Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glamour000

Ogladacie teraz Rozmowy w Toku?

Polecane posty

Gość ten babochłop mięśniak
był tragiczny :P

Gość zosia_samoooosia
jakby miala mowic z wlasnego doswiadczenia to latwiej jest schudnac niz przytyc :(

Gość hiigffooo
zosia to zalezy od tendencji... ja mam do chudniecia inni do tycia

Gość zamek z piasku
samanta ja rozwazam osoby zdrowe, tycie czy utrata wagi ze wzgledu na stres to zaburzenie i oczywiscie wszystkiego rodzaju zaburzenia nalezy zaczac od odpowiedniego leczenia czy pomocy fachowca.

Gość zosia_samoooosia
moze ktos poda diete na przytycie - niech mi ktos ulozy plisssska bo ja nie wiem ile mam jesc dziennie zeby przytyc:)

Gość hiigffooo
zosia nie przesadzaj... idz do dietetyka

zosia_samoooosia---> Ja niestety nie pomogę, bo nie znam się na tym, ale wydaję mi się, że wirtualnie nikt Ci nie doradzi. Każdy człowiek ma indywidualny organizm i to co jednemu służy, drugiemu zaszkodzi, albo w tym przypadku- nie pomoże. Moim zdaniem powinnaś wybrać się do dietetyka, on dobierze dietę odpowiednią dla Ciebie.

Gość zamek z piasku
zosia, ale przyznalas wczesniej jak traktujesz jedzenie. To potwierdza moja teorie. Sama wiem, ze jestem szczupla bo traktuje jedzenie co najmniej " luzno" i nie mam zamiaru wpierac jakiejs 20 kg ciezszej kolezance, ze jem wiecej niz ona bo tak napewno nie jest.

Gość zosia_samoooosia
to prawda nie jest dla mnie wazne , nie mysle o schabowym non stop hehe chociaz teraz bym zjadła :P co nie oznacza,ze lubie jesc :) u mnie nie ma dietetyka...

Gość zamek z piasku
co do diety to faktycznie najlepiej ulozyl by ja dla ciebie dietetyk, choc pewnie mozesz poszukac przykladowych diet w internecie, czy prasie

Gość zamek z piasku
a no i taka dieta wymaga tyle samo wysilku i samozaparcia co dieta odchudzajaca.

Gość hiigffooo
chyba wiecej nawet

Gość hiigffooo
jest tu taki topik, tampewnie laski cuda wymyslaja

Gość To jakis zart
Kołakowska 48 kg, wolne zarty Ja mam 175 cm i waze 50 kg a jestem od niej chudza, nogi mam jak patyczki, lecze sie na anoreksje od 2 lat, jest chuda ale bez przesady, przy 48 powinna byc na niej skora i kosc tu ma nogi jak balerony http://gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G=14

Gość zosia_samoooosia
dzieki ale ja bym chciala diete prawdziwa... np. co dokladnie na snidanie i ile , ale ok dziekuje za stronki :*

Gość Madziaaaaaaaa
Uważam ze stwierdzenie "zjadłam dużo" jest dla każdego rzeczą indywidualną. Ja jestem szczupła mam 169cm i ważę 52 kg i wg mnie jem mało dzis np zjadłam: - 6 tostów plus 5 dużych plastrów sera zóltego plus 5 plastrów szynki - 3 pomarańcze plus 5 owoców liczi (nie wiem czy wiecie co to :p) - 2 gołąbki z sosem pomidorowym - talerz rosołu z makaronem - Princesse kokosową :D plus 2 paski czekolady mlecznej z orzechami - teraz zajadam drugą kanapkę w ramach przedkolacji :p no i oczywiście będzie jeszcze kolacja czyli pewnie 3 lub 4 kromki z wędliną lub czymś innym i jogurt plus pije dziennie jakieś 4 szklanki herbaty i jedną lub dwie szklanki wody mineralnej . Pewnie zaraz się ddezwą tacy,którzy napiszą ze nic nie jem, wg mnie jem w średniej ilości:)

Gość hiigffooo
litosci... to sa baleropny?? no coments

Gość ja dzisiaj zjadłam
dw atosty z wędliną z indyka, keczupem i z serem żółtym, pesto, deserek czekoladowy i jabłko. I dla mnie to tez dużo.

