Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina p.24

Prezerwatywy XL zbyt ciasne.

Polecane posty

Gość gość
Ci wasi panowie to poprostu nie umieja nakladac dobrze kondoma i tu caly problem. Moj facet tez ma pokaznego penisa ale jakos sobie radzi.. Chcecie luzna gumke zeby sie zsunela? Niestety kondomy nie sa komfortowe...ale cos za cos...

Gość gość
BOSZ, WPóŁCZUJę TYM MęźCZYZNom i tym kobietom... przecież z początku te kobiety muszą czuć duży ból przy takich grubych członkach... tragedia. Zwykłe 15 cm wystarczy i normalna grubość. Nawet 14, 13 cm albo 12 jest wystarczająca, najważniejsza jest technika.

Gość gość
taki przerosniety lub wygiety penis to kalectwo...

Gość gość
Idź do zakładu wulkanicznego,tam wykonują na miare

Gość matko ile tu frustracji
od facetów z małymi i ich kobiet :) też mieliśmy ten problem, rozwiązaliśmy go niestety nie używając w ogóle kondomów. i dla wyjaśnienie - penis męża nie jest wielki, jest tylko duży po prostu, porządny, a i tak durexy xxl i tego typu sa za małe. a większość polaków nosi przecież zwykły rozmiar, po prostu przeciętny penis jest dość mały i musicie się z tym pogodzić, zamiast pluć jadem z zazdrości 🖐️

Gość gość
Jak ściska tylko u podstawy to wzwód się lepiej i dłużej trzyma. Są nawet specjalne pierścienie do kupienia, które można założyć u podstawy członka. Szkoda, że nie robią gumek, które dołem bardziej uciskają, a górą są luźniejsze.

Gość gość
ja bym się bała taką ''maczugę'' do siebie dopuścić...i wcale nie nazwałabym szczęściarami kobiet które mają takich maczugowców....tylko problem z gumką a piczki pewnie jak wiadra macie rozepchane...dobrze ze mój mąż ma srednia krajową,przynajmniej jest miło i nic nie boli

Gość gość
Im penis grubszy tym lepszy. Im bardziej pochwa wypełniona tym przyjemniej. Facet z dużym penisem ma tę zaletę, że nie trzeba się bać dużej rodziny. Jak penis jest średni to po porodzie może wydawać się mały. Za to taki olbrzym zawsze będzie dobrze wypełniał. Nawet jeśli kobieta chce piątkę dzieci.

Gość gość
Mój facet ma dużego penisa i to daje mi poczucie bezpieczeństwa. Nie boję się rodzić dzieci, bo wiem, że naszego życia seksualnego poród nie zepsuje. Jakby miał małego to bym się martwiła, że mogę być po porodzie luźniejsza i wtedy nie będzie mnie w stanie zaspokoić. Jak seks się nie układa to wszystko się wali. Wiem z doświadczenia, że jak facet nie potrafi mi robić dobrze to moja miłość przemija. Tak miałam z moim byłym. Był świetnym facetem, ale w łóżku mi czegoś brakowało i przez to byłam nerwowa.

Gość gość
Jest taka sprawa ze mam 20 lat i wspilzyje od dwoch no i nie moge znalezc odpowiednich prezerwatyw unimil odpada bo sa strasznie ciasne durex nie lepszy bo uciska i jest krotki i co mam kupuc? moja dziewczyna ma 17 lat i nie moze stosowac ntykoncepscji. Pomozcie :'(

Gość gość
Kup buty gumowe tam się zmieści

Gość gość 1111
Proponuje Pasante King Size długość 200 mm średnica 60mm tylko od oficjalnego dystrybutora na www.pasante.com.pl

Gość dccc
a jaki rozmiar prezerwatywy będzie odpowiedni na mojego penisa o obwodzie 14 cm??? w jakich rozmiarach są w ogole sprzedawane?

Gość gość
Az mi ręce opadają , mam faceta który ma jakieś 13,5 cm i 13 obwodu , kochamy go bardzo ale mój poprzedni chłopak miał ok 19 cm i dość masywną żylastą pałkę , z nim nic nie czuję , tamten jak wchodził, szczególnie na jezdzca uwielbiałam jak dotyka mojej szyjki macicy , mogłam naprawdę poszaleć , z moim obecnym nie ma tego , kocham go bardzo , mamy 2 dzieci , jest bardzo troskliw i opiekunczy jednak jak dzieci pójdą spać a my chcemy poszaleć to nie ma czym? Są dostępne jakieś środki powiększające lub nakładki?

Gość gość
Zamów wycior u kominiarza.On wyczyści cię od cipy po usta.Wtedy będziesz szalec.

Gość gość
Ja też polecam Pasante King Size. W sklepie http://www.dobryseks.com.pl/pl/c/Duze/65 mają i w dużych opakowaniach po 12 szt., i w opakowaniach po 3 szt, i pojedyncze. Tak więc można sobie kupić na sprawdzenie. Średnica 60 mm i długość 20 cm to naprawdę sporo.

