Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokoko

Czy jestem w ciazy/??wazne

Polecane posty

Gość kokokoko

Od jakiegoś czasu Uprawiam stosunki ze swoim chłopakiem.Zawsze z zabezpieczeniem i raczej wątpie żeby coś \"wycieklo\" a prezerwatywa nie pękła. Moim problemem jest to że jestem juz w 42 dniu cyklu i nie mam miesiączki .(mialam regularnie co 30 dni) mam jasna wydzieline tak jak w dni plodne, czuje sie oslabiona i mam tzw \"humorki\" mam 18 lat i nie wiem za bardzo na ile % to moze byc ciaza. Na codzien rowniez spiewam i cwicze przepone czy moze byc od tego?? Bardzo prosze o pomoc

Gość yta
A robiłaś test? Czasem tak jest jak sie zyje w stresie lub było się chorym. Najlepiej zrób test.

dlaczego kolejny raz zakładasz taki sam topik????nawet treść kopiujesz, zamiast troszkę zmienić słówka!!!już ci pisałam zrób test a nie się pytasz i pytasz. denerwujące jest coś takiego! odpisałm ci i inne osoby też a ty tego nie sznujesz. nie chcesz skorzystać z rad, tylko pytasz i pytasz. nic nowego nie usłyszysz idź do lekarza, zrób test. co innego mamy ci powiedzieć????

Gość sure
Oczywiscie, ze mozesz byc w ciazy. Przeciez wszyscy wiedza, ze prezerwatywa nawet niepeknieta nie daje 100% pewnosci. Zaden srodek anty niedaje. Znam osobiscie kilka par, ktore zaszly stosujac prezerwatywy- zazaczam, ze nie bylo awarii w postaci "peknietej gumnki"

pomocy dziewczyny!!! czy jezeli dostalam okres to moge byc pewna na 100%,ze nie jestem w ciazy? dlatego sie denerwuje poniewaz ostatnio mi sie nie spoznial okres lecz byl za wczesnie,a teraz spoznil mi sie pare dni w ostatnim czasie czulam sie jakos inaczej piersi mialam powiekszone i obolale,rano bylo mi niedobrze,ale dzis dostalam okres,ale na poczatku zamiast krwi milam dziwny sluz brazowy zamiast krwi i ogolnie moja sluzowka wydawalami sie troche inna od paru dni miala ciut inna konsystenje i zapach,ale moze tak mi sie tylko wydawalo z przewrazliwienia.