Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 23 latka

seks - moze to i glupie

Polecane posty

Gość taka jedna 23 latka

jestem dziewica i wlasciwie to nie wiem czy chce czekac dalejj z seksem czy miec to juz za soba mam chlopaka ktory juz nie moze sie doczekac ale to nawet nei chodzi o niego poprostu szlak mnie trafia jak slysze labo czytak o tym jak to mlodsze ode mnie 16 17 18 19 20 22 latki robia to ile wlezie i to juz od dawna a ja nawet nei wiem o czym one mowia i w takich chwilach sobie mysle zrobie to nie chce byc gorsza w koncu mam juz 23 lata moze to glupie ale ostatnio coraz czesciej tak mysle

Gość stonkaaa
pewnie ze glupio myslisz, bo niby dlaczego czujesz sie gorsza od tych ktore robia to ile wlezie? ciesz sie z tego! masz nad tym wladze, powinnas miec zasady, a nie interesowac sie co z dziewictwem robi otoczenie

Gość stonkaaa
zreszta mi sie wydaje ze sama nie wiesz dlaczego tego nie robisz, zastanawiasz sie nad tym?

Gość Apetita_
Nie jestes jedyna,naprawde.Ja mam 24 lata i faceta od 4,5 roku i tak samo sie nie kochalismy jeszcze,ale wynika to jakos z mojej psychicznej blokady z która nie moge sobie poradzic ale pracuje nads tym, mój chłopak mnie kocha i czeka,tak samo mnie szlak trafia jak słysze to co Ty ,to boli ale nie moge jakos sie przełamac,strach przed bólem i ciążą jest większy. NIE RÓB niczego wbrew sobie albo dlatego ze ktos tak robi. Mam kolezanke która chciałą byc bardzo cwana i pokazac innym jaka to jest dorosła, zaszła w ciąze z przypadku ,z facetem którego mało zna i który wogle do Niej nie pasuje i co ?Kasy nie ma, miłosci nie ma a bedzie rozwód po 2 latach i zycie zmarnowane. Nie warto czasem patrzec na innych tylko na swoje potrzeby.

ee.. to nie głupie, to ważne jeśli czujesz, że chciałabyś już, jeśli czujesz, że jest to osoba którą kochasz i jest dla Ciebie pociągająca, a na dodatek nie łamie Twoich zasad.. to myślę, że warto spróbować .. porozmawiajcie sobie czego każda ze stron się boi etc i zróbcie sobie jakiś fajny wyjazd. warto się postarać, bo będzieciesz pamiętać to do końca życia :-) no i podstawowe zasady: do łóżka zawsze chodzi się trójkami: ty, Twój facet i Twoja głowa :-) i nic na siłę maciek

Gość taka jedna 23 latka
wczesniej nie robilam tego bo nie mialm z kim teraz od ponad roku mam chlopaka i mam z kim tylko jakos wczesniej to byloby za szybko teraz w sumie czemu nie a przyczyny braku seksu? strach przed ciaza no i sobie czasem mysle a co jesli to nie on jest tym jedynym?? jednak dla faceta to ma znaczenie czy dziewcyna pyszczala sie wczesniej na prawo i lewo zreszta tak jak i dla dziewczyny ma?? moj chlopak nieststy mial wczesniej inne panienki i mnie to bardzo meczy i jesli to nie z nim psedze swoje zycie tylko z kims inym to nie chce by ten ktos inny przezywal to co ja a z drugiej storny mysle sobie a co jesli innego zadnaego nie bedzie? na co wtedy moje czekanie?? zreszta takiego co zadnej nie mial raczej male prawdopodobienstwo spotkania wiec jesli to bedzie taki co mial inne wiec ja tez moge miec innych ale to wszytsko pokrecone co?? ja mysle o jakims hipotetycznym nasyepnym zamiast myslec o sobie w sumie to powinnam myslec o sobie zyje sie raz zycie jest krotki i chyba nei chce czekac do 30 az wyjde kiedys za maz ja chce teraz iwedziec co i jak chce wiedziec jak to jest potem moze byc za pozno jutra moze nie byc sama nie wiem co robic ten wiek 23 lat mnie jednak jakos motywuje bardziej do zrobienia tego

Gość nai
maciek fajny z ciebie chłopak:)

Gość gorsza nie jestes absolutnie
ale po co czekac jak to tyle przyjemnosci?

pytanie nie powinno być, \"dlaczego nie mam tego robić\" tylko \"dlaczego mam coś robić\" :-) a wiek ? 23 lata to nie tragedia

Gość eheehe
maciek_pn : matko ile ty masz lat i skad jestes i w ogole :P:P:P nie no zartuje..chcialam tylko powedziec, ze jestes swietny;Ppodobasz mi sie z tego co piszesz hah ;)