Gość gość
W aptece można zamówić , mój chłopak potrzebuje 58 i dopiero w aptece zamówił

Gość gość
Cholewki od gumofilcy spełnią kazdy rozmiar

Gość gość
Hmmm też mam ten problem nie dość że brak prezerwatyw to jeszcze zdażają się otarcia więc nie zawsze duży rozmiar jest błogosławieństwem. Obecna partnerka musiała usunąć wkładkę bo 19 cm długości przy jej głebokości było przekleństwem obwód 16,5 cm

Gość Pasante
Zapraszamy na stronę www.pasante.com.pl już dostępne w Polsce Pasante Super King średnica 69 mm długość 200 mm

Gość gość
No cóż... Ja uważam ze panom z maczugami mozna tylko współczuć... Bo jesli ma fajna filigranowa laseczkę nigdy w całości nie wejdzie i musi byc bardzo delikatny... Ze strony kobiety to raczej tortury niz przyjemność nawet jak jest dobrze przygotowana to pewnych rzeczy sie nie przeskoczy... Do tego strach ze moze gumka nie wytrzyma... No i co zostaje takiemu biadakowi... tylko wieloryb z otworem jak studnia ... Do Pani ktora poleca tabletki anty - za pare lat przekonamy sie kto był mądrzejszy...

Jak widzę jakie głupoty piszą "mędrcy" i "mędrczynie" wypowiadające się o współczuciu wobec tych, którzy mają duże penisy, bo te nie wejdą... Nie wierzę w to, co widzę. Człowiek pyta o konkretne info - o prezerwatywy w dużych rozmiarach. Są tacy, co potrzebują takich, bo te typowe PO PROSTU SĄ ZA MAŁE i to nie kwestia techniki nakładania. Jeśli nie wierzycie proponuję włożyć buta o 3 rozmiary za małego i tańcować tak, żeby zapomnieć w transie tańca o całym świecie. Niemożliwe? No właśnie. Samo wciskanie jest po prostu bolesne. I nie, to nie ból, że "do cipki nie wchodzi" - bo wchodzi i to pięknie, z miłością pochłaniam każdy Jego milimetr. Poza tym obwód nie zawsze idzie z długością - są przypadki, że penis jest krótszy od typowego (gdzie dla filigranowej kobitki długość akurat może być problemem), ale za to szerszy, gdzie tu.. to po prostu plus. I drogie Panie siejące jadem o "rozepchanych, biednych cipkach": zaciskam moją kochaną Cipkę z podniecenia i przyjemności jeszcze bardziej na szerokim, cudownym i kochanym Penisie mojego Cudownego Partnera.. Na codzień ćwiczę mięśnie i przyznam, że czuję, że mam... po prostu wąską cipkę. (W swoim życiu poznałam też kobiety..) To po prostu mięśnie, które można ćwiczyć. Filigranowość mi ułatwiła co prawda, ale syczenie "bólem biednych kobiet i tych okaleczonych szerokim Penisem mężczyzn" naprawdę do tematu nie wnosi nic, a sieje zamęt. Podzielę się tym, co znalazłam i czego doświadczaliśmy, może w tych rozmiarach i Wam się przyda, jeśli szukacie: z obwodów 56mm poznałam EXS, są takie co mają 45mikronów nawet.. z 57: SKINS (niewypróbowane) i EX LARGE, ale te drugie "dupy nie urywają" z 65mikronami.. oraz LAT VITALIS czarne - jeszcze nie wypróbowane, ale raczej nie mamy co podchodzić dalej do tych... te o grubości 70mkr z 58: passante w pół-plastikowym pojemniczku UWAGA o grubości 25mikronów - najcieńsze na rynku!! i... wszystko byłoby ok, ale niestety i ten rozmiar nas nie zadowolił.. z 58 również OKAMOTO i 35 mikronów i ostatnie 2 typy po 60mm: MY SIZE 70mkr - nie wypróbowane, ale piszę, że są, bo może szukacie takiego rozmiaru i... passante unique w takim czerwonym opakowaniu jak gruuba karta kredytowa - najbardziej nietypowo wyglądające, najbardziej nietypowo się je zakłada i mają materiał jak folię, choć bardzo elastyczną... nie wiem ile mają mikronów, ale tak około 35, no MAX 40, "na oko". Ufałam, że jeśli są takie "niepozorne" - wyglądają jak torebki - serio, trudno to inaczej opisać, to będzie łatwo je... zmieścić.. Nic bardziej mylnego. Jakoś dało radę, ale... niemniej to nadal nie "nasz" rozmiar. Pozostaje zatem MY SIZE, bo mają rozmiary do 69mm również. Szkoda jednak, że jedyne opcje to 70mikronów... A, na uwagę zasługuje fakt, że spróbowane EXS-y (56mm) są węższe u trzonu, a szersze u żołędzi, gdzie mierzą chyba nawet 70mm. I byłoby ok, ale... przecież wcześniej tę średnicę 56mm trzeba jakoś przecisnąć.... O czym nie myślałam przy zakupie.. Cóż... doświadczenie nie było przyjemne, za to później.. nawet to 70mikronów nie było katastrofą, bo koniecznie Penis nie był ściśnięty jak w opakowaniu próżniowym bez tlenu... przynajmniej u góry... Cóż. Pozostaje zatem zagłębiać nam dalej tematykę MY SIZE, ponieważ są jedyną, jak do tej pory, odpowiedzią rynku. Jeżeli znacie inne, nawet zagraniczne opcje chętnie przyjmiemy polecenia dotyczące 69mm.

A, zapomniałam jeszcze dodać: próbowaliśmy prezerwatywy kobiecej i... przyznam, że w naszym przypadku to absolutny hit, jednak jednorazowo taka przyjemność kosztuje około 15zł. Szukamy dalej zatem. Powodzenia i Wam, zakochańce ;)

Gość gość
Potwierdzam,pasante super king są wieksze od kingsize ,ale to naprawde na ogromne maczugi. Kiedys sprubowalismy super king bo myslalam,ze wreszcie ta bedzie dobrze wchodzic ale weszla jak weszla yylko jednak byla za luzna. Niea co przessdzac

Gość gość
Passante super king. Srednica 74 mm I marka "My size" - sa rozne wielkosci.