Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulucza

Ludzie!!!!!!!!!! o co chodzi?! pomocy!!!

Polecane posty

Gość lulucza

Mój facet z którym mieszkam w jego rodzinnym domku spotkał sie ze swoją byłą dziewczyną na kawe i pisze z nią przez gg! Zeby tego było mało przeczytałam ich rozmowe w której napisał takie rzeczy,że zaraz nie wyrobię...np.,że od pierwszego spotkania bardzo mu się podobała, albo gadał coś złego o naszym związku!!!! Napisał też,że lepiej aby się nie widywali bo on wtedy nad sobą nie panuje!!! a nie chce jej zranić,bo ona zasługuje na coś uczciwego!!! I w ogóle napisał też,że on ze swojego związku już zrezygnowal a teraz ja to musze zrobic!!! Nie wiem co robic!? on chce do niej wrocic? na domiar złego ona jest na maksa atrakcyjna i do tego cholernie mądra bo z tego co wiem studiuje dwa kierunki..... pomocy..jestem załamana on pewnie śpi ze mna a o niej mysli...:(

moze porozmawiaj z nim szczerze o was, o waszych uczuciach

Gość niedobrze mi
współczuje ci. napewno będąc na twoim miejscu to po pierwsze porozmawiałabym z nim tzn. powiedziała co znalazłam i o czym wiem. A potem bez żadnego tłumaczenia poprostu bym się spakowała i odeszła.

Gość Cord
daj mu zyc nie chce cie...

\"...cholernie mądra bo z tego co wiem studiuje dwa kierunki.....\" - a co ma piernik do wiatraka???

Gość lulucza
jak co ma? imponuje mu z każdej strony.... nie chce juz zyc...nie chce od niego odejsc bo go kocham.... jestesmy razem 4 lata...z przerwa kiedy wlasnie byl z nia...teraz takie cos...jest szansa powiedzcie?

porozmawiaj, ale nie mow ze grzebalas w archiwum gg, jakos taj sprytnie go podpytaj, my kiebiety tak umiemy i ty umiesz napewno.

Gość lulucza
nie mam siły juz na nic....mieszkam z nim ,jego rodzicami,rodzeństwem...wszyscy wiedza pewnie o tym,ze jestem tu zbedna,a nikt mi tego nie powie!!! czuje sie potwornie! ale poniekąd go rozumiem...ona jest lepsza ode mnie...nie krzyczy pewnie tak jak ja,że lubi motory i szybką jazde samochodem,poza tym ma świetną pracę (jest aktorką w teatrze)... ideał...a ja dodatek to jebania....

Lulucza, od słów do czynów nie daleko. skoro on pisze, że nad sobą nie zapanuje, to prawdopodobnie nie zapanuje. A pewne słowa sa jednoznaczne, jeśli pisał o tym, że odpuścił wasz związek i uderza do tamtej, to cóż... ty w sumie niewiele możesz.

Gość a czy sa tu tacy..
chcesz byc z kims kto ma o Tobie złe zdanie?na Twoim miejscu gdybym przeczytała te wiadomosci to bym sie spoakowała i zapomniała o tym facecie..tak nie postepuje ktos kto kocha!!!!ja mam swój honor. a przede wszystkim nie mozna wierzyc w to ze sie jest gorszym! co z tego ze ona studiuje i ma dobra prace? ty masz inne zalety których moze jeszcze nie odkryłaś? za to odkryłas ze masz faceta-swinię.

Gość Margiolka 1977777787
Witaj Glowa do gory niepozwol by ktos Cie tak traktowal. Bardzo mi przykro, szczerze wspolczuje Ci ale pomysl sama bedziesz z nim na siłe, masz go prosic , skoro pisze ze leci na tamta to co masz patrzce na to Zachowaj swoj honor, godnosc i odejdz na pewno bedziesz cierpiec i bedzie trudno ale bedziesz zgodna z soba Zycze Ci wszystkoego dobrego trzymaj sie! M.