Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki_miki

Farbowanie profesjonalnymi farbami??moze sa na forum jakies fryzjerki

Polecane posty

Gość miki_miki

zastanawiam sie nad kupnem farby profesjonalnej(poszłabym do fryzjerki na farbowanie...ale co z tego jak za miesiac bede miała odrosty i nie bede wiedziałą jak je zafarbowac-a co miesiac nie stac mnie zeby isc do fryzjerki).Tak wiec postanowiłam sama je zafarbowac.Obecnie mam jasny brąz z złocistymi pasemkami(widac juz odrosty) a chciałabym uzyskac kolor karmelowy(podobny jak ma Joanna Brodzik).Zastanawiam sie czy jak kupie farbe profesjonalna to wyjdzie mi taki kolor jak na próbkach?Czy moze musze jakos zmieszac farby(i ze raczej jak sama zrobie to mi nie wyjdzie)

Gość miki_miki
up up bardzo mi zalezy na odp.

Gość uuuuussssssssssssss

Gość gkakka
Wiesz profesjonalność farbowania u fryzjera polega nie tyle na jakiejś cudownej profesjonalności farb, które są tam stosowane, ale profesjonalności fryzjera, który wie, jak je dobrać, ew zmieszać. Więc może idź pierwszy raz, powiedz, ze docelowo chcesz farbować sama, niech ci doradzi jaka farba, zrobi to pierwszy raz, potem przynajmniej będziesz wiedzieć, co kupować.

moja kumpela, ciemna blondynka, farbowała loreala jasnym blondem i zawsze jej wychodził kolor coś jak brodzikowa