Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopciuszek.

Wy też macie ?

Polecane posty

Gość Kopciuszek.

Śliczne ciałko, buźkę ? Bo Ja tak, chyba popadłam w narcyzm, nie mogę się napatrzeć na swoje ciało i twarz, te zęby, cycusie, brzuszek i cała reszta, nie ma się czego uczepić, nie zawsze tak było :D

Gość Kopciuszek.
Męcza mnie jedynie oleiste bąki

Gość Kopciuszek.
oporcz mnie zachwyca sie ma urodo pan wiesław z kotłowni i niesmiertelna krystyna z gazowni

Gość Kopciuszek.
Już jakiś zazdrośnik się podszył :) Cudownie się czuję, aż żal że uroda przeminie, i żal że dopiero dziś się nią cieszę a wcześniej wciąż szukałam wad, na siłę A te wady były w głowie, bo jestem sliczną dziewczyną, ale żeby od razu popadać w samozachwyt, trochę mi głupio :P

Gość Kopciuszek.
z tego wszystkiego zamiescilam sobie profil na fotka.pl

Gość Kopciuszek.
O tym że jestem bardzo ładna słyszałam od otoczenia, Ja tego nie widziałam, w tym sęk że teraz widzę to co inni już dawno zauważyli, naprawdę aż skrzydeł dostałam, ha ha ha :D Chyba to nie grzech ?!

Że też ci się chce podszywać, jak to w ogóle zrobiłeś/ aś Aj ludzie zazdrośni, glupi, z wami o takich sprawach nie mozna porozmawiac i nacieszyc sie Sio podszywacze

Musiałam załozyć nowy nick jestem piekna, młoda, oczytana, wrażliwa na piękno- z tym sie zgadzam, bo faktycznie taka jestem, niestety nie mam sieci szmateksow, ale kto wie, co mnie czeka w przylosci :P

Mistrzu, ty nigdy nie zawodzisz :D Ale tak powaznie, otyłość mi nie grozi, nie mam tendencji do tycia :P A przyszłość ? Nie myślę o niej, przytłacza mnie przemijanie, zwłaszcza teraz, kiedy jestem szczęśliwym człowiekiem Dziękuję za uwagę i bez krytyki proszę, trochę zachwytu i dumy z siebie nie zaszkodzi ani mi, ani wam Pozdrawiam Zakochany (obecnie) w sobie Kopciuch :P

Gość narkomanka bez tajemnic
uwazasz sie za lepsza? gardzisz brzydkimi? takiej najchętniej bym strzeliła w twarz :o

Chyba narkotyki mozg ci zjadly, Ja gardze brzydkimi ? Czytac nie umiesz ze zrozumieniem !!! Nigdy nie uwazalam sie za lepsza, nie dziele ludzi, jak wiekszosc z was, a dlaczego ? Bo jestem szczesliwa osoba, a takie osoby nie maja potrzeby obrazania innych i czucia sie lepszym, zycze kazdemu takiego samopoczucia, a uroda jest ulotna, niestety !!!

I sorki za ten mozg, ale jak mozna tak pisac, czlowiek szczesliwy i ladny to czlowiek dzielacy innych na gorszych lepszych i jeszcze uwazajacy sie za kogos lepszego ?!

Gość narkomanka bez tajemnic
no to zwracam honor :P nie bulwersuj się tak ;)