Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmc

przydadza sie rady

Polecane posty

Gość hmmc

Hm biore od poniedzialku tabletki...anty pierwszy raz w zyciu.. no i wczoraj uprawialam sex z facetem.. czy jest mozliwe.. ze zaszlam w ciaze.bo w innym topiku pisze ze dopiero tabletki dzialaja po tyg... brania... i teraz mam metlik w glowie, bo ja dopiero zaczelam od poniedzialku a tydzien nie minal ;/

Gość akma
ten tydzień to zapobiegawczo. jak sie kochałaś to od razu do zapłodnienia nie doszło i zanim dojdzie to działanie tabletek juz na Ciebie wpływa a nawet jeśli od razu doszło to zanim bedzie bruzdkowanie to hormony wyrzucą to z macicy i do implantacji nie dojdzie więc nie możesz być w ciąży chyba że jestes bardzo pechową jedną na 100 tys. kobitką

Gość hmmc
dzieki :) az mi na sercu ulzylo.. :)

Gość akma
poważnie. nie masz się czym przejmować. a jak sie będziesz stresowała to i kochać Ci się nie będzie chciało albo nie będziesz miała takiej z tego przyjemności. hormony działają juz trzeciego dnia i nawet jak sie wtedy kochasz to nie szkodzi bo zanim dojdzie do zapłodnienia i jego kolejnych etapów to już w pełni jesteś pod ich wpływem. ten tydzień to tak asekuracyjnie- tu cytuje mojego ginekologa który jest najlepszy na świecie:)

aha to fajnie :) no troche sie przejmuje bo nie chce miec nie planowanej dzidzi... :) a studia trzeba skonczyc :) by potem utrzymac dziecko :)