Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lusiaa

pozytywny wynik testów owulacyjnych a owulacja?

Polecane posty

w tym miesiacu stosowalam testy owulacyjne. pozytywne były 15.02. , gdzie kreska testowa byla ciemniejsza od kontrolnej. czyli wedlug testu do owulacji moglo dojsc okolo 16.02 i tak sie zastanawiam.....wyczytalam na internecie ze pozytywny wynik testu wcale nie musi oznaczac ze owulacja miala miejsce.... jak to jest w praktyce? dodam ze wystapil plodny sluz, jednak nie odczuwalam zadnych boli jajnikow jak to moze miec miejsce podczas owulacji. dzieki za wszystkie odpowiedzi. pozdrawiam

witam ja robilam testy owu. pokazala sie 2-ga mocna krecha, mierzylam tez tempke i byl skok, ale w tym cyklu tez nie odczuwalam zadnego tzw. bolu owulacyjnego,. W poprzednich cyklach czulam lekkie uklucia w jajniku. Mimo pozytywnego testu owu. i skoku tempki nie udalo mi sie w tym cyklu:(

Może masz złej firmy. Ja korzystałam z testów jednej marki i byłam bardzo zadowolona. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.