Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JENNY21

I WIZYTA U GINA

Polecane posty

Gość JENNY21

CZY GINEKOLOG PRZEPISZE MI TABLETKI BEZ BADANIA- JESTEM DZIEWICA????PISZCIE DZIEWCZYNY, DZIEKI:)

Raczej nie... ja miałam badanie, cytologię miałam i dopiero mi ginekolog przepisał tabletki...

Gość JENNY21
JA WYBIERAM SIE Z ROK I JESZCZE NIE DOTARłAM NIE MOGE SIE ODWżYć

Gość JENNY21
CHODZICIE DO FACETA CZY KOBIETY?

Gość JENNY21
JAKIE MACIE WRAZENIA PO 1 WIZYCIE???

Gość pozerka666
lekarz to lekarz nie myśl o tym ze ma ci tam zaglądać i badać , poprostu wyluzuj, pomysl sobie ile on cip widział ju z w swoim zyciu, pierwszy raz jest jest trudny bo myslisz o tym bardziej i si edenerwujesz ale naprawde nie ma czego sie bac, ja osobiscie wole gin facetow, mam zle doswiadczenie z kobieta lekazrem byla sztywna i opryskliwa jak mnie badała, jak sie o cos spytalam to tak jak by na odwal sie mi odpowiedzilala-koszmar tak samo bylo z drugą, natomiast u faceta lubie isc bo sobie mozna pozartowac a nawet jak cos zle powiem czy sie spytam to zawsze sie usmiechne i jakos wyplatam sie z glupiej sytuacji.

Gość JENNY21
JA TEZ SłYSZAłAM ZE FACET LEPSZY:)

Gość malutka 18
ja tez sie ostatnio odwazylam isc pierwszy raz do gina.. nie bylo tak zle i bardzo dobrze mi sie z nia rozmawialo ( bo byla to kobieta)... mi powiedziala ze jest czesto kocham sie ze swoim chlopcem to mam przyjsc i sie zarejestrowac zrobi badania i przepisze mi tabletki anty. nie kocham sie tak czesto z chlopakiem zebym mogla wypelniac swoj organizm hormonami.. moja mama przytyla bardzo duzo po nich... nie chce zeby przydazylo sie tez to mi... ja zabezpieczam sie globulkami a on prezerwatywa.. to jest bardzo duze zabezpieczenie.. zreszta sama pani ginekolog powiedziala ze to juz jest duzo... pozdrawiam.. i sorki ze zasmiecilam twoj topik :) pozdrawiam