Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaroczarna

Szukam fajnego zapachu dla faceta...pomózcie...

Polecane posty

Gość Szaroczarna

Chodzi mi dokładnie o jakies zapachy zblizone do czarnego Adidasa lub Puma Jamaica(tylko te 2 zapachy mu sie podobaja). Chciałabym mu kupic jakies fajne pachniło zblizone do któregos z tych dwoch ale nie mam pojecia co moze pachniec podobnie...a idąc do perfumerii to tylko mnie głowa rozboli od wąchania...:P zatem jesli mozecie mi pomóc bede wdzieczna!:) pozdrawiam

moje ulubione zapachy meskie to : allure homme sport chanel i clinique happy, nie wiem czy sa one zblizone zapachem do tych, ktore wymienilas ale sa naprawde super a przede wszystkim TRWALE a to jest bardzo wazne:-) pozdrawiam

Gość Szaroczarna
:) przedewszystkim nie mogą to byc zapachy cięzkie i duszące...raczej cos lekkiego,swiezego...ale nie mam pojecia jakie są zblizone do Adidasa i Pumy...

Gość Carolin Herrera CHIC for men
oraz np. bardzo świeży zapaszek Tom Tailor Bodytalk.

Gość mucca
ponadczasowy Hugo Boss zielony

Gość dziewczyna chlopaka jednego
ja polecam BRUNO BANANI PURE MAN i HUGO BOSS- wiekszosc trwale, pociagajace, meskie

Gość carpe diem***
....pamietam ze kiedys maz kupil perfum o identycznym zapachu do adidasa skusila go cena potem zalowal bo zapach niestety byl bardzo ulotny ale nazwy niestety nie pamietam...:(...polecam oryginalnego czarnego adidasa:)...

Gość Szaroczarna
dzieki :) no własnie chłopak juz długo uzywa czarnego Adidasa,lubi go ale powiedział ze chciałby jakis nowy zapach...ale On jest pod tym względem wybredny,malo które perfumy mu sie podobaja...i mam dylemat...zastanawiam sie czy ten Hugo Boss zielony rzeczywiscie jest podobny do Adidasa czy Pumy Jamaica...mówicie ze podobna nuta??:)

zblizone do adidasa lub pumy - sproboj mexxa. Ja kupilam swojemu, jest zachwycony, jednak nie pamietam jaki kolor. To swietna marka, uwielbiam zapachy mexx, zobacz w perfumerii

Gość Szaroczarna
Ewelka,jesli mozesz zorientuj sie jaki kolor Mexxa to był!:) bede wdzieczna!:)

Popieram, Mexx jest swietny:) Mi najbardziej podoba sie niebieski (to ten klasyczny, taka \"podstawowa\" wersja). Opakowanie zblizone ksztaltem do szescianu. Uwielbiam tez meski Marco Polo - tez ten klasyczny. Super sa tez Jaco Lagerfelda. Moge je wachac bez przerwy:) Kazdy z tych trzech zapachow ma w sobie troche swiezosci, troche meskosci i troche tego czegos co ciagnie mnie jak magnes:) Boskie sa tez Dolce & Gabana w takim granatowym kartoniku, niestety nie pamietam jak sie dokladnie nazywaja ale sa w Rossmannie. Tylko ze to juz zapach troszke innej kategorii - bardzo oryginalny;)

ja swojemu kupiłam S8 Oriflame- strasznie nam się obojgu podobał i podoba nadal ; reklamowany jako: \" eksplozja młodości i energii. zapach dynamiczny, orzeźwiający, wyprzedzający światowe trendy. jego niepowtarzalyn charakter tworzy osiem modnych aromatów- grejpfrut, mandarynka, kardamon, czarny pieprz, bratek, piżmo, paczula, tonkowiec\"...

Kochane zapraszam do mojej oferty firmy FM. w podanym nizej katalogu sa dostępne wszystkie propozycje męskich wód toaletowych zapachem alteratywnych do swoich originalnych pierwowzorów. Tutaj katalog z ofertą http://pl.fmgroup.dega.com.pl/uploads/pliki/katalog.pdf Cena przystępna a naprawdę warto! moim zdaniem śliczny jest Boss- Hugo Bossa bądz Joop!Homme- Joop\'a Chętnie służe pomocą :-)

Zapomiałambym... Szaroczara jeśli jesteś zainteresowana \" Czarnym Adidasem \" to w katatalogu ma nr 63 Cena 30 zł + koszty przesyłki :-)

Do super znowu beznadziejna rekla Szanuję Twoje zdanie jeśli sam używałeś Jak zawsze są zwolennicy i przeciwnicy Natomiast komicznym jest dla mnie wyspowiadania się jeśli nie znam firmy i nie mam żadnego z nią związanego doświadczenia A tak btw niezły masz sklep z takimi cenami!

Gość Szaroczarna
Hey :) Zastanawiam sie nad tym zielonym Hugo Boss i Mexx'em...cena nie jest taka tragiczna...ale najpierw musze je powachac...:) moze rzeczywiscie to bedzie to!:) dzieki za wszystkie wpisy!:)

Gość dfgfdgfdgdfgdfg
PIEEEKNYYYYY jest pierre cardin emotion de pierre cardin taki czarny dzizys! jest genialny! :)

Gość Szaroczarna
:D wiecie,moze i piękne te zapachy co piszecie...ale chodzi mi o cos zblizonego do Pumy Jamaica i czarnego Adidasa dla faceta!!;)

Gość ingusia
Mój mąż ma 2 ulubione:" Lacoste Essential power homme(zielona), a ostatnio Beckham Intimately(ostatnia co wyszła-czarna)

Szaroczarna moge zagwarantować ze Fmka czarnego Adidasa jest wierną kopią. Tak przynjamniej twierdzą Ci, którzy zamawiają u mnie i wracają

Gość ja chce
hugo boss zielony- rewelacja

Gość jaaaaaaa
Aqua DiGio!!! Rewelacja:)

Gość Szaroczarna
mi1unia,dziekuje za odzew :) ale czarnego Adidasa moj facet juz ma!:D a ja szukam czegos zblizonego własnie do czarnego Adidasa lub do Pumy Jamaica! Jutro jade na zakupy,wstąpie do drogerii i powącham Hugo Bossa i Mexxa-moze to bedzie to!:)

Gość a ja polecam
kenzo air oraz chanel egoiste

Gość a ja polecam
kenzo air oraz chanel egoiste

Gość gość
Chanel-Allure Port oraz Hugo Boss- Zielony powinien się sprawdzić. Po perfumy zawsze sięgam na zapachowiec.pl i są trwałe i ładnie pachną. Jestem z nich bardzo zadowolona, a gdyby nie inne flakoniki to pewnie mój brat nie zauważyłby różnicy w porównaniu z oryginalnymi.