Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plllllllis

pomocy

Polecane posty

Gość plllllllis

Jak napisac cv , jak sie nie ma zadnego doswiadczenia w pracy ? czy tak sie wogole da znalezc prace? co wtedy trzeba wpisac?

Gość plllllllis
nic a nic bo nigdy nie pracowalam, a klamac nie bede ;) chodzi mi o prace sezenowa np. sprzatanie

w cv moze nic nie pisz.. w liscie motywacyjnym mozesz wspomniec , ze mimo , ze nie masz doswiadczenia zawodowego...masz silna motywacje do pracy ..

Gość plllllllis
dzieki, moze pomine cv i list motywacyjny i napisze cos w formie ogloszenia, tu chodzi tylko o sprzatanie czy cos takiego(mozna powiedzie ze na czarno ) tylko nie wiem czy wtedy ktos mnie potraktuje powaznie i bedzie chcial mi dac prace nawet przy zamiataniu

napisz cv.. tam przeciez bedzie Twoj adres.. d.urodzenia, telefon .. zainteresowania i rozne takie informacje , ktore ich moga zaciekawic..;) do tego list i po sprawie..

Gość plllllllis
GGGabi zrobie tak jak piszesz, to chyba najlepsze rozwiazanie , mam jeszcze jeden problem bo to ma byc praca za granica wyjezdzam na pare miesiecy, ale przed wyjazdem wole juz zaczac szukac i nie wiem czy napisac to po angielsku czy po szwedzku, boje sie ,ze jak napisze po szwedzku to moze sugerowac ze umiem ten jezyk a ja nie wiem nawet jak sie przedstawic w tym dziwnym jezyku :)

pisz po angielsku... wiekszosc szwedow zna angielksi..zreszta pogaduja sie tam tez w tym jezyku.. a propo cv .. jesli jedziesz do innego kraju , moze warto byloby cos sklamac? jakies sezonowe, wakacyjne prac wpisac.. sama pracuje zagranica..na poczatku tez dopisywalam sobie doswiadczenie w zaleznosci od branzy..;) a referencje przeciez mozesz podac do znajomych.. tzn. numery telefonu itd..

Gość plllllllis
a co tam wkoncu to i tak nic powaznego tylko sprzatanie mozna cos dopisac ;)