Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzutka

Czy Amerykanie są idiotami?!

Polecane posty

Gość z tego tekstu wynika że są
:D ale ja nigdy nie byłam w Ameryce, więc się nie wypowiadam.

jak można sie tak obrażliwie wypowiadać o naszych przyjaciolach i sojusznikach. Amerykanie są najbogatsi, najpiekniejsi, najmadrzejsi, najinteligentniejsi, najwspanialsi, wszystko co najlepsze na swiecie jest amerykanskie, filmy, muzyka,kobiety, mezczyzni, dzieci, samochody, rowery, skutery, makburgery, makdonaldy i kaczory. ufff.

Gość Delr
W kazdym razie nie jest tam "w modzie" uczyc sie po szkole jakiegos zawodu... pracuje sie, gdzie popadnie, na 2, 3 miejscach pracy, nazywaja to jobs. Tu kelnerzyc, tam rozwozic paczki, albo cos w tym stylu. Dla mnie bylaby to czysta tragedia, tak zyc, nie miec na nic czasu, zeby cos przeczytac, albo na jakis kurs pójsc. Znam paru "niemieckich" Amerykanów- zawsze twierdze, byloby lepiej, gdyby wrócili do kraju, nawet z powodu ubezpieczenia, a maja troje dzieci... Nigdy nie bylam w Ameryce, ale cos nie mam na ten temat dobrego zdania- spoleczenstwo niedoksztalcone, nieubezpieczone, kazda choroba to poczatek ruiny finansowej, a prawdziwi Amerykanie sa usadowieni w kempingach za plotami...