Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi23

co zrobic by zapomniec o nieudanym zwiazku? co wam pomoglo?

Polecane posty

Gość mimi23

niedawno zakonczyl sie moj prawie 4 latni zwiazek .. ciezko jest oswoic sie z tym ... dlatego chcialabym sie was zapytac co robic by zapomniec .. jakie macie hobby ... co robiliscie w takich sytuacjach .. licze na wasze pomysly .. pozdrawiam

Gość autentyczna lady
czas, czas, czas... tylko to.

Gość taka tam xxxzzzyyy
nawet czas nie pomoze

Gość taka_tam_jedna
klina klinem :D

Gość *jolie*
ja na przyklad bym sie zabrala za innego :P

Gość gotowy na prawie wszystko...
no to jestem,.... zabierajcie sie za mnie

eee.. zabieranie się za kogoś innego tylko po to żeby zapomnieć o kimś poprzednim o jest traktowanie przedmiotowe ludzi... nie sądzę żeby ktoś chciałby być tak potraktowany

Gość gotowy na prawie wszystko...
maciek a czemu dałes teraz swój email?

Gość *jolie*
ja uwazam ze trzeba sie jakos umiejetnie pocieszyc :)

czemu dałem swój e-mail ? tak sobie, bez specjalnej przyczyny czasami uzupełniam to pole co do pocieszania to ja też jestem zdania że należy się umiejętnie pocieszać, nie ma co rozpaczać i oglądać się w przeszłość bo ona już była, liczy si terazniejszość i przyszłośc ale nie można pocieszać się kosztem innych osób

Gość *jolie*
zawsze jak sie pokloce z moim facetem, albo coś. to nie mysle jak mi bylo zni m dobrz,e nie wpsominam, tylko zawsze wybiegam w przyszlosc, i mysle sobie co mnie jeszcze czeka, za 2 tyg, za miesiac.. itp. nie mysle o tym, mysle co bedzie!!:)

No włąsnie ja mam ten sam problem :( 2 miesiace bez niego ...tylko jak zapomniec?I co ważniejsze-jak ja mam do jasnej cholery uwierzyć w miłość??DO tej pory moja romantyczna wizja świata zakłądała,ze jest coś takiego jak \"to\" uczucie jedyne w swoim rodzaju,przeznaczenie itd.. po rozstaniu tak sobie mysle dobra znajde kogoś bedziemy razem,ale skad mam miec pewnosc,ze nam sie nie znudzi,nie przestaniemy sie kochac itd..??Chyba utraciłam wiarę w \"wieczne uczucie \"... co jeszcze bardziej pogłębiają wątki na kafeterii o zdradzanych i opiszczonych po 5,10 20 latach...ech :( wg mnie to powinno być tak,ze kazdy człowiek ma identyfikator i jak sie zejdzie dwoje takich połówek jabłka co do siebie beda pasować przez całe życie to powinno to tak głosno piszczec aż beda razem :) a jak sie trafi na jakiegoś gamonia co sie tylko nerwy przez niego bedzie psuć i cierpieć to tez pisk powinnien być przerażajacy,ale powinnien trwać dopoki razem beda ;d alem to sprytnie obmysliła co nie? ;)

Gość cześć ja zakładam
wtedy kolejna działalnośc gospodarczą i rzucam sie w wir pracy ,przynajmniej jest z tego pozytek-nie mysle o byłym bo za bardzo jestem zmęczona i jest z tego kasa ,hahaha i jestem kobieta dośc obecnie zamozną...Czyli nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło

wyjechałam 😭 nie tyle o Nim zapomniałam co zaczęłam tęsknić za najbliższymi i to chyba przytłumiło tęsknotę tylko za Nim ale nie polecam :O :) poza tym, mi się tak akurat ułoży [czesc[

Gość *jolie*
jeszcze dodam, ze nie ma co sie facetami przejmować.

hmm.. nie ma czegoś takiego jak \"ten jedyny \"ta jedyna\" jest wiele osób z którymi można sobie ułożyć życie. Jak o wszystko o związek trzeba dbać nieustatnnie :-) pomysł z piszczałkami w pełni popieram i jakby ktoś coś takiego wyprodukował o chciałbym testować ;-) *jolie* facetami nei ma sie co zamartwiać, ale przejmować to chyba się jednak warto :-)

Gość *jolie*
czy ja wiem czy warto.. wy nas czesto ranicie, no ale cóź.. taka rola faceta :P okej, nie będe narzekac na facetów, bo co my byśmy bez was zrobili