Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princess_in_trouble

Jak pokonać strach...? Chciałabym, a boję się P

Polecane posty

Gość ja zaczelam
Czyzby wreszcie jakis mezczyzna sie odezwal? ;) moze mi powiesz jak to jest, myslisz ze wytrzymalbys z jedna kobieta sie kochajac do konca zycia?

Z jedna kobieta?? Hmm. tego nie wiem. Ciezko odpowiedziec.

Gość ja zaczelam
Heh.. no wlasnie :( moj facet mowi ze wytrzyma.. coz mi zostaje uwierzyc tylko ;)

Mi Ciezko na to odpowiedziec ponieważ ja jestem w dośc młodym wieku :) Co do Twego partnera to tutaj jest wieksze prawdopodobienstwo ze wytrzyma , lecz coż, wiesz ze mozesz sie zawieść a to ...

Gość ja zaczelam
a to... ze niby co? Bo nie rozumiem. Nikomu nie mozna nigdy zaufac bezgranicznie bo ludzie sa tylko ludzmi takie jest moje zdanie. Trzeba zyc i miec nadzieje i robic wszystko zeby nie mial potrzeby ani checi zdradzania zony ;)

Gość benny4567
Co ty z tym do końca zycia. Po co ci to? Sama nie wiesz czy ty wytrzymasz 2-5-10 lat...a tu wyjezd\asz z tym do końca zycia. Chyba nieletnia jesteś

Gość a tak z ciekawosci
zadam pytanie: po co byc z kims skoro on planuje zostawic dziewczyne po "pierwszym razie"? przeciez jesli tak sie stanie, tzn. ze bycie z nim nie mialo absolutnie zadnego sensu. wniosek: mniej straconego czasu! osobiscie uwazam ze 18 lat to troche za malo!

Gość ja zaczelam
Jestem "letnia" mam lat 24. Moze jestem idealistką nie wiem. Ale chcę się czuć bezpiecznie, mieć męża i dzieci. A na dodatek jesteśmy wierzący. Ślub bierzemy we wrześniu. No i co glupia jestem?

Gość ja zaczelam
No ja zaczelam jak mialam 22 .. to i tak powyzej sredniej ;) a on mial 24...

Gość ja zaczelam
Az dziwne ze jeszcze nikt sie pode mnie nie podszyl hehe :)

Gość a tak z ciekawosci
"powyzej sredniej"? a gdyby inni skakli z mostu, to tez bys skakala bo bys sie bala ze inaczej bedziesz odstawac od normy? do szalu czlowieka doprowadzic moga te gadki o jakis srednich i innych pierdolach w obszarze inicjacji seksualnej! tym bardziej, ze badania na ktorych sie te "srednie" opieraja sa absolutnie niewiarygodne!

Gość ja zaczelam
Jakies szwankujace poczucie humoru masz :) z tym "powyzej średniej" żartowałam. Na pewno nie zrobiłam tego żeby nie odstawać od normy!!

Gość a tak z ciekawosci
nie mam aktualnie zadnego poczucia humoru, bo jestem glodny, wkurwiony i musze jeszcze siedzeic 20 minut w robocie:(

Gość zosia_samosiaaa
chce bardzo, nie boje sie bolu, tylko tego co bedzie ''po'' chcialabym zebysmy zblizylic sie do siebie po tym jeszcze bardziej chce czuc mega bliskosc :D

Gość ja zaczelam
Heh no ja tez 20 minut jak CIe to pocieszy ;) chociaz nie.. juz nawet mnej do 16 zostalo Jupi

Gość a tak z ciekawosci
a ja chce cholernego obiadu, ale sie boje. nie boje sie ze sie poparze, ale chcialbym sie poczuc po nim najedzony. chcialbym sie czuc mega najedzony.

Gość ja zaczelam
Mam nadzieje ze tak bedzie, fizycznie blizej sie byc chyba nie da :) a do zgrania wewnetrznego sex tez moze stac sie pomocny

Gość ula lalalalala
ja zrobilam to w wieku 18 lat jestem z miom chlopakiem od 2,5 lat nie zanosi sie na konic zwiazku i jest ok nie zaluje teraz mimo ze na poczatku bardzo myslalam tak jak niektorzy z was co bedzie jak sie rozstaniemy??? ale ciesze sie ze mam to za soba mimo ze pierwsza mysl byla a jak jestem w ciazy?????????? ale juz przezylam troche i teraz wiem ze myslenie tymi kategoriami bylo bledne wystarczy sie dobrze zabezpieczyc!!!!!!!!! mysle ze zrobilabym to jescze raz ale nie w wieku 18 lat troche pozniej bo faktycznie od seu zaczal sie moj zwiazek nie polecam tego ale skoro jest sie z kms juz tyle to smialo mozna cos z tym zrobic!!!

Gość ja zaczelam
Widac ze facet Hi :) o obiedzie mysli... i jak glodny to zly...

Gość ja zaczelam
No nic 16 wybila zmykam do domku ;) moze kiedys jeszcze pogadamy o trelemorele hehe.. pozdrawiam wszysttkich Tym co sa zdecydowani zycze mrrrr wspanialego sexu ;) a przede wsyzstkim MILOSCI i jej okazywania. A tym co nie sa zdecydowani.. warto poczekać

Tak jak poczytałam te wszystkie wypowiedzi to najbardziej chciałam podziękować osobie o nicku ula lalalala. Twoja wypowiedź w pewnym sensie podniosła mnie na duchu i utwierdziła w tym co w niedalekiej przyszłości chciałabym zrobić. Pozdrawiam wszystkich wypowiadających się w tym temacie. ;*