Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Limonka**21

Pomóżcie Mi podjąć właściwą decyzję...Prosze...

Polecane posty

Gość Limonka**21

Najbardziej chodzi mi o Mojego ukochanego czy zniesie taką rozłąkę ze mną i czy wogóle jest saznsa by związek na chwilową odległość przetrwał bez komplikacjii.Otóż moja bardzo bogata koleżanka która mieszka w mozna to powiedziec eksluzywnej dzielnicy Warszawy z racjii tego że kiedys sie przyjazniłyśmy razem załatwiła Mi świetnie płatną pracę i w sumie mieszkając u niej niepłaciłabym za nic a co drugi weekend zajmowałam sie w zamian tego Nicol i Oliwierem.Pracowałabym w świetnie prosperującej firmy z zakresu mediów i reklamy.na ręke zarobiłabym ok 1500 zł .Jest mi teraz dosyć cięzko gdyż jestem świerzo po studiach i naprawde trudno mi znależć prace (dobrze płatną).A tak po znajoimości Ania mi ją załatwiła.Wczesniej jak jeszcze studiowałam dorabiałam sobie w agencji modelek ale nikomu nie polecam tej pracy.W sumie taka okazji przeniesienia sie do Wawy plus praca w świetnej firmie może mi się nie powtórzyć.Mój hcłopka mówi że jeśli bardzo chce to on to zaakceptuje i najwaznijesze jest bym sie rozwijałła i pieła dalej .******Widziałabym sie z nim tylko co dwa tygodnie w sobote i niedziele.I tak przez dwa kolejne trzy miesiące.Odłożyłabym troche kasy a raczej jak na mnie to dużo,miałabym prace itd. Prosze napiszcie mi Drodzy Kafeterianie czy warto wystawiać związek na próbe czasu i czy da sie wytrwać.Dodam że zwykle widzieliśmy sie co drugi dzień więc byłoby cięzko. [23.02] 11:04 Limonka**21 Dodam że jestem z katowic a praca byłaby w Wawie.co drugi weekend przyjeżdzałabym pociagiem by widziec sie z ukochanym.

Gość Samantaaa
No jak na Warszawe to bardzo marne zarobki ,natomiast tu gdzie ja mieszkam kazdy i takich marzy

1500 ????? w wawie???? a za co ty sie tam utrzymasz????? bedziesz całkosc odkładac , nic sobie nie kupisz , nawet gumy do zucia i całe jedzonko Ci bedzie Ci sponsorowac kumpela????? No jak tak to silna jestes ... ja w wawie zarabiam 3000 i starcza prawie od 1-wszego do 1-wszego.

Gość Limonka**21
ale ja na trasie a raczej przy trasie Wawa - katowice bede robila.

daruj sobie 1500 to mozesz zarobic pracujac w fabryce , wiem ze nie jest latwo znalesc prace ,ale to znowu nie jakas zyciowa okazja.

Gość no co ty oran
ale to jej pierwsza praca przeciez, bez doswiadczenia. pracuj na siebie dziewczyno, na chlopa sie nie ogladaj!

Na Twoim miejscu wyjechałabym bez zastanowienia, niestety musisz poświęcić coś żyby skorzystać z drugiego, moim zdaniem to duża szansa dla Ciebie....szczególnie że jesteś dopiero po studiach a takiemu człowiekowi bez doświadczenia ciężko cokolwiek znalażć...moze chlopak z czasem sie tez przeprowadzi do wawy

Gość uwazam
ze powinnas sprobowac, moze warto, jesli zobaczysz ze jednak cie to nie kreci badz zwiazek sie popsuje mozna przeciez zrezygnowac. A noz widelec w stolicy znajdzie sie cos dla twojego faceta> Mysle ze zawsze warto, jak nie sprobujesz to sie nie przekonasz, zawsze latwiej sprobowac i poznac niz potem pluc sobie w brode ze taka okazja przeszla kolo nosa.Pozdrawiam

Gość Limonka**21
tak to moja perwsza praca - jestem jeszcze cnotliwa.

Mysle, ze przesadzasz troszkę że 1500 zł to dużo bo w Katowcach się tyle nie zarobi...Jestem z Twoich okolic, nie jest tak xle jak piszesz

Gość Limonka**21
obtargam kapelucha za FREE :classic_cool:

Gość tamma
ja Ci poradze: jedź, skorzystaj z szansy. Nabierzesz doświadzcenia, bedziesz sobie miala co wpisac w CV.

Gość Madziaaaaaaaa
Cześć Limonka :) ja jestem z Katowic studiuje na AE :) nie strasz mnie,ze tak marnie u nas z dobra praca bo skoro w Wawie 1500zl to dla Ciebie duzo to w Katowicach ile myślisz,że byś zarobiła ? 300zł? :) nie przesadzaj ze 1500zl to duzo jak dla mnie to nic i mam nadzieje,ze po moim studiach nie bede miala takiej marnie płatnej pracy:/ Pozrdo!

Gość Madziaaaaaaaa
оbciagam z pоlykiem za paczke drazy kokosowych z biedronki :classic_cool:

Gość Limonka**21
odłożez tego 1200 zł a do tego nabiera doświadczenia w firmie.To nie jest mało bo tu jakbym chciała wynając mieszkanie i opłaty zrobić to bym mi grosze zostały.Tam inie płace ani za mieszkanie ani za jedzenie a te 1500 zł to tak na początek oczywiście mi oferuja

Gość Limonka**21
reszte mi zabiera bulgarski alfons.

Gość Limonka**21
podszywaczom dziękuje.Dajcie spokój bo pytam w waznej sprawie