Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuu...

o co mu właściwie chodzi?

Polecane posty

Gość buuuu...

witam wszystkich, jestem tutaj bo mam przeogormny problem i z cichą nadzieję liczę że komuś uda się mi to wyjaśnić? jesteśmy z mężem 3 lata po ślubie, niemamy dzieci, do pewnego czasu uprawialiśmy seks jak opętani, dużo i spontanicznie, było nam ze sobą wspaniale, urozmaicaliśmy sobie go na różne sposoby więc żadne nudy od jakieś miesiąca mąż oziębł i to niesamowicie, leże w łóżku z nadzieją że się ruszy, ale nic z tego ... a ja mam już dosyć "nakręcania" go do tego ... zamilkłam w tej kwestii ... wczoraj nie wytrzymałam i wywaliłam mu porsto w twarz "albo oślepłeś, albo jesteś impotentem, albo masz kogoś na boku" - jestem babką na której widok "ślinią się" faceci a on nie zauważa kompelnie niczego co robić? ja chyba oszaleję :( i błagam nie bluzgajcie na mnie tylko spróbujcie dać sensowną radę, widziałam niektóre wypowiedzi na tym forum, mam nadzieje ze ominą ten topik pozdrawiam

Gość ehytree23456
mam podobnie :( a co on na to?? jak mu tak powiezialas?

Gość buuuu...
on? najpierw się oburzył, a ja widział że odwróciłam się tyłkiem do niego i przykryłam oddzielną kołdrą do zaczął się przymilać - mało w pysk za to nie dostał - poczułam się jakby się nademną litował - i chciał zgasić moje natężenie emocjonalne - nie gadam z nim, póki nie zrozumie - ale boli mnie to strasznie, ja nie mogę tak żyć :(

Jadłaś kiedy poliwke przez trzy lata? Jo jodym codziń. Tera jim roz na tydziń. A i to za cynsto :classic_cool:

Gość margolcia13
wczoraj miałam to samo z moim mężem już chciałam mu powiedzieć .,że jest do niczego ugryzłam się w język teraz śpi a ja pije wino i zastanawiam się co jest grane

może powinnaś z nim szczrze pogadać? MOże na prawde jest zmęczony po pracy albo męczy go jakieś zmartwienie w pracy?

Gość buuuu...
ok - nie kumam jak mogło mu się znudzić takie ciało, nie uważam się za jakąś boginię ale uwierz że wiele młodszych lasek patrzy na mnie z zazdrością .... więc nigdy tego nie zrozumiem - pozatym ciało ciałem ale je się jakoś ubiera prawda? a na estetykę niema co narzekać -

Gość buuuu...
margolcia - tak tak teraz też o tym myśle .......... zmęczony? nie sądze :(

Gość buuuu...
apropos zmęczonego ... ok ... dzień, dwa, trzy ale 1,5 tygodnia???

Gość margolcia13
mnie to cholernie wkur...jego zachowanie fajnie być namiętnym kociakiem ale jeszcze fajniej jak to mąz cie pragnie anie musisz ciągle inicjować seks

Dupe mos gładkom, i ładnie sie ubiros... A we łbie mos co? Bo moze chłopu znudziło sie walić głupa... :classic_cool:

Gość margolcia13
ja mojemu dziś rano powiedziałam ,że jak mnie już nie chce to rozwód bo jestem nieszczęśliwa a on nic na to

Gość buuuu...
margolcia - dokładnie tak, trafiłaś w sedno rolnik - cy ty owazos ze tok pise kobita któro ma siu bździu w dekielu? :P

Gość ele
Moja droga, radziła bym ci poprostu porozmawiac z mezem, zapytac o przyczyne? Ale nie pytac czy ci sie znudziłam czy cos nie tak tylo po prostu niech sam powie..

Gość margolcia13
rolnik chyba bez jaj

Gość buuuu...
heheh wiesz co margolcia? mam wrażenie że to typ człowieka dokładanie ten sam - jak pytam mojego jak ci minął dzień to on mi na to jednym słowem "normalnie" grrrrrrrr a jak widzi, że mam ochotę głowę mu roztrzaskać ;) to mnie próbuje udobruchać - a to mnie wpienia jeszcze bardziej ... wystarczy przecież normalnie być ze sobą - a może się mylę? wiem jedno małżeństwo = koniec przyjaźni, początek partenstwa :(

Gość to see nee wraci
jestem babką na której widok "ślinią się" faceci a on nie zauważa kompelnie niczego widocznie tylko tobie sie tak wydaje :D :D :D

Gość buuuu...
ele - gdyby to było takie proste to by nas tu nie było :(

buuuu... - no widza ześ baba zez kiepałom :classic_cool: a ty margolcia13 wis cymu twój nic nie godo? Łun sie ciesy po cichu :classic_cool:

Gość ele
to wydaje mi sie ze nie ma miedzy wami prawdziwej szczerosci i otwarcia hm?

Gość buuuu...
to see nee wraci - cudzysłów - w takich typach zdań oznacza zazwyczaj przenośnię - jak chcesz inaczej to ci powiem - nie jestem szkaradą - teraz lepiej?

Gość buuuu...
ele - ok masz rację i tu wraca pytanie pytanie apropo tematu - dlaczego to zniknęło? i co zrobić, żeby wróciło?

Gość buuuu...
rolnik zebym jo wiedziola co to je kiepala to moze i bym ci nowet podzinkowała :)

Gość to see nee wraci
zapodaj fote to ocenie :P :D

A co jo mom zrobić coby wrócić do przeczkola?? Fajnie tam beło... Starcy jak se jaja łogole? :classic_cool:

Gość buuuu...
obojętnie co byś zobaczył powiedziałbyś że paskuda, a wszystko dla honoru ... luzik - poważanie :P

Gość buuuu...
rolnik napis podanie to ciem po somym psecytaniu do złobka dla geniusy wezmom :P

Gość to see nee wraci
spoko spoko jestem bardzo tolerancyjny aczkolwiek krytyczny :classic_cool: :D

Gość buuuu...
i dobrze - przynajmniej realistycznie patrzysz na świat, ja też - i czasami jest bardzo z tym źle