Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariettaa

suchośc pochwy w ciąży

Polecane posty

Gość mariettaa

Dziewczyny, czy któraś z Was miała taki problem? Ogólnie mówi się, ze w czasie ciąży zwiększa się ilość wydzielanego śluzu, a u mnie odwrotnie:( Jestem w 14 tygodniu ciąży i wydzielina jest znikoma, a sucha pochwa uniemożliwia współżycie. Nie wiem czy można stosować jakieś żele nawilżające, a może to jest problem wymagający natychmiastowej wizyty u lekarza( rutynowe badanie mam dopiero za dwa tygodnie, na pewno zapytam o to gina ale już zaczynam się martwić)

Gość upppuuuuuuuppppppppp

Gość lukrecja 3
hej ja tez tak mam jestem w 5 tc ,a jak mialas na poczatku bo ja bardzo znikomo czasem tylko pojawilo sie toche bialego sluzu raz lepki ,raz ciagliwy.ale wciaz sucho boje sie o dzidzie

Gość sylwia blondynka
ja mam znow za bardzo mokro a jestem 6 tc moze kazda inaczej ma ,ale sucho to chyba nie moze tak byc bo zle jaoks

Gość mariettaa
Na początku miałam też trochę śluzu, ale z czasem zaczął on zanikac i teraz jest go strasznie mało i jest bardzo gęsty, raczej lepki. Nie wiem czy to powód do zmartwienia czy po prostu taka nasza uroda?? :(

Gość mariettaa
Hej! Żadna więcej dziewczyna nie miała tak w ciąży?? Proszę, napiszcie coś...

Gość lukrecja 3
wiesz ja zaraz przed @ to wcale nie mialam sluzu -zupelnie jak na okres a nie dostalam ,tyle sie mowi o tym sluzie gdzie on sie podzial??????????

Gość mariettaa
No właśnie, nie mam pojęcia co o tym myśleć bo raczej wszyscy mają obfitą wydzielinę, ale z drugiej strony nie wyczytałam też nigdzie, że to jest niedobry objaw i tego się trzymam; cóż, skoro żadna z kaffeterianek tak nie miała prócz nas to nie pozostaje mi nic innego jak czekać do wizyty u lekarza

Gość abiliena
podobno można stosować taki żel nawilżający feminum czy coś takiego ale najlepiej zapytać się lekarza

Hmmm... ja tez tak miałam i to przez cała ciążę:( Do tego totalny brak apetytu na sex... tzn mój partner musiał sie ostro napracować, zeby \"coś\" było;) To wszystko sprawa hormonów, ale nie wszystkie kobiety tak mają.