Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati83

Rodzimy w sierpniu 2007 !!!!!!

Polecane posty

Boże to ja ile przytyłam w porównaniu do was ! Ale powiem wam że ja zawsze lubiłam sobie zjeść, i sie zajadałam, nigdy diet nie stosowałam ! Trochę sie nudzę, porobiłabym coś, ale sama nie wiem co !

jedyna rzecz jaka mi się marzy - z tych zachcianek jedzeniowych - to swieże warzywa - pomidorki, ogórki, sałata, rzodkiewka itd., w przyzwoitych cenach i smakujące tak jak trzeba a nie jak ziemniaki.... No i prawdziwyh owoców - truskawek, czereśni, prawdziwych pomarańczy.... Słuchajcie - będziemy mieć własne forum gdzie indziej!!!!!! Już wszstko załatwione czekamy tylko aż stron z forum sie pokaze w necie!! Podam Wam namiary jak już będzie. N atym nowym forum będziemy mogły mieć przy swoich postach własne zdjęcia no i oczywiście bedzie można wklejać zdjęcia normalnie a nie koniecznie na Naszą stronkę. co i jak dam znać jak będzie gotowe do logowania. Miłego popołudnia

Ja też zawsze kochałam jeść to pewnie dlatego waże teraz tyle samo ile ważyłam w poprzedniej ciązy w 36 tygodniu:) A to wcale nie jest zabawne. Zaraz po urodzeniu schudłam do prawie masy wyjściowej - brakowało mi 3 kg to wagi sprzed ciąży i nagle zaczełam puchnąć.... i ty sposobem ważę teraz 77,5 kg Starszanie to smutne:((

Ja się teraz wagą nie przejmuję, przecież tyję dla dobra dzidziusia :) SoldeLuna ja ostatnio zrobiłam sobie sałatkę z sałaty lodowej, pomidorków, ogórków i sera, polałam wszystko oliwą i tak mi zasmakowała że jutro też zrobię:) A ja zasadziłam sobie szczypiorek i rzodkiewkę. Nie mogę się już doczekać kiedy mi wszystko wyrośnie, bo mam właśnie na takie świeże witaminki ochotę :D

Napisałam rzodkiewkę, a faktycznie chodziło mi i mam zasadzoną rzeżuchę :)

hej znalazłam was, tylko o co chodzi z tym skasowaniem , kto cos takiego robi???? Soleduna stronka z brzuszkami super, ale prosze napiszcie czy ktoras z Was nie ma prawie brzuszka, ja o niczym innym nie mysle jak tylko mam wolna chwilke ze pewnie jest cos nie tak skoro mi brzuszek nie rosnie;-(

enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17....+3 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08 .07..........17 SoldeLuna.......Marta..........29......Warszawa..... 11.08.07....16........+1 nati83 ............Natalia.........24..........Śrem.......18.08. 2007 ...14.....+4 dominika_80..Dominika....27...Nowy Sącz....13.08.2007...15...+0,5 Brrrrrr ale sie wkurzyłam jak zobaczyłam skasowany topik ...Dzięki dziewczyny ze znow jestescie bo super mi z wami 🌼

Pluszka >>>>>> ty sie nie przejmuj ja w pierwszej ciąży niemialam jeszcze brzucha w 4 miesiącu ;P teraz mam bo chudzielinka nie jestem i sadełko miałam :D niczym sie nie przejmuj mi najbardziej wywaliło brzuch w 8 i 9 miesiącu a tak mialam malutki az sie dziwili..córka urodziła sie na 60 cm długa i wazyla 3,870 wiec nie mało :D:D:D:D:D brzuchem sie nie przejmuj i ciesz sie ze nie musisz dzwigac tyle hi hi hi hi hi zobaczysz bedzie suuuper !!!!!!!!!!!!!!!!

melduje sie! kurcze, widze, ze polowe topikow wywylilo! ale kiszka! widze, ze imiona dorzucacie do tabelki :) enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17....+3 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08 .07..........17 SoldeLuna.......Marta..........29......Warszawa..... 11.08.07....16........+1 nati83 ............Natalia.........24..........Śrem.......18.08. 2007 ...14.....+4 julianna29..........Ania...........29.........Warszawa............21.08.07........13........-2 dominika_80..Dominika....27...Nowy Sącz....13.08.2007...15...+0,5

dziewczyny:) Zmienia się adres stronki z brzuszkami, ze strony będzie link na nowe forum - nasze sierpniowe:))) Prywatne. Aby w nim uczestniczyć trzeba będzie się logować:)) więc podajcie e-maila a dam wam linki - nie podajemy ich publicznie, bo po co inni mają Nas podglądać:))

Gość Olinka-76
enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17....+3 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08 .07..........17 SoldeLuna.......Marta..........29......Warszawa..... 11.08.07....16........+1 Olinka......Ola........31..........Gdynia............15.08.07.......+1 nati83 ............Natalia.........24..........Śrem.......18.08. 2007 ...14.....+4 julianna29..........Ania...........29.........Warszawa.. ..........21.08.07........13........-2 dominika_80..Dominika....27...Nowy Sącz....13.08.2007...15...+0,5

dominika-1980@wp.pl ..fajnie byłoby mieć wlasne forum takie zeby w awatorze moznabyło dac fotki lub obrazeczki a nie linki tylko ;)

Gość Porządki terminowe
enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17....+3 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08 .07..........17 SoldeLuna.......Marta..........29......Warszawa..... 11.08.07....16........+1 dominika_80.....Dominika......27.....Nowy Sącz....13.08.2007......15.......+0,5 Olinka......Ola........31..........Gdynia............15. 08.07.......+1 nati83 ............Natalia.........24..........Śrem.......18.08. 2007 ...14.....+4 julianna29..........Ania...........29.........Warszawa.. ..........21.08.07........13........-2

