Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodziutkaa

Minęły 2 dni a ja wciąż omamiona przez Mroka !!!

Polecane posty

ehhhh cóż to za straszne uczucie 😭 ! Uczucie pustki, tęsknoty, niespełnienia....oh ja nieszczęsna, czemu ja 😭. Jakbym Cię teraz dorwała :classic_cool: :D 🖐️ Jak widzisz, me uczucie dziko ewoluuje :D

Pewnie masz mnie za jakąś kretynkę :classic_cool: :D, a ja niczym ta eve braun ;D:D pozostaję pod Twym silnym urokiem, już drugi :classic_cool: dzień... Zapewniam Cię, że me uczucie będzie wciąż kwitnąć Nadroższy 😘. Zastanawiam się, jak się uśmiechasz:D, jak marszczysz......................................oczywiście czoło w złości, jak Ci się robią kurze łapki przy uśmiechu-ah się rozmarzyłam. Będę tu pisać o moich odczuciach do Ciebie - wiem, że kiedyś je przecztasz :D 🖐️ - nawet jeśli z neta korzystasz tylko w pracy :D 🖐️. taaaak Cię pragnę 😘 ❤️. Będę dziś o Tobie śnić, wtulona w poduszkę - będę myśleć, że to Twe ramiona.

Gość Smaczna
Młodziutka a powiedz kim jest ten Mrok i co w nim fascynującego? Jest męski czy zniewieściały? Ile ma lat i jak go przyuwazylas? Co Cie w nim urzekło?

Gość młodziutki
zakochaj się we mnie a nie w jakimś podstarzałym pryszczatym onaniście :classic_cool:

Mrok to kafeikona, kryptosatyr :D, najbardziej pożądany facet tutaj. Doskonale rozumie kobiety, wie że pragną szczypty czułości a przy tym wyuzdanego seksu i czucia się suczką ;) (dzieci mam nadzieję, już tu nie ma). Jest po prsotu boski :D ;). Łatwo go zauważyć (dziennie potrafiło kiedyś powstać kilka topic o nim, jako bożyszczu naszym ❤️ ). p.s. moim marzeniem jest kilka chwil z Nim :classic_cool: 😘

aaa lat ma trochę ponad 30 (33? ). Kiedyś pisał, ale nie pamiętam dokładnie, więc nie jest podstarzały , a dojrzały grrrrrrrrrr wrrrrrrr. 🖐️

Gość Smaczna
Hmmm to nie taki stary ;) A Ty młodziutka jesteś bardzo?

nie, 23 lata na koncie, tylko zachowuję się jak gówniara (ciiii to taki trikt, na słodką idiotkę :D :P - w końcu nie chcę by się we mnie zakochał :D :classic_cool:, tylko ten tego;) ) - stąd nick młodziutka. Mrok ❤️ Ty Moje Serce, otulam Cie teraz we śnie :D 🖐️

Gość Smaczna
eee to spoko to masz szanse ;) Myślę że jak będziesz wytrwała.. :) Możesz spróbować wysłać mu maila jeśli ma w stopce :) Napisać jakiegoś takiego gorącego i słodkiego żeby sie chłopak podkręcił i speszył :D hehehe albo wyślij mu nagusieńkie udko a'la rubens :D hihi napewno będzie chciał Cię zjeść ;)

eee z @ to wiem, tylko się wstydzę trochę :P. On nie lubi rubensowskich kształtów, ja jestem szczupła, ale dla pewności PEWNIEJSZEJ :D najpierw schudnę jakieś 3 kg i dopiero napiszę mu list. Do tego czasu będę tutaj peany na Jego cześć głosić :classic_cool:. Słodki to On też bywa, ale najczęściej jednak owiany jakąś czarnością, tajemniczością - to właśnie w nim tak przyciąga :). a Ty nikogo sobie tutaj nie upatrzyłaś :D ?

Gość Smaczna
Wiesz z tym Rubensikiem to bardziej o styl mi chodziło :P ale to dobrze żeś szczuplutka ;) Hmmm jeden mi się tu podobał ale starszy sporo (chyba) i zdystansowany, ogólnie bardzo spoko facecik ;) jeden miał dziewczynę więc sobie tylko troszkę pomailowaliśmy i to wszystko :) A poza tym wypatrzyłam sobie faceta na sympatii i za 2 tyg. spotkanie ;) Ten jeden mi wystarczy póki co :P Kurcze a może ten twój Czarnul jest zajęty realnie i dlatego nie daje sie skusić? ;)

ale fajowo :classic_cool:. Taki netowe znajomości i później spotkano w realu - hmmm anrenalinka pewnie Cię już zaczyna trzymać (mniam :D ). Gdyby Mroczuś był zajęty, pewnie foruma fama by o tym wiedziała;), zresztą, sam w łaskawości swej przemówił do mnie aż 3,4 razy :D :O i zasugerował, że napisać zawsze mogę...a że facet wydaje się mieć zasady, na pewno frontowo by się nie zabawiał :). Muszę dietę ekspres zastosować, bo mi Go jakaś zagarnię przede mną :P :D. Ehhh to uczucie mnie już z nóg powaliło - idę Powodzonka na randeczce 🌻. Pa :)

Gość Smaczna
Dzięki i ja równiez zycze powodzenia ;)

Dzień doberek :D 😘 Mroczusiu Najdroższy :D 🖐️ Mój dzisiejszy dzień wypełniony pracą na pewno rozjaśnią myśli o Tobie. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

aaaa chciałam jeszcze tylko nadmienić, że to już 3 dzień mojego szalonego rozpierającego mnie uczucia :D[🖐️. Ty Moja Ptaszyno :DDD 😘😘😘.

On wydaje się być odważnym Mężczyzną. Niestraszna Mu Kafesława, tym bardziej taka jedna ja ::D 🖐️. ehhh zabieram się za prackę 😭 jeszcze tylko Mroczuś dla Ciebie - łap buziiaaaka 😘😘😘 🖐️ :D ❤️

Gość świecisz odbitym
blaskiem , młodziutka. I myślisz, że jesteś zabawna, ironiczna , sarkastyczna. A nie jesteś :( Nie poć się więcej, możesz zaistnieć jakoś inaczej, nie wożąc się na Mroku.

Gość hmmmmm kobieto
masz chyba smutne zycie skoro podniecasz sie osoba na forum której nawet nie znasz...załosne

Gość dobrze że zdajesz sobie z tego
sprawę ;). Przerwa w pracy, nie uczysz się :) ?

uczę, w sumie więcej niż pracuję - ale idzie jedno i drugie pogodzić. Ba! Jeszcze nawet czas dla Mroczusia tutaj mam :D ;) 🖐️

Gość znikająca
po dwóch ząbkach czosnku dochodzę do wniosku: puenta z tego ktrótka "MROCZUŚ" to "MŁODZIUTKA' :P :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Gość znikająca
nie chciałabym tutaj nikomu ubliŻać lecz stawiam diagnozę: TOTALNA SCHIZA :P

Diagnoza jak najbardziej słuszna :). Apropos: czy Ty czujesz, że rymujesz :D ;). Idę dalej pracować. Mroczuś ❤️ 😘

Gość wszystko fajnie
jedyne co Ci pozostaje to zlokalizować go, pojechać tam, zaczaić się i go zgwałcić a potem ci przejdzie i będizesz mogła wrócić do żywych

Gość heeeeeeeeeeeee
Zaje.bista ta piosenka :D. Bawiłam się przy niej za czasów młodości :D :P, kurna kiedy to było :(.