Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do znajacych sie

CZY TE PROGRAMY WYMAGAJA LEGALNEGO OPROGRAMOWANIA?

Polecane posty

Gość do znajacych sie

Hej. mam kilka programow ,ktore wgral mi kolega/ja to nie wiem jak sie to robi/ no i coz-pojawil sie problem ,bo u nas na osiedlu w zabrzu policja juz byla u mojej kolezanki /cale szczescie miala legalnego xp/ no i chcialam sie zapytac, czy te programy co mam to czy moga byc na moim komputerze/musze dodac, ze zadne z nich nie zostalo zakupione/-sciagniete z internetu.jesli natomiast bedzie sytuacja gdzie trzeba bedzie pousuwac -to to zrobie.wole to zrobic niz placic. -ADOBE READER ALL PLAYER CCLEANER C-MEDIA WDM AUDIO DRIVER GOOGLE EARTH GOOGLE WEB ACCELERATOR IRFANVIEW K-LITE CODEC PACK MACROMEDIA FLASH PLAYER 8 NERO NIMO CODECS PACK NVIDIA DRIVERS QUICK TIME SCIENTIFIC ATLANTA WEBSTAR 2000 SIS AUDIO DRIVER SPYBOT SEARCH AND DISTROY WINAMP

Gość emce
Nero jest płatny, chyba że masz wersję trial.

Gość jeżeli ściągnięte
z neta to są wersje bezpłatne i legalne nic sie nie bój .......każdy ściąga te programy.....

Gość do znajacych sie
a jaki program do nagrywania za free? aha- a po ile taki oryginalny xp? no i jesli mozesz wez mi powiedz-czy te wszystkie programy sa mi potrzebne? bo mi je sciagal kolega i niew wiem np co co mi jakis ACROBAT albo Spybot albo GOOGLE WEB...

Gość jeżeli ściągnięte
ale jeżeli nero jest zassany z neta to jest wersja bezpłatna i legalna

Gość do znajacych sie
hmm tak. jest taki adres dobre programy ...to stamtad ale kilka kolega mial na swojej plycie i m izgral

Gość emce
Do nagrywania używam CDBurnerXP Pro 3 - darmowy, bardzo dobry jak dla mnie, polecam.

Gość jeżeli ściągnięte
Do przeglądania plików PDF niezbędny jest program Adobe Acrobat Reader natomiast spybot czyści kompa ze śmieci

Gość emce
A te google to moim zdaniem średnio potrzebne...ale to tylko moje zdanie.

Gość do znajacych sie
ja juz bear share wyrzucilam ...no ale mam fulll piosenek....

Gość emce
Jeśli te piosenki są z bearshare, to są nielegalne. Tak samo jak nielegalne programy.

Gość jeżeli ściągnięte
lepiej wgraj te piosenki na płyty i wypiernicz z kompa to nielegalne ale któż z nas ich nie ma:):)

Gość do znajacych sie
wiecie co najpierw myslalam ze to jakies jajca ktos sobie zrobil ze rozpowszechnia ploty,ale rzeczywiscie po tym jak moja kolezanka miala wizyte panow policjantow to juz nie jest takie smieszne.

Gość hej dziubdzie
a po ile program xp ?

Gość do znajacych sie
hej a pisze m ize mam nero suite...

Gość emce
Po ile windows to sprawdź w necie, ostatnio kupowałam, ale nie pamiętam dokładnej ceny. Nero masz nielegalny, za ten program się (mało btw) płaci.

Gość to jakies sciemy z tymi
nalotami. ludzie!przeciez to gorzej niz w prl

Gość gimnazjalistkaa
powiedzcie mi, a czy mozna sciagnac darmowego LINUXA=niby zastepuje Windowsa. czy to prawda?

Gość gimnazjalistkaa
czy ktosik wie?

Tak, linux jest darmowy. Polecam. Co do nalotów, to prawda.

Gość a czy LINUX jest latwiejszy
w obsludze od windowsa xp? a jak ciezko to czy dlugo trzewba siedziec zeby go rozgryzc?

Gość upppp

Linux\'ów jest jak \'mrówków\' ;) Jedne łatwiejsze w obsłudze, inne trudniejsze. Przede wszystkim jest to zupełnie inny system i ktoś, kto nie ma wielkiego pojęcia o kompach, przesiadając się z Windowsa, będzie musiał sporo czasu poświęcić, żeby się z tym zaznajomić. Ale tylko początki są trudne, do czasu jak się zajarzy o co w tym biega, potem to już luzik :) Dla osób mało kumatych polecałbym dystrybucję Mandriva - chyba najbardziej przyjazna dla użytkownika, bardzo ładnie spolszczona i dostępnych jest sporo pakietów. Mandrive w wersji 2007 można ściągnąć z tego linka: ftp://ftp.icm.edu.pl/pub/linux/mandrakelinux/official/iso/2007.0/DVD/mandriva-free-2007-DVD.iso Plik jest bardzo duży, ma ponad 4,3 GB, więc konieczne jest ściąganie jakimś menadżerem, a nie przeglądarką! Na łączu 512 kbps zajmie to ok. 21 godzin. Po ściągnięciu trzeba to wypalić na płytkę DVD, np. w Nero Burning ROM, korzystając z opcji: Nagrywarka ---> Nagraj plik obrazu Z tak nagranej płytki można już instalować Linux\'a na dysku :)

Gość lololo
A oryginalny Windows XP kosztuje jakieś 320zł