Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati83

Rodzimy w sierpniu 2007 !!!!!!

Polecane posty

widzę że już ponad połowa pozakładała nowe topiki ! zniknęła nasza tabelka...szkoda bardzo A wogóle co za debile to zrobili, jestemy w ciązy to przecież nie powinnyśmy się denerwować, a tu co ! Jaja ktoś sobie robi !

tylko mam nadzieję że pozostałe dziewczyny nas znajdą :( tabelkę założymy od nowa, jeśli będzie trzeba :)

Witaj :) Fajnie wygląda ta nasza stronka, już nas tam coraz więcej. Podziękuje mężusiowi w imieniu nas wszystkich :)

tylko niech któraś zacznie z tą tabelką bo ja na pewno zepsuję hehehe jak zwykle

Bluzgam na czy świat stoi a człowiek, który to zrobił to chyba go myszy zjedzą. znacie ten przesąd? jak coś się zrobi nie po myśli lub porśbie ciężarnej to go myszy zjedzą. A niech Go k.... zjedzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem strasznie wściekła:)

Może im trzeba jaką info na maila wysłać? Tylko ja nie znam adresów, bo tylko SoldeLunie wysyłałam zdjęcia.

Soldełuna.......Marta..........29..........Warszawa.........11.08.07.....+1

właśnie, soldeluna, nie wiem czy zdążyłaś przeczytać na poprzednim topiku podziękowania - dzięki za wklejenie naszych zdjęć, strasznie dużo pracy w to włożyliście z mężem. Stronka wygląda świetnie!

Masz racje niech go \"zeżrą \" nati83 ................ Natalia...........Śrem..............18.08.2007....+4

poprawiam SoldeLuna.......Marta..........29..........Warszawa......... 11.08.07.....+1 nati83...........Natalia.........24..........Śrem.................18.08.07.....+4

niech zeżrą- hehe ale z nas czarownice!!! enais.............Joanna........24..........Tarnów........03.08.07.....17.........+3 Soldełuna.......Marta..........29..........Warszawa.....11.08.07.................+1 nati83 ..............Natalia...........Śrem..............18.08.2007..................+4 dziewczyny, brakuje wam tygodni!

O kurcze, nati, jak ty tą tabelkę równiutko zrobiłaś! heh a te tygodnie to chyba były w linijce wcześniej, ale mam nadzieję że to nie ma znaczenia:)

enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17.........+3 SoldeLuna.......Marta..........29..........Warszawa..... 11.08.07.................+1 nati83 ............Natalia...........Śrem..............18.08.2007 .....14..........+4

Wszystko na \"oko\" :) Te tygodnie mogą tak zostać :) Wiecie jak głodna jestem...na szczeście za 10 min mam obiadek :) Mam praktyki w przedszkolu. Jedno dziecko dziś do mnie podchodzi i mówi: "A Pani to chyba w ciąży jest bo ma taki wielki brzuch"...myślalam że pękne :D:D:D:D:D:D dzieci są takie bystre!

do mnie też taka dziewczynka raz podeszła i mówi \"a ja się coś domyślam, pani chyba jest w ciąży, bo tak ładnie pani wygląda\" heheh, a skąd wiedziała to nie wiem bo byłam w kurtce, nic nie widać. Z tym ładnym wyglądem to ściema, bo w tym samym dniu pani ze sklepu powiedziała że chyba jestem w ciązy bo tak zmarniałam i źle wyglądam heheh, ale się uśmiałam wtedy Dzieciaczki cię nie męczą nati?

enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17.........+3 SoldeLuna.......Marta..........29..........Warszawa..... 11.08.07.................+1 nati83 ............Natalia...........Śrem..............18.08.2007 .....14..........+4 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08.07

enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17.........+3 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08 .07 SoldeLuna.......Marta..........29..........Warszawa..... 11.08.07.......16........+1 nati83 ............Natalia...........Śrem..............18.08.2007 .....14..........+4 tygodnie poprawiłam a amandę wrzuciłam zgodnie z terminem porodu na właściwą pozycję:) Znikam, brzuch mnie rozbolało i muszę się wyciszyć:)

hej amanda :) odczytałaś mojego posta o ciuchach czy już nie zdążyłaś :)

enais oprócz tego że nie słuchaja i robią duuużo hałasu to jest oki. Zresztą dziś skończyłam w przedszkolu i od poniedziałku mam praktyki w 3 kl. Poprawiam tabelkę enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17.........+3 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08 .07 SoldeLuna.......Marta..........29..........Warszawa..... 11.08.07.......16........+1 nati83 ............Natalia.........24..........Śrem..........18.08.2007 .....14..........+4 Jestem po obiadku, ide chwilkę poleżeć sobie :) Robie miejsce na kompie mojemu mężusiowi :)

enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17.........+3 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08 .07..........17 SoldeLuna.......Marta..........29..........Warszawa..... 11.08.07.......16........+1 nati83 ............Natalia.........24..........Śrem..........18.08. 2007 .....14..........+4

nie wiedziałam że to chodzi o kilogramy , teraz już wiem , wiem ile ostatnio waże ale nie wiem ile przed ciąża , więc jak teraz bede u lekarza to wpisze

ok, tylko tak właśnie się przybiłam trochę ze nic nie przytyłas , bo ja aż trzy kilo i się zastanawiam jak można nie przytyć przy takim apetycie.

no ja to mam apetyt , czasami to myśle tylko o jedzeniu , ale trzeba sie opanować zeby w lato jakoś wyglądać

dokładnie, dlatego ja jem co trzy godziny mniej więcej, ale małe przekąski typu jabłko, jogurt etc. jak nie jem dłużej to mnie tak ssie w żołądku okropnie. Czasem tylko mnie coś dorwie takiego ze potrafię dwie porcje obiadu zjeść :) ale zachcianek na coś konkretnego nie mam :)