Gość ja dzisiaj zjadłam
aha, i nie planuję nic więcje już jeść, herbatę piję niesłodzoną, więc sie nie liczy i dodatkowo piłam dwie kawy, z odrobiną mleka każda. Potrafię równie dobrze zjeść pół ciasta i dwa talerze makaronu z sosem, jaki i jogrut odtłuszczony z musli i jedną kanapkę w ciągu całęgo dnia. Zależy, na co mam ochotę i czy jestem głodna, ale generalnie nie jem raczej wiecej niż 100kcal dziennie. A na pewno nie więcej niż 1200kcal. Chociaż nigdy tego dokładnie nie liczyłam, ale właśnie tego 1200kcal już jestem pewna, ze nie przekraczam.

Gość hiigffooo
przesada w 1 i w 2 strone

Gość ja dzisiaj zjadłam
100kcal= 1000kcal oczywiście:)

Gość paollla
jak dla mnie Madziu to się objadasz.Ja pilnuje co jem i ile.Zapomniałam jak smakuje czekolada i cukier i moja waga nie spada. Denerwuja mnie inni jak nie chce czegos jesc, bo mówią, ze jestem szczupła.Nie wiedzą ile mnie to kosztuje

Gość tez szczupla bardzo
ja waze 48 kg/ 163 cm, tez naleze do szczuplasow ale waga sie waha od 45 do 48, zalezy ile jem w danym okresie czasu, w zimie mam malo ruchu i zajadam czesto stresy przykladowe menu z dzis : sniadanie: 4 bulki- czworki, wiecie te biale, dosc male ryba w oleju- cala puszka maslo 2 sniadanie2 banany, jablko, 2 batoniki mars de light obiad- 500 ml zupy ogorkowej, z ryzem, na smietanie 2 sznycle, 300 g ziemniakow utuczonych, 6 ogorkow kiszonych deser- czekolada biala 100 g, dusze biszkopty lajkonik 180 g 4 jablka kolacja 100 g serduszek cynamonowych, 2 bulki grahamki z szynka i serem, oraz maslo, i teraz jem pistacje nie wiem ile to kcal, ale ok 5-5,5 tys nie jem tak codziennie ale ok 3-4 razy w tyg

Gość zosia_samoooosia
jak ja bym tyle jadla na pewno bym przytyla :D to niemozliwe hehe a moze... :D

Gość tez szczupla bardzo
ja dzis tyle zjadlam, ale mowie- obzeram sie tak, nie codziennie, i waga mi skacze, raz 45 raz 48, i wiem ze jak bede tak zrec codziennie to na pewno przytyje, czasami mysle ze mam tasiemca, tyle jesc a byc nadal tak szczupla, a nastolatka juz nie jestem, bylam nawet u lekarza, ponoc to kompulsy, mam tak od okolo 2 lat, w okresie jesienno- zimowym glownie bo na wiosne zawsze przechodze na diete, ale nie gloduje, jem 1600 kcal i cwicze, i nawet wtedy zdarzaja sie napady, srednio raz w tygodniu, jak tak dalej bedzie to za 10 lat, bede grubasem

Gość rzeczywiście Kołakowska
nie wygląda na 48 kg przy swoim wzroście to ja ważę więcej i jestem niższa, a mam chudsze nogi niż ona

Gość może ma taką figurę
ja mam 170 i ważę 51 kg i tez mam dośc okragłe nogi i do tego bardzo umięśnione uda.

Gość a jestem jaka jestem
mam normalną figure,ani zbyt chuda ani za gruba i czuje sie zajebiscie w swoim ciele;-)

Gość rzeczywiście Kołakowska
ja mam 169cm wzrostu i ważę 50kg, ale nogi mam szczuplejsze niż ona