Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glamour000

Ogladacie teraz Rozmowy w Toku?

Polecane posty

Waga wadze nierówna. Moja koleżanka jest bardzo zgrabna i szczupła, jeansy leżą na niej jak na modelce, ona ostatnio stanęła przy mnie na wadze i przy wzroście 1,62 ważyła 64 kg!! Myślałam, że padnę z wrażenia jak to zobaczyłam, przecież tego po niej w ogóle nie widać, jest wręcz filigranowa.

Gość dokładnie moja siostra
cioteczna ma ok. 175cm wzrostu, ma piękne, szczupłe ale umięsnione nogi, ogólnie superfigurę, bardzo proporcjonalną i szczupłą i wazy... 68kg. A ja ważę 51 i ma 168cm i się czuję grubo jeszcze":p

Gość szczupla_412
A mnie te laski wkurzaja --> a mnie wkurzaja takie laski jak Ty bo musze Ci powiedziec ze jestes bardzo ograniczona. Wlasnie latwiej jest schudnac wystarczy ograniczyc kaloryczne posilki i troche pocwiczyc a jak masz szybka przemiane materii i dochodza do tego geny to nawet jakbys jadla caly dzien to mozesz nawet 1kg nie przytyc. Ja np potrafie zjesc na obiad od 20-30 klusek 2 kawalki miesa do tego kapusta. Na sniadanie jem troche mniej bo nie lubie wstawac i jesc ale od ok godz 12 jem juz duzo. Na kolacje 2 kromki dla mnie to za malo zjadam od 3-4. W dzien jakies tosty caly czas moglabym przegryzac jakies paluszki, chipsy, slodycze. Moze to co napisalam to nie jest duzo ale oprocz 3 posilkow jem tez duzo miedzy posilkami, czasami moglabym caly dzien. I co nie moge przytyc nawet 1kg a jak juz tak sie stanie to rano waga wraca do normy. A mowienie ososbie szczuplej ze jest anorektyczka dziala tak samo jak powiedzienie osobie grubej ze jest grubasem, wpedza sie takich ludzi w kompleksy.