Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość protestuje

ROSPUDA- OCALMY JA!

Polecane posty

Gość o lobości
jak ja nie lubie ekologow!!! Przez tych zasrancow wilki owce w Bieszczadach zzeraja :-P

Gość snowflake_00998877
SLD- CHUJE

Gość protestuje
zalewam tereny, na których będzie budowana A-2 ciepłym moczem, by tylko stworzyć tam bagna i wspólnie z moją organizacją Green Piss móc odstąpić od protestu za odpowiednią gratyfikację finansową :classic_cool::D 🖐️

Gość kretynstwo wasze przeraza
zeby roslinki byly wazniejsze dla Was niz setki ludzi,ktore gina tam przez te tiry? Wstyd.Zastanowcie sie.Wstyd mi za wasze proprytety ekolodzy od 7 bolesci.A wypadki w Augustowie to nie statystyka,to jest zatrwazajaca ilosc.Poczytajcie troche kretyni!!!

Ogladałam dzis TVN24 i zastanawiam sie po co tam sie te krzyże znalazły ? Wiecie to było naprade niesmaczne. To nie manifestcja w obronie kościoła przecież.Przegięcie !

Gość stary czlowiek ....i moze

Gość pojeblo was ostro
chca to niech buduja autostrade, jak ci "ekolodzy" sami tam jezdza samochodami i to kazdy swoim jakby w piatke do jednego nie mogli sie zapakowac..:O zal mi wszystkich 'ekologow'

Uwielbiam taki stek kłamstw i obelg, istnej mentalnej gnojówki, jaki znalazł się powyżej w wykonaniu \"polokatolików\". Utwierdza mnie to tylko w oprzekonaniu że za Dolinę warto walczyć - za WŁASNE pieniądze, czas, siły, zdrowie a jak trzeba będzie to i ... coż.

Gość *ideaLista z Marsa*
dobrze pojadlem, poruchalem, popilem i mi cieplo i rospuda jakas mi kolo chuja fruwa podobnie jak lowce jeleni jak i same jelenie.

Gość *ideaLista z Marsa*
skoro mi fruwa kolo chuja w przeciwienstwie do ciebie to o czym na sile ty mowisz ? o jakiej mojej przegranej badz twojej wygranej/ chcesz na sile sie doszukiwac w chuju kosci? lowco? w nic nie gram to i nie jestem ani przegrany ani wygrany . dobrze mi bo mi kolo chuja fruwa wszystko.

Gość Można gdzieś wycofać swój głos
? Nieopatrznie oddałam swój głos na stronie internetowej za ratowaniem Raspundy. Teraz lepiej zapoznałam sie ze sprawą i chciałabym cofnać swoje poparcie. Da się jakoś wycofać głos?

Gość pppppp

Zaiste wycofaj ten głos skoro nie znasz nawet nazwy rzeki. Przyłącz się do koalicji złodziei, kłamców i rozszalałej katolickiej tłuszczy - to godne ciebie miejsce. Pan z tobą.

Gość bo nie o rospude tak naprawde
chodzi... madra i prawdziwa teza. wreszcie glos kogos rozsadnego. podobnie jak z szumem z sex - afera i co? rakiem sie wycofuja. ale ciekawie jest . ile jeszcze i co nam media zaserwuja w marcu - ciekawam?

Owszem. chodzi o to ile władzunia z Podlasia i burmistrz z A. wzięli w łapę za forsowanie porojektu, który i tak nie ma szans realizacji bo Budimex nie potrafi zbudować kilometra porządnej drogi na litej skale a co dopiero na bagnie.

Przeczytałam na stronie internetowej, że ktoś chce niszczć zieleń, to się wpisałam. Teraz znam sytuację polityczną i rozumiem okolicznych mieszkańców. Wolę żeby tir przejechał wiewiórke niż człowieka. Jelonku kochany, jak ten głos wycofać? PS.: Nie wiem, jak można mieszać tu religię ;)

Gość owloziona hemoroida
lowco w swej nienawisci [ do kogo] wlacz mozg i nie siej demagogii. i bzdur. jezeli jestes inzynierem budownictwa to moze jakies zdanie moglbys tam miec ale jezeli nie to jako dyletant sie wywnetrzasz. z nienawiscia. budimex to firma , ktora od z gora 40 lat buduje w ekstremalnych warunkach rozne rzeczy na calym swiecie. kontrakty moga o nich zaswiadczyc Ci , ktorzy zarobili bedac na takich kontraktach. naprawde lecz sie albo sie doucz. bo glupota i ignorancja nawet jeleni nie zlowisz na swe glupoty a co dopiero normalnie myslacych.

