpłatne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 10 Styczeń 9 minut temu, Get Оut napisał: To już bym codziennie wrzucał gdyby się trzymać ich chorych teorii. Weź nie pisz tak przecież codziennie sie nie kłócimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 691 Napisano 10 Styczeń Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: dobre prawie sekte z nas zrobil o wlasnie zapomnialem ty jestes moze jarek ? Może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 10 Styczeń 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jeszcze się trzymam krzesła nie ma opcji Nie pij za dużo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano 10 Styczeń Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: dej jej zyc i byc soba niech sei rypie za kamienica z menelami czy januszami Nikomu nie bronie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 10 Styczeń 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: Ooo tego rosołu i tych kaczek jak zazdrościł no taka kaczuszka w porównaniu z jego coeziennnym makaronem wzbogacanym twarogiem mógł odpalić na pewno Ta obiadu za dwie dychy zazdrościł i oberwała za hejty . Tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 10 Styczeń 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Podpowiem Ci, zjemy kolacje i wypijemy toast za poległych pod murem Brzmi trochę jak scenariusz do romanso-horroru ale przynajmniej coś nowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 10 Styczeń 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Weź nie pisz tak przecież codziennie sie nie kłócimy Ale tutka zmieniła narrację , bo już się przymila i myśli że zapomniałaś jak Cię gnoiła i jeszcze ten podszyw żeby Cię ośmieszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 691 Napisano 10 Styczeń 1 minutę temu, Get Оut napisał: Ta obiadu za dwie dychy zazdrościł i oberwała za hejty . Tyle w temacie Hej kiciusiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano 10 Styczeń 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Brzmi trochę jak scenariusz do romanso-horroru ale przynajmniej coś nowego. Nie widzisz czym on spamuje od lat. Tylko ze u niego piwnica jebje plesnio i grzybem a nie hajsem włoskim więc nie sugeruj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 10 Styczeń 1 minutę temu, ***** moona i salowa napisał: nic sie nie boj na razie nie ma powody ale wciagnie troche kleju albo cos mu odwali albo juz ie bedziesz chciala odpisywac na te jego wielostronicowe wysrywy i przyjdzie czas na ciebie To tylko twoje fantazje schizofrenika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 10 Styczeń 6 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Elzbieta zawróć z tej drogi zaprawdę ci powiadam Tylko ciekawe jakiej drogi jak ja sobie jaja robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano 10 Styczeń Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tylko ciekawe jakiej drogi jak ja sobie jaja robię. Nie wolno robić jaj z boga tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 10 Styczeń (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie pij za dużo Spoko trzymam klasę Kużwa klase miało być Edytowano 10 Styczeń przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 619 Napisano 10 Styczeń 4 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: dej jej zyc i byc soba niech sei rypie za kamienica z menelami czy januszami Jednak jesteś piêrdolnięty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 10 Styczeń 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: Jakby cie było stać na kaczkę to byś nie żarł w kolko makaronu z serem, proste za jakie hejty oberwała Marys? Przypomnij bo to było bekowe Psom mogę to rzucić, bo to nie jest jedzenie dla ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano 10 Styczeń Przed chwilą, Onaaaaa napisał: Naiwna i zdesperowana. Na szczęście widmoka nie stać na bilet pks gdziekolwiek ale chryi może jej w necie narobić Kotarbe było stać na przyjazd pod domofon i na kwiaty nawet więc nie obiecuj jej bezpieczeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 691 Napisano 10 Styczeń Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: z nas dwoch to ty zabijales okna bo cie podgladali i zakladales tematy o tym ze przez diody w tivi podslu...a zeby uwazac Tak było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach