Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meg29

ranking warszawskich fotografów ślubnych

Polecane posty

Gość meg29

Przewijają się tu na forum, lub nawet rezydują na stałe, jacyś fotografowie.... no, ale nie z tej "wyższej" półki... To może tak podawać linki do naprawdę dobrych fotografów... Podaję swoje typy: http://www.grabek.pl/ http://www.bogacka.pl/ http://www.kalina-studio.com/ http://www.tworekfotograficy.com/ to chyba tyle moich... ktoś coś ma do dodania?

Gość na ale Aga
Bogacka tu wlasnie rezyduje :P

Gość taktaktak
hehehehehhehe zaraz beda sie znowu żrec i błotem sie obrzucac

Gość czy naprawde nie rozumiecie
że zakładanie takich topików nie ma sensu?? :( Zdjęcia extra, wszystkie 4 linki, ale Kafeteria nie jest miejscem, gdzie można o tym normalnie porozmawiać! :( Ciąg dalszy prorokuję: stali rezydenci skrzykną się błyskawicznie i zacznie się pyskówka, w której prędzej czy później padną inicjały AB i MM. Później dołożą się do tego dywagacje na temat wyższości analoga nad cyfrą albo odwrotnie. I nikt z tego nie skorzysta!! Nikt!! Naprawdę, nie ma sesnu zakładać topików z takimi linkami:( Jak ktoś szuka fotografa, to wrzuci w Googla "Warszawa fotografia ślubna" i zaraz coś znajdzie, a bez takich topików świat na Kafeterii byłby zdecydowanie przyjemniejszy i dawał złudzenie, że ludzie bywają dobrzy :(

Gość Cień innego forum
Tak naprawdę dwie z wymienionych firm to jedna firma pod dwoma nazwami. Która to nie powiem bo będzie draka…..:D Jest też wymieniona firma która dla tworzenia portfolio korzysta z modeli. Która to firma każdy bez problemu ją wyłapie. Metoda promowania się pani A.. rodem zaczerpnięta z forum Gimbla:D. Tam identycznie postąpiła i z tego co słyszałam wielokrotnie postępowała… Dodać jeszcze trzeba wspaniałą umiejętność gnojenia wszystkich którzy by jej w gimblowych interesach przeszkadzali. Co ja piszę, ZAPOMNIAŁAM że na gimbli nie można się reklamować i nie ma tam żadnej reklamy… Oj durna baba ze mnie:D:D. …..z drugiej strony mądra bo nie dałam się tak omamić jak inne dziewczyny z forum cały czas jej słodzące…. Na marginesie tej gimblowej reklamy nie rozumiem jak to jest że osoba od dawna zasiedziała na forum ma usuwane linki polecające fotografów a osoba z 3 wpisami podająca link min. pani A ma zachowane linki. No cóż są i wybrańcy którzy mogą i tacy co nie mogą….:) Zdaje się że brakuje jej zamówień i łapie się już wszystkich darmowych sposobów na reklamę. Głupio aby była wymieniona tylko ona. Lepiej to wygląda gdy się jest w towarzystwie podanej konkurencji. ……a mi jest WSPANIALE bo to już prawie sześć miesięcy jestem już po ślubie….. Ale mi się dzisiaj dyżur dłuży. W necie nic nie ma, w prasie i TV tym bardziej…poczytam lekturę kafeterii.

Gość Cień innego forum
Co do szukania fotografa to całkiem się z tym zgadzam. Zaufanie zawsze wzbudzają firmy i ludzie inwestujący w reklamę Wyszukiwarka google jest o wiele bardziej wiarygodna niż wciskanie reklamy poprzez różne fora internetowe…. Aby w google zaistnieć w sposób widoczny naprawdę sporo gotówki trzeba wyłożyć. Wykłada ten co ma zlecenia i widzi opłacalność takiej reklamy….. Do tego dochodza jeszcze portale tematyczne i robi się mnóstwo miejsc w necie gdzie bez problemu można wyszukać dobrego fotografa:D. Polecam w googlach frazy… - zdjęcia ślubne - zdjęcia ślubne warszawa - fotografia ślubna - fotografia ślubna warszawa - zdjęcia plenerowe - ślub zdjęcia Polecam portale - netwesele - waszslub - twojslub

Gość maj 2007
Ja odradzam korzystania z firm które zatrudniają osoby (modele) do robienia zdjęć pokazowych. Problemem jest też wynajmowanie fotografa z firmy która zatrudnia kilkanaście osób. Jak możemy mieć pewność że oglądane zdjęcia to zdjęcia tego fotografa który przyjdzie mi robić zdjęcia?. Będąc świadkową właśnie spotkałam się z taką sytuacją. Przyszedł fotograf który tylko w sezonie ślubnym robił zdjęcia na zlecenie dla jednej z warszawskich firm fotograficznych. Zdjęcia całkowicie różniły się od tych jakie pokazywano w firmie. Jak tego uniknąć tego nie wiem. Chyba najlepszym wyjściem jest szukanie samodzielnych ogłaszających się fotografów bo przynajmniej jest pewność że on jest autorem prezentowanych zdjęć. Wielokrotnie od dziewczyn słyszałam że zdjęcia na pokazach, czy na targach całkowicie są inne od tych jakie potem miały robione na swoim ślubie.