Gość podobno to
Bóg stworzył świat...to i te bagna ..Prawda? a tiry wymyslili ludzie i ta obwodnice...Więc ta cała afera jest nie na miejscu. Krzyże ? Czy ludzie gina dlatego ze te unikalne na skale swiatowa i bezcenne bagna istnieja?

nie musisz wycofywać głosu - jak zajdzie potrzeba będą one weryfikowane i wtedy możesz po prostu nie podac reszty danych, chyba że już wpisałeś nr dowodu itd:) Rozumiem mieszkańców Augustowa bo sytuację maja niewesołą, ale nie kumam - może mi ktoś tu wytłumaczy - dlaczego wszyscy się uparli na przeprowadzenie via baltica w tym niekorzystnym wariancie, przecież w całej sprawie nie chodzi o to, żeby obwodnicy wogóle nie było tylko, żeby wszyscy byli zadowoleni i żeby natura ucierpiała najmniej jak jest to możliwe. Demonstracja z krzyżami była żenująca. A prawda jest taka, że człowiek jest największym pasożytem przyrody. Mam nadzieje, że UE przywali takie kary jeśli budowa ruszy, że się wszyscy posrają i może zastanowią co się bardziej opłaca.

Pisałem to sto razy: gdyby w 1998 r. posłuchano ekologów i poprowadzono wariant alternatywny, byłoby już po sprawie. Wina za cierpienie augustowian w 100% obciąża więc władze i lobby drogowe. Wycofująca się: dziecko, TIRy i inne pojazdy samochodowe zabijają rokrocznie kilka tysięcy osób na stu kilkudziesięciu tysiącach kilometrów utwardzonych dróg w graicach RP - weż to pod uwagę. Hemoroida - właśnie przejechałem wiele kilometrów po dziełach Budimexu i ma na tej podstawie wyrobione zdanie :O

Gość Mohavk
prymitywni- mieszkancy Augustowa. Jak za komuny. Zniszczyc wszystko...cóz Kononowicz tez z tych okolic....

A fakt, że droga Hemoroido szermujesz bluzgami świadczy o tym że napisałem prawdę. Zabolało..... n\'est ce pas?

UE "przywali takie kary", jeśli nie będziemy mieli minimalnej liczby kilometrów dróg zgodnej z normami unijnymi. Dzięki. Dokładnych danych nie podawałam.

Jelonku, to że ludzie giną na drogach całej Polski nie znaczy, że powinniśmy zwiększać liczbę wypadków w Augustowie.

Wpis z 21:36 był do Chomika.

Nie. To oznacza że trzeba było zrealizować wariant oszczędzający. Teraz to d.... blada. O kolejowym transporcie TIRów i w ogóle zwiększeniu przewozu cargo nie wspomnę. Ale ci którzy obrali jako drogę rozwoju RP kurs na Bangladesz i Kazachstan nie słuchali. Na nich spadnie ta krew - nie na \"zielonych\".

Gość stary czlowiek ....i moze
no to glownie Twoi lewicowi z pomoca liberalnych Idole Lowco. kto nas do Bangladeszu zadluzajac na sume 100mld dolcow pchnal przez 16 latek ' wolnosci' SLD i PO Twoi idole. :D

A co do dróg jako takich...to pieniądze poszły na biurokrację i na kościoły. Nam zostaną dziury i brak poboczy. I to kolejna sprawa która bardzo zaboli polokatoli....

Stary człowiek - dodaj jeszcze że upuszczam krew katolickim niemowlętom na macę. To też będzie trzeci rodzaj prawdy wg x. Tischnera którym się posługujesz. PS. głosowałem na PPR.