Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba przyszla mama

objawy ciazy-wczesnej-KOBIETKI_MAMY_powiedzcie

Polecane posty

Gość do gory........pod same chmury

Gość magdafikus
Witam.Ja od kilku dni mam pobolewania w dole brzucha, takie kłucia smyrania i czesto sikam.Nie chcę sie tak szybko podniecac ze to moze ciaża bo bardzo bym chciała.Czasami mam lekkie mdłości.Ale nie wiem może to zapalenie pęcherza, na owulację to mi nie wyglada, bo jak obserwuję śluz to wcale go nie ma.Albo po wyjeciu wkładki rozregulowało mi sie wszystko, ja mam okres bardzo nieregularny.Napiszcie czy któras miała takie objawy.Bardzo bym chciała byc w ciazy ale moze za duzo o tym myslę.Ja byłam u lekarza 7 pazdziernika i wyjał mi wkładkę i w piatek 10 pazdziernika juz nie miałam okresu tylko lekkie plamienie to kochalismy się i w sobote też i te smyrania w dole brzucha zaczęły sie w niedziele wieczorem i codziennie mi sie tak robi a teraz przez kilka dni bardziej boli podbrzusze czasem jajniki.Pomózcie co to moze byc,testu nie robiłam jeszcze bo nie wiem czy wykaze cos.

Hej. Mam pytanie mianowicie planujemy dzidziusia Okres miałam od 16-22 lutego Dni starania: 27,28,30 ,31 ( nie znam swojego cyklu wiec bylo to '' chybil trafil '' doslownie) Dzisiaj mamy 4 od 3 lutego boli mnie podbrzusze ( lecz jest to inny bol jak na okres) pozatym okolo 1-2 luty wieczorem zrobilo mi sie bardzo gorąco i myslałam że mam temperaturę ( doslownie tak się czułam ) i myśle pewnie grypa mnie dopadła.Polozyłam się spać a na drugi dzień wszysko ok?? Wiem że na test jest jeszcze za wsześnie...Może miałyście coś podobnego???

hejka ja starma sie o dzidzie juz rok i czesto wydaje mi sie ze mam wszystkie objawy ciazy a potem test rozwiew moje watpliwosci nie nakrecajcie sie tak szbko bo objawy mozna samemu wymyslec!!ja w tym miesiacu mam starsznie obolale sutki tak ze bola mnie nawet jak chodze ale to pewnie kolejny objaw raczej @ niz upragnionej ciązy :(:(

aha i dodam że brzuch kłuje mnie starsznie i pewnie znowu nie wytzrymam i zrobie test kurcze ile bym dała zebym miała 2 kreski:(

Gość załamana na maksa
Czesc wszystkim,niewiem co mam robic prosze pomozcie!!!Wspólżyłam z chłopakiem 9 s ycznia to był ostatni dzień misiaczki, zabezpieczylismy sie prezerwatywa.Podobno jest to dzień niepłodny, niewiem czy jesli chodzi o zabzpieczenie to czy np nie pękła.15 stycznia byłam u ginekologa bo bolał mnie brzuch w dole i powiedzial mi lekarz ze najprawdopodobniej mam chore przydatki( a przed wizyta u ginekologa byłam chora na angine) Dzis jest 28 stycznia od 23,24 bola mnie piersi dzis juz troszke mniej, 25 robiłam tes wyszedł negatywny.i bole brzucha mineły czsem cos mi tam za boli lekko. Okres mam dostac 31 ale boje sie strasznie, naprawde bardzo.Czy jestem w ciąży?? Prosze o pomoc z góry bardzo dziękuje

Moim zdaniem nie jesteś,... nie martw się bo Ci się okres spóźni i dodatkowo będzie stres a niepotrzebny... chore przydatki chyba także mogą powodować brak miesiączki... daj spokój dziewczyno i wyluzuj, pękniętą prezerwatywę sądzę że byście zauważyli bez problemu a dzień po okresie rzeczywiście jest z reguły czasem niepłodnym... nie tak łatwo zajść w ciążę jak się niektórym wydaje;) Jeśli okres będzie Ci się spóźniał to zrób test ale myślę ze możesz na 99,9% być spokojna!!! Pozdrawiam

u mnie 2 dni do okresu ...bola mnie piersi(sa bardziej wrazliwe) i pobolewa mnie jejnik prawy...nie wiem czy sie udalo ostatni okres 1.01.2010 cykle srednio 30 dni ostatnie zblizenie 16 bo potem wyjechalam...ciekawe czy sie udalo... pewnie nie... :(

Gość Burakcukrowy
Koleżanki, teraz kolej na moją opowieść:) Mam 27 lat i kilka lat temu byłam już w ciąży, niestety z przykrym zakończeniem. Ostatnią @ miałam 06/01, następnie seks 23/01 z pozytywnym zakończeniem:) Teoretycznie szczyt moich dni płodnych jeśli wierzyć obliczeniom. W każdym bądź razie od kilku dni czuję się bardzo dziwnie. Bolo mnie podbrzusze (jak przy @), mam temperaturę ponad 37, od 2 dni rano marnie się czuję - nie mam mdłości czy wymiotów, ale tak mi dziwnie jakoś.. Dodam, iż podczas mojej pierwszej ciązy miałam IDENTYCZNE objawy i byłam pewna wyników testu jeszcze przed jego wykonaniem. Nastepny okres powinnam dostać mniej więcej za tydz, tj. 6-7/02. Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test krwi na beta hcg - wyszedł

Gość Burakcukrowy
chyba mi ucięło koniec wypowiedi.... anyway - test dzis wyszedl negatywny

Gość gość
moje pierwsze objawy to : miesiaczka spozniajaca sie ponad 2 tygodnie , strasznie obolałe piersi , uczucie otępienia , brak apetytu , mdłości i bóle krzyża w dolnej części , częste bóle głowy i uczucie duszności Test robiłam 2 tygodnie po terminie @ i wyszły 2 kreseczki nie musiałam czekać nawet na wynik bo tylko spojrzałam i 2 kreseczka pojawiła sie jak grzybek po deszczu ;) jutro 1 wizyta u ginekologa ;)mam nadzieje ze wszystko okej

Gość gość
moje objawy:czulam sie tak jakbym zaraz miala dostac okres, na tydz przed data @ zrobilam sie strsznie senna, nie mialam apetytu szczegolnie od slodkiego mi sie niedobrze robila, mimo ze normalnie przed @ jem jak oszalala, no i pamietam jak gdzies w tym czsie powachalam moje kochane malibu i mnie zemdlilo;)

Gość gość
Ja miałam objawy dokąłdnie takie same jak na miesiączkę, łącznie z bóle piersi kilka dni po owulacji