Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34wr4

m3 i dwojka dzieci

Polecane posty

Gość 34wr4

czy ma ktos sytuacje, ze dwoje dzieci mieszka w jednym pokoju???? jakiej plci, jaki wiek, jak zyja?

Gość ja w 4 osoby
mieszkam na 27 m.kw. i tez jakos zyje:O

Gość 34wr4
27? o kurcze, wspolczuje/ musi byc ciasno wam bardzo. ja w sumie wycghowalam sie w jednym pokju z bratem mlodszym 2 lata i nie narzekam. mam juz corke 2letnia i planujemy kolejne dziecko. boje sie tylko, ze roznica wieku 3-4 lata, a moze i rozna plec, jka bedzie chlopak, bedzie problemem. co myslicie?

Ja mieszkalam z 3 lata mlodsza siostra. Jak bylysmy male, bylo fajnie. Problemy zaczely sie w okresie dojrzewania- wiadomo, kazdy nastolatek chce miec swoj kat. Skoro chcesz miec drugie dziecko i nie masz dodatkowego pokoju, to trudno. Trzeba sie cieszyc tym, co sie ma. Tylko lepiej zdecydowac sie juz, zanim roznica wieku bedzie zbyt duza.

Tak, moich dwóch synów ma wspólny pokój, między nimi nie całe 2 lata różnicy więc na razie nie widzę sensu ich rozdzielać. Na szczęście mamy \"swoje mieszkanie\" I w razie czego możemy stawiać ścianki działowe gdzie chcemy, więc w przyszłości istnieje możliwość osobnych pokoików;)

Gość rfre
No tak, ale cozrobić jak pokój ma 10 m i trudno w nim postawic scianke dzialowa?