Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakuzs252

ciąża czy schiz???help!

Polecane posty

Gość jakuzs252

Hej dziewczyny ,mam pytanie zwłaszcz do tych które są w temacie!Otórz od czasu owulacji mineło kilka dni,oczewiście troszkę z męzem sie poprzytulaliśmy:),i od tego czasu codziennie czuję bóle w podbrzuszu,przypominają troszkę miesiączkowe,ale są znacznie łagodniejsze.Termin miesiączki mam na 04 marca,wiec jeszcze trochę.Zastanawiam się czy mogą one być zwiastunem upragnionej ciąży,nie chcę się jednak nakręcać.Mam więc pytanko czy któraś z Was miała podobne doświadczenie????

Gość jakuzs252
Proszę niech ktoś mi coś napisze!

nie nakrecalabym sie na twoim miejscu, u mnie takie pobolewanie miedzy owu a @ sa normalne...ale trzymam kciuki, nigdy nic nie wiadomo;)

Gość jakuzs252
czyli marne szanse!

Gość jakuzs252
Hej dziewczyny,nikt wiecej mi nie odpowie?:(

Gość goga24
wiesz masz rację nie nakręcaj się bo ja przez cztery miesiące tak miałam i zawsze gdy dostawałam okres to był wielki płacz i przeklinanie całego świata, ale pobolewanie w dole brzucha czasem jest zwiastunem ciąży, życzę powodzenia a i za parę dni zrób sobie test tak około 28 lutego i sprobuj do tej pory nie zwariować. buźka

Gość goga24
Ps. za trzy i pół miesiąca będę mieć dzidziusia więc i Tobie się uda

Gość jakuzs252
dzięki goga!A jak czułaś sie na początku,miałaś takie boleści?trzymam kciuki za Was i serdzecznie gratuluję!!

Gość goga24
Początkowo nie wierzyłam że tym razem się udało ale na samym początku pamiętam bolały mnie piersi a dokładnie były ciężkie i strasznie wrażliwe. Dół brzucha także mnie pobolewał ale nie tak mocno jak piersi

Gość goga24
I jak tam wyszedł teścik mam nadzieję że Wam się udało? A jeśli nie to nie będę Cię pocieszać bo to i tak nic nie da, wiem to z doświadczenia , ale mimo wszystko trzymaj się