Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne są

dziś 14-15 sty dzień mam śluz rozciagliwy ale tempka nadal niska

Polecane posty

Gość dziwne są

Zawse po owulacji temka mi rosła a teraz patrze ciagle niska- sluz owulacyjny wystekałam wręcz tto wiem:) ale tempka dziś znów niska była. O co chodzi z tym? powinna być wysoka przeciez juz dziś skoro wczeora była niska i owulacja.

Gość tiririri
moze jeszcze nie bylo owulacji...?? Ja np. w dzien owulacji nie mam jeszcze takiej wysokiej temperatury dopiero 2 dni po. Zalezy od kobiety

Gość dziwne są
ale ja jakos dziwnie długo mam niską. Juz 15 dzień jest a ona jest nadal niska. Powinna dziś sie była podnieść. Sluz jak pisałam był niezauwazalny ale wycisnełam kupe i wtedy śluz jak kurze białko wyszedł. Czyli owulacja była wczoraj. Poczekam do jutra. Jutro juz musi sie podnieśc.

ja mam tak zawsze,ze w dni plodne mam sluz , a w dzien owulacji to juz znikome ilosci. a Ty dlugo obserwujesz swoj organizm??

nie ma czegoś takiego jak \"powinna wzrastać\" praktycznie każdy cykl różni się od drugiego i dlatego interpretujemy go na bierząco czekając cierpliwie na kolejne objawy do zaobserwowania. Owulacja może się przyspieszyć albo opóźnić, może wcale też do niej nie dojść także nie ma powodu do niepokoju :)

Gość łomamusiu
ale jak jest owulacja to jest niska temeratura przeciez, dopiero potem wzrasta. Autorka miała owulację wczoraj i w zasadzie dziś powinna temeratura ewidentnie jej wzrastac przeciez a nie dalej byc niska.