Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedopytalska

cy słyszeliście juz o tym co ta popierdzielona kaczka wymyśliła?

Polecane posty

jasnie nam panujący prezydent wymyślił, że przeprowadzi referendum w sprawie Rospudy :O w referendum mają się wypowiedzieć tylko mieszkańcy Podlasia - a ja się pytam czy rzeczona Rospuda nie jest dobrem naszego kraju a więc wszystkich Polaków - ja też chciałabym sie wypowiedzieć, ponieważ uważam, że to mnie też dotyczy [zły][zły][zły]

Gość nie masz większych problemów
?:P

Gość nie do pytalska

Gość wisnia w likierze
no, w sumie wszystko slicznie pieknie, nie mieszkam na podlasiu wiec w sumie wszystko jedno gdzie ta obwodnica sobie bedzie, tyle tylko, ze jesli zniszczymy te kwiatki i robaki to unia dopierdzieli nam taka kare, ze sie nakryjemy kapciami. i ciekawe z czyich pieniedzy ta kara zostanie zaplacona i na co zabraknie pieniedzy tym razem i jak to sie ma do latania dziury buzetowej? :O

no kuurna, ja też nie mieszkam na Podlasiu, ale uwielbiam tam jeździć i wypoczywać i podziwiac przyrode - więc uważam, że to jest też moja sprawa

Gość absurd zamiast
zrobić referendum w sprawie amerykańskiej tarczy to robią w sprawie autostrady gdzie to powinno być załatwione zgodnie z ustawą o chronie przyrody :D ale najlepiej oczy zamydlać

nie zrozumiałeś mnie- a niby taki mistrz z Ciebie - uważam, że Rospuda jest dobrem nas wszystkich - czyli wszystkich Polaków a nie tylko mieszkańców Podlasia :P

Gość doktor proktolog
zochaaaa, musisz mieć nadnaturalnie duży odbyt, zapraszam na badanie :)

Pewnie, po co nam rezerwaty i wszelkie obszary chronione... Zajmuje toto miejsce, a domek ładny można by tam postawić. Albo nawet i jakąś fabryczkę. Ale o tym, że dzięki tym pięknym krajobrazom i obszarom chronionym miejscowi mają pracę i zarabiają na turystach spore pieniądze, to już nie pamiętają. Najlepiej coś bezmyślnie zniszczyć, bo droga musi być tu i teraz. Tylko jak się okaże, że to przyniosło więcej złego niż dobrego, to już niestety będzie nie do naprawienia.

menda jakich mało - wiesz co zakładam, ze inne 3/4 nigdy nie było w Bieszczadach albo też nie ma pojęcia jak wygladają tereny zielonogórskie - czy to oznaczac powinno, że można tam np lasy wyciąć w pień, bo przecież i tak 3/4 Polaków z nich nie korzysta? :O

To tania zagrywka dla szukania własnej racji. Na szczęscie wielu na Podlasiów ma już dość białostockich zabiegów i kombinowania wokół via baltici:P Nie rozumiem, czemu tylko mieszkańcy Podlasia...to chyba dobro wspólne, a nie sprawa zamknięcia żłobka w gminie xy......

Gość dlaczego to referendum jest
niezgodne z prawem niby?