Gość Olinka-76
SoldeLuna....jak tylko zrobie fotki to podesle...prosze jeszcze raz podaj swoj mail....a tu masz moj olaikrzysiek@wp.pl kurcze patrzałam na dwa brzuszki na poczatki to ja mam ale brzuszek tłuszczowy wiec nie taki łądny...a to dopiero poczatek....szkoda gadac ze sie naosi tyle kg jeszcze raz tabelka poprawiona enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17....+3 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08 .07..........17 SoldeLuna.......Marta..........29......Warszawa..... 11.08.07....16........+1 Oinka76......Ola.......31.......Gdynia.......15.08.07.....15....+1 nati83 ............Natalia.........24..........Śrem.......18.08. 2007 ...14.....+4 julianna29..........Ania...........29.........Warszawa.. ..........21.08.07........13........-2 dominika_80..Dominika....27...Nowy Sącz....13.08.2007...15...+0,5

eeee tam ja tez mam tłuszczykowy bo juz sadełko mialam jak zaszłam hehe i co z tego skoro w tym sadełku rosnie dzidzior :D

Właśnie nad takim forum pracujemy:)) Jak się uda to jeszcze dziś je uruchomimy:) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pamiętajcie o przysyyłaniu fotek na Naszą stronkę. Przyjmujemy brzuszki, maluszki, i Wasze bużki (z mężusiami również) Przysyłajcie do mnie na adres : marta@komarki.pl acha no i podpisujcie ile tygodni i dni macie za sobą na danym fotosie i nicki z forum:)) dominika_80 - mój mąz je kleci ale potem administarcje zostawi mi.

Melduje sie! SoldeLuna dzieki za linka. enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17....+3 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08 .07..........17 Kasiaka.......Kasia.........Poznan.............09.08.............15........-3 ?? SoldeLuna.......Marta..........29......Warszawa..... 11.08.07....16........+1 Oinka76......Ola.......31.......Gdynia.......15.08.07... ..15....+1 nati83 ............Natalia.........24..........Śrem.......18.08. 2007 ...14.....+4 julianna29..........Ania...........29.........Warszawa.. ..........21.08.07........13........-2 dominika_80..Dominika....27...Nowy Sącz....13.08.2007...15...+0,5

dorzuciłam maila przy nicku. mam nadzieję, że tak będzie dobrze:))) wiecie co zrobiłam dziś córci pierwszy raz na obiadek placuszki z jabłkami - zjadła 6:) Nigdy nie cieszyłam się z opinii na temat tego jak gotuję bardziej niż Gdy Ona mówi miam miam i głaszcze się po brzuszu a po skończeniu jednego placuszka woła eście, eście cudowne uczucie:))))

hhehhe no moja mała jest zupojadem i każdą zupe zajada :) lubie jej gotować bo to mój mały żarłoczek hi hi

Oliwka też jest zupo jadem. ostatnio jak daje jej zupkę to krzyczy zipa, ziupa i tupie w miejscu nóżkami i oczywiście je siama - a ta samośka ma dopiero rok i nie całe 5 miesięcy:)))

To ja tez sie melduje enais.............Joanna........24..........Tarnów.......03.08.07.....17.........+3 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08 .07..........17 SoldeLuna.......Marta..........29..........Warszawa.....11.08.07.......16........+1 nati83 ..........Natalia.......24........Śrem........18.08. 07...14..........+4 dragonka73..............33........Wrocław/usa...... 22.08.07...15........ +1 brzucha jeszcze nie sfotografowalam :-) poprosze meza w sobote. Choc moj na razie malutki i prawie go nie widac (w porownaniu z Waszymi), a mimo to w spodnie sie nie zapne. Slyszalam to o myszach, ale ja znam ze myszy majatek zjedza. Mysle, ze to tez niezle :-)

w tym samym czasie dopisalo nas sie wiele, wiec jeszcze raz :-) enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17....+3 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08 .07..........17 Kasiaka.......Kasia.........Poznan.............09.08.... .........15........-3 ?? SoldeLuna.......Marta..........29......Warszawa..... 11.08.07....16........+1 Oinka76......Ola.......31.......Gdynia.......15.08.07... ..15....+1 nati83 ............Natalia.........24..........Śrem.......18.08. 2007 ...14.....+4 julianna29..........Ania...........29.........Warszawa.. ..........21.08.07........13........-2 dominika_80..Dominika....27...Nowy Sącz....13.08.2007...15...+0,5 dragonka73..............33.....Wrocław/usa....22.08.07....15.....+1

dziewczyny i tak podawajcie maila to sobie Was zaznaczę i wyślę Wam linkę na nową stronkę z brzusiami a jak pojawi się Nasze formu. to dam znać:) a link to Naszego forum będzie na stronie:)

moj mail jenefer5@wp.pl dragonko ciesze sie ze choc ty nie masz brzuszka;-)

jeszcze raz poprawiam jennefer5@wp.pl - ten jest prawidlowy

Pluszka, no jakos nie mam :-) choc to moja druga ciaza, a od pierwszej minelo 1,5 roku. I w pierwszej mialam calkiem pokazny brzuszek. SoldeLuna moj mail to dragonka73@tlen.pl

pluszka do ciebie to już wysłałam - tak mi się przynajmniej wydaje. na stronce pojawił się link do Naszego forum - zarejetsrować się można już i kazda będzie miała dostęp do postów dopiero po zalogowaniu, czyli osoby nie zarejestrowane nie mogą Nas podglądać:) A i może rejestrujcie się pod tymi samymi nickami:) tak dla ułatwienia:)