Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yapko

Dziewczyna wciska mi że straciła błonę dziewiczą u ginekologa Wierzyć jej

Polecane posty

Gość KŁAMIE

Gość **Licealista z Marsa**
Z ciebie to faktycznie jest japko :-o

Gość kliszka
wiesz to jest mozliwe wiele razy sie tak dzieje jesli blona byla delikatna a lekarz ze tak powiem nie ostrozny ...wiesz badanie u ginekologa nie nalezy do najprzyjemniejszych i stracic sie da latwo,wystarczy skrecic nie tam gdzie trzeba

Gość AsiuLEcZKa25
Calej nie moglaby stracic napewno .. mogłaby miec naruszona jak juz ale tos ie rzadko zdarza

Gość ormianokuzs252
Ja bym jej nie wierzyła,jeśli jest sie dziewicą ginekolog nie bada przez pochwe.

a poważnie to się tematem zainteresowałem i wszędzie piszą że kobiety bada się przez odbyt

Gość AsiuLEcZKa25
ormianokuzs252 owszem bada ale delikatnie i jest ostrozny ... a jak np wyleczy nadżerke itd albo grzybice?/ nadzerke np mozna miec tez przez tampony nie tylko przez sttosunek

Gość ormianokuzs252
Zakładając ,że była badana to na 100% nie straciłaby całej błony,mogło by dojść do miejscowego pękniecia.Nie daj sie okłamać

Gość kliszka
czasami badaja przez pochwe.....a co do wiarygodnosci to wszystk zalezy od dziewczyny....bo zdarzyc sie moglo...ale czy klamie? a ufasz jej?

Gość hehehehhe
własnie.... i na bank nie moglaby sstracic blony u gin noooooooooo chyba ze byl to facet hehei sie z nim przespala

Czuję że ściemnia-a ja akurat szukam odpowiedniej kandydatki na żonę

Gość jasne że mogło tak być
są pewne przypadłości które można zbadać wyłącznie przez badanie przez pochwę więc nawet jeśli była dziewicą a było podejrzenie na nadżerki, lekarz musiał badac wziernikiem i błona całkowicie mogła ulec "zniszczeniu" niektóre dziewczyny mają niewielkie błony i oczywiście ze całkowicie mogła ją przez badanie stracić XXI wiek a jaki ciemnogród..

Gość ormianokuzs252
Czy możesz zdradzić ile Twoja panna ma lat?

Gość mogla stracic
nawet poprzez robienie fikolkow na trzepaku... Pewnie ze to mozliwe

Gość a ja miałam
problem z jajnikami i musiałam iść do szpita. podczas przyjęcia jakiś debil lekarz zrobił mi usg dopochwowe i ...straciłam cnotę z maszyną!!!!i co może mój facet też ma mi nie wierzyć????? wszystko się może zdażyć, lekarz to też człowiek i może coś zrobić nie tak!!!

Wolałbym aby ze mną a nie z głowicą USG

Gość prawie ginekolog
jesli kobieta jest dziewica to jesli przy badaniu naruszoma jest blona dziewicza to ten fakt odnotowany jest w kartotece jeslis taki ciekawy to popros o zaswiadczenie:O

Gość ghty
ale jak u ginekologa straciła to może dostać zaświadczenie od niego jak zarząda że błona pekła przy badaniu ja tez tak miałam. i co miłam sie nie leczyć? miało mi jechac z pomiędzy nóg?

Gość ormianokuzs252
do:jasne że mogło tak być,sama żyjesz w jakimś ciemnogrodzie!Moja matka jest ginekologiem i zaprzecza ,ze jakikolwiek ginekolog podczas padania mógł usunąć błonę,to nie jest wbrew pozorom taka easy sprawa.

Gość a ja miałam
wiesz mi ja też z moim facetem bym wolała - a i 23 latka wtedy miałam, więc...kto wie kto wie

Gość a ja miałam
miało być "wierz mi" sorki

Gość kliszka
jak dla mnie o mowi rawde...a jak nie...to znaczy ze sie ciebie boi...moze jestes jakims fanatycznym oaznikiem: bez urazy...no ale nie widze sensu klamac

Gość jasne że mogło tak być
no popatrz, twoja matka taka sprytna, ale niektorzy nie sa i błonę można u lekarza stracić a juz zadac zaswiadczenia od lekarza ze jest dziewica to naprawde zalosne...:o

Takiej pozbawionej błony przez lekarza chyba też nie chcę