Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madalena

Od 07.07 s t a r a m y s i ę o d z i e c i ą t k o

Polecane posty

ja dobrze że jesteście mam nadzieję ze do poniedziałku oddadza nam topik!!!!!!!!!

Kto śmiał nasz topik usunac swintuchy jedne

no walsnie mogliby choc podać informacje ze coś jest nie tak. Bysmy sobie choć tabelke skopiowaly. Dziewczyny zmieniłam wkładke, zobacymy moze już nic nei poleci:(

No właśnie nasza tabelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😭 Monia mam nadzieję że już nic nie poleci. Oby tak było!!!!!

Monia czyzbys jakies plamienie miala bo nie w temacie jestem

Komunikat moderatorów Modraszek W imieniu całej redakcji informuję: 1. To nie moderatorzy ani admin sieją ten zamęt 2. Wygląda na to, że albo ktoś z zewnątrz włamal się na serwer, albo wyszpiegował jakoś hasło do moderatorskiego panelu 3. Bardzo prosimy o niezakładanie nowych tematów o zniknięciach - sami widzimy co się dzieje 4. Prace nad problemem trwają, jednak nie potrafimy powiedzieć, ile dokładnie czasu to zajmie - prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość, ponieważ sytuacja taka zaistniała nie z naszej winy niezależnie od tego, kto i jakie domysły na ten temat snuje Dura lex sed lex. modraszek007@o2.pl

oo prosze mam nadzieje ze sie to wsyztsko unormuje

dziewczyny jzu niedlugo i do domu szkoda ze musze jechac jutro na delegacje

Kurcze dziewczyny teraz wogóel nei mogąlm wejsc na kafeterie:( Moze sie już pozegnam bo potem jeszcze nei zdąrze. mam nadzieje ze w poniedziałek bedzie już oki. miłego wekendu wam zycze

Peggy mam nadzieję że dasz rade, szkoda że weekend będziesz miała krótki :-(

Monia ja też nie mogłam wejśc :-O Trzymaj się mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze a jak sytuacja wyglada teraz????

na razie sucho, wiec moze miałam zwidy albo panike w oczach bo sie dziś nasłuchałam o poronieniach a wtedy zwidy gotowe zwąłszcza jak ja taka panikara jestm.

Jejku ale się naszukałam naszego oryginalnego topiku :O Mam nadzieję,że w poniedziałek wszystko wróci do ładu!! Co się dzieje, Moniko?? Nie martw się na zapas, napewno będzie dobrze ❤️

Monia nie słuchaj i nie czytaj żadnych tragicznych przypadków!! Będzie wszystko dobrze, napewno 🌼