Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qal

Jest mi smutno

Polecane posty

:)Muszę ja lepiej poznac;)i kupic jakąś skóre:Pi pejcz:D

Gość młotosikkk
:P ale to ciekawe polaczenie o ile nadal jest dziewica, bo nia tutajcjeszcze byla i sie bdsm interesuje :). Tylko ostroznie z nia :P>

Gość qal do łóżka szybko
qal a tak niewinnie zacząleś....teraz przenoś topik na erotyczny. A propo jak można zakochać sie w zdjęciu? A jak było po retuszu albo nawet nie jej?

Gość młotosikkk
ale oin pisala ze woli dominujacego mezczyzne a nie bic kogos w cos tam :D. Duzo jej topic czytalam bo CZarny tam pisalam a ja go uwielbiam :D

nie zakochałem sie:)tylko podoba mic sie:)a jak by kłamała z fotka i powiedziała o tym po kilku mieś, że to nie jej to nie ufał bym jej juz w nic:0

Gość qal do łóżka szybko
Jest dobra, miła a tu patrz sado maso, chyba jakiś problem z osobowością.Jak najszybciej musisz ją poznać na żywo, bo być może tracisz drogocenny czas na gdybanie co by bylo gdyby.

Gość młotosikkk
:D ale czesto tak jest ze jak ktos jest mily i dobry to w innej dzidzienie musi byc dziki :D. Zreszta faceci chyba lubia delikatne kobiety za dnia, a w lozku to juz niedelikatne :D. Ciche wody brzegi rwia. Jak miala tutaj topic, to wielu mezczyzn sie nia interesowalo:)

Dobra nie mówmy już na jej temat,a zwłaszcza co pisze:) bo może to inaczej odebrac i cos znowu napisze nie tak:O z tym dziewicwtem napewno kłamała:)

Gość młotosikkk
tak i by topic zakładała bdsm i dziewica ?

:D:D:D:D ona prowokuje tak tylko;)

Gość młotosikkk
cyba mało o niej wiesz, a tu o podobaniu sie piszesz. Ona zalozyla ten topic na pomaranczowo bo chciala poznac opinie facetow, po co wiec miala klamac czy prowokowac. Zreszta, nie moja srpawa, a Ty malo chyba wiesz:) o niej. Mam nadzieje ze jej imie co najmniej znasz;)

młotosikkk\"Wytłumaczę Ci coś :)jak by tego naprawde chciała nie pytała by tu o to :)tylko spróbowała by tego... w koncu dzieckiem nie jest i tam gdzie mieszka napewno nie raz ja ktos podrywa;)

mnie nie krecą łatwe dziweczyny;)może byc łatwa,ale musi chociaż udawac ,że nią nie jest;)miałem propozycje taką nie dawną z fajna dziewczyną brunetka wszystko na miejscu miała,ale za łatwa była;)nie umiała sie uszanowac,udawac ,że nie jest łatwa ;)

Gość qal do łóżka szybko
Dobrze, że wyczytałes z fotografii, że łatwa nie jest.BUhahaha ten net a jeszcze bardziej ludzie mnie zadziwiają.Powiedz co jeszcze wyczytałeś z tej fotografii?

qal do łóżka szybko \"kto mówi,że ja z fotografi cos wyczytałem?:Oi nic o niej nie pisałem:Dhahahaha

Gość qal do łóżka szybko
Skąd możesz wiedzieć czy jest łatwa czy nie?

qal do łóżka szybko\'czyli sugerujesz,że łatwa jest?ja tam nie osadzam człowieka po tym co pisze;)a jesli na mnie poleci to też będzie łatwa?;)

Gość qal do łóżka szybko
Może poleci może nie....czy łatwa? Zależy po jakim czasie, niczego ci nie sugeruje nawet nie wiem o kim rozmawialiście" młotosikkk" była bardziej zorientowana.Jestem tylko widzem, ale wydaje mi sie,że nie jesteś tym qalem z o2, Próbujesz sie na niego kreować a same rozmówczynie podsuwają Ci dalsze odpowiedzi i tak się toczy ten temat...

Qal widzę, że się tutaj zadomowiłeś :D 🖐️ Cały czas o Tobie myślałam :D:D nie będę czytać całego topicu... ad kwestii która została poruszona: jestem dziewicą i interesuję się bdsm :D nie spróbowałam do tej pory...no bo kurde na samych \"normalnych\" trafiałam - a że nie umiem o tym mówić w 4 oczy, jakoś tak wyszło; zresztą to powinna zawładnąć nami obojga, anie tylko mną. niemniej jednak, zaciągnęłam ostanio poważnych rad na FACHOWYM forum :D 🖐️ - kobiety z tego kręgu za dziewictwa wiedzące że to polubią, to tam wcale nie rzadkość - wręcz norma. Dostałam masę fachowy porad, jako poznać czy ewe. mężczyzna jest podatnych gruntem etc etc :D a pytałam - bo po to jest fotum Jeśli Cię drogi Qalu rozczarowałam ;) to jakoś przeżyję Ty mój robaczku ;) 🖐️

Gość qal do łóżka szybko

Gość do opętaniej....
a masz faceta teraz?:)

dziewica nie jestes to wiem:P:)a to dlatego ,że idz na forum temat prawiczki co pisalismy i pisałas,że żałujesz tego :P

\"jestem na etapie kiedy jest mi to bez różnicy; nie pogardziłabym takim, o ile on nie pogardziłby mną- swoją drogą to musi być fajne, razem się wszystkiego uczyć- ...szkoda, że do pewnych rzeczy dochodzi się tak późno =/\"

Wiem o czym pisaliśmy, i chyba mnie nie zrozumiałeś. Napisałam, że w sumie prawiczka chciałabym nawet...tylko że to dopiero teraz do mnie dotarło i tego żałuję. A ściślej - na chwile obecną jest mi to bez różnicy. Byle by był namiętny i zboczony :D 🖐️. Przeczytaj mojego @, któregoś z ostatnich - nawet cnotką niewydymką się nazwałam :D, a zo-nk niby z czego żartuje :P. p.s. nie nie mam na razie nikogo 😭, nie mogę szukać, towarzystwo do tego nie odpowiednie :O. 🖐️

no właśnie \"razem wszystkiego się uczyć\" :) wszystko wyjaśnia :) \"szkoda, że tak późno do tego doszłam\" = szkoda, że wcześniej interesowałam się z reguły dośw. Obecnie, to mi zwisa i powiewa :D To jak - rozczarowany już :classic_cool: czy jeszcze nie ;)

nie ma problemu z kupnem skóry;)i biczów;)moge Cie przywiązac powrozem do sufitu;)i górowac nad Toba ;)

o dzięki Ci za Twą wyrozumiałość :D :O 🖐️ i horyzontalne myślenie; swoją drogą - ależ żeś wybiegł w przyszłość - dobre se :P :D :D 🖐️

nie długo w Poznaniu będziesz musze znaleśc jakąs stodołe i narzędzia juz powoli kupowac bo będzie ostra jazda i do tego film będziemy krecic :classic_cool: