Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marian25145

uraz kolana

Polecane posty

Gość marian25145

7 miesiecy temu na meczu koles uderzyl w moje kolano na poczatku bol ogromny ale po 5 minutach lekko kulejac moglem chodzic po 3 tygodniech pojechalem grac i znowu zle stanolem i kolano strzelilo i zeszlem.lekarz stwierdzil peknecie rogu łekotki i powiedzial ze sie samo zrosnie miesiac chozdielm na lasery i cal;a zima na hali gry w pilke 2 mecze na boisku i ostatnio znowu mi strzyklo zeszlem mimo ze normalnie chodze nie moge do konca wyprostwoac kolana bo mam takie dziwne kłucie ,wie kto co to jest

Gość Irekse
A miałeś robiony rezonans? Mi przy podejrzeniu pęknięcia na usg lekarz kazał zrobić. Ja robiłem na Zachodniej 7 w Krakowie, bo tam mają otwarty rezonans, który jest dobry dla klaustrofobików, a poza tym mają tam tanio, szybko i dokładnie, więc po co przepłacać :D tu masz ich stronę www.praktyka.info.pl

Gość Semik

W Krakowie to mają doskonałą rehabilitację w Reha Expert – jest bardzo dokładnie i rzetelnie prowadzona rehabilitacja. Bardzo jestem zadowolona z tego leczenia i szczerze mówiąc nie wiem co bym bez nich zrobiła. Rewelacja

Gość Gunio

Lubię czytać takie historie... Zamiast wybrać się do lekarza, to diagnostyka w internecie ;) Ale nic dziwnego, skoro ludzie boją się zaufać specjalistom. Ja mam bardzo dobre doświadczenia z opieką w G&R - trafiłem tam na bardzo dobrych fachowców. Szczególnie rehabilitacja jest ważna w takich przypadkach, więc nie ma co tracić czasu na czekanie w kolejkach na nfz ani tym bardziej na diagnozowanie się przez internet ;)