Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAAAAA75665

skora

Polecane posty

Gość JAAAAA75665

mam problm ze skora na nogach - w okolicach kostek. nie wiem, co to, ale co zime najbardziej mi sie to nasila. sa takie jakby male krwiaczki, strupki skupione w wieksze plamy. nie boli to, nie swedzi. co to moze byc????? wie ktos?? prosze o porade!

Gość anettttttttttttttttttttta
Może pękają Ci naczynka z powodu zimna? Idź do dermatologa, sama raczej nic nie wskórasz:(

Gość JAAAAA75665
nie, nie mam skory naczuynkowej, to nie naczynka. kkiedys bylam z tym u dermatologa. nic nie powiedzial - dal jakas masc. i tak nie bylo po niej poprawy. aha, te plamki zanikaja, jak sie troche opale, albo wystawie nogi na slonce. mozna rowniez zminiejszyc ich 'widocznosc' szorujac ostra gabka - ale tym sposobem to stracilabym w tych miejscach w koncu skore :/

Gość anettttttttttttttttttttta
Ja mam większy problem-gdy tylko jest troszkę chłodniej, nawet w pomieszczeniu, to strasznie sinieją mi (ma to postać plam) calusieńkie nogi i mam lodowate stopy. Jak sie opalę, to troszke mniej to widać, ale ogólnie bardzo niefajna sprawa. Leczyłam sie przez lata u wielu dermatologów, ale w końcu uznali, ze taka moja uroda...:(

Gość JAAAAA75665
up