Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keria

Ludzie POMOCY - chłopak i wojsko, jak tego uniknąć!! Absurd!!

Polecane posty

Gość keria

Moj własciwie ex, dostał powiadomienie ze go chca do woja