Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodnie -krótkie nogi

macie różnice-prawdziwe cialo i modelka

Polecane posty

Gość emce
To już przegięcie...:O

Gość przede wszystkim laska
jest niezgrabna, a majtki sa na nią za ciasne, dlatego to tak fatalnie wygląda; mało tego - do biustonosza trzeba miec biust :)

majtki ma za ciasne i za nisko ma staniczek. Sznurek od bikini powinien być zaraz pod biustem, wtedy piersi sie uniosą. PS okropne :-(

Gość *fajny*
oblesne te foty :o:o

Gość kdvybfaibetg
paskudne :|, za grosz samokrytyki... poza tym to obrzydliwe kupić bieliznę/kostium noszony - nawet wyprany - przez kogoś innego :o

Gość SAMANTAAA
Ludzie jestescie ograniczeni, dlaczego oblesne??Bo co?Przeciez tak wygląda prawie każda normalna dziewczyna w bikini?? Po prostu najedliscie sie tych panienek w filamch reklamach chudych i generownych i naświtlanych elektronicznie ze prawdziwe ciało budzi w Was orzydzenie,boze w jakim ja kraju zyje Widzieliscie kobiety w Angli ,Niemczech czy Stanach???? To sa realia a nie cicie z reklam

Gość kdvybfaibetg
widze sie w lustrze i dlatego nie wychodze na plaze :D

Gość *fajny*
SAMANTAAA dziecko drogie, tu nie chodzi o normalnosc, tylko ze to ma być REKLAMA, rozumiesz??? czy to za trudne??? :o

Gość SAMANTAAA
Nie jestem twoim dzieckiem , to po pierwsze. Po drugie albo gadamy o reklamie albo o prawdziwych kształatach i figurach kobiet, to 2 rózne rzeczy

Gość o boshe
tragedia... nie, ohyda.. ten tłuszcz na brzuchu fuuj.. jednak 36 to jest rozmiar idelny.. jestem zniesmaczona:o

Gość nie podpiszę się czarnym
Okropne te foty... Ładniej wyszły te stroje na manekinie...

Gość *fajny*
SAMANTAAA nie pisałem "moje dziecko" :o widocznie nie czytalas uwaznie, bo mowa jest o REKLAMIE :o

Gość SAMANTAAA
Polecam wizyte we Francji ,Stanach i wogle tam gdzie ludzie sa normalnie mentalnie i psychicznie i gdzie akceptuja i nnych

Gość kokoszanka
kurczę chyba z 5 osób wciskało ją w ten kostium bo sama na pewno nie dałaby rady

Gość hahahaaa
a ja mam kobiete z taka figura i wcale nie jest modelka po prostu dba o siebie a co do temtego zdjecia to przedni kawal bo na pewno nie reklama

no nie wiem, czy to że ktoś się wylewa z kostiumu jest normalne trochę samokrytki.. ja mam mały biust ale przynajmniej płaski brzuszek, push-upem \"podnoszę\" biuścik i jakoś to wygląda, a ta dziewczyna... no jeśli to miała być reklama, to skutecznie odstrasza...

Gość kokoszanka
SAMANTAAA - tu nie chodzi o akceptacją tylko o to żeby zakładać rzeczy w swoim rozmiarze i tyle

Gość monikaratownika
bez przesady tak wyglada prawie kazda normana dziewczyna?? co ty bredzisz to by bylo straszne

Gość monikaratownika
no zgadzac sie nie musisz ale nie wiem jak mozesz uwazac ze prawie kazda dziewczyna tak wyglada??

ja nie pisałam że prawie każda normalna dziewczyna tak wygląda:o moim zdaniem zadbana dzieczyna nie ma przede wszystkim takiego tłuszczu wszędzie.. ok - wielkość biustu od niej nie zależy, ale zrzucenie tego tłuszczu (zamienienie) na masę mięśniową to kwestia chęci i od razu \"apetyczniej\" by to ciałko wyglądało

Gość monikaratownika
z tym zrzuceniem kg.to tez nie musi byc tak latwo, mam kolezanke ktora je malutko jak myszka, jak bym tyle jadla to bym chyba umarla z glodu a jest gruba... pewnie gdyby intensywnie cwiczyla to by jej pomoglo.. ale nie wiadomo czy duzo,

Gość Modelliena
modelka tez przerobiona w paincie, po lewej stronie widac resztki cellulitu na udzie i zobczcie kraniec talii hahaha ja mam ladniejsze cialko od nich obu

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Co do higieny,tutaj jest włąsciwie gwarancja że strój ubierała jedna kobitka,w sklepach tysięce,grzybki i te sprawy ,nawet folia wewnetrzna nie pomaga,wiec raczej radze wyprać kazdy zakupiony kostium a nie mówić fe:)

Gość dziwnie to wygląda
pewnie dlatego, że rozmiar dla "modelki" źle dobrany ;)

Oceniając to pod kątem reklamy to zdjęcia są niesmaczne i brzydkie. Jeśli patrząc na to pod kątem \"nie reklamy\" to powiem wam że ta dziewczyna nie jest bardzo gruba czy obleśna, po prostu kostium ma źle dobrany (i źle ubrany) dlatego tak szkaradnie wygląda

Gość afra
jak dla mnie zdjecia okropne, a dziewczyna nie dosc ze srednio zadbala o okolice bikini to jeszcze te stroje na nia za male....i jak to ma wygladac ladnie gdy tu i tam faldki sie robia...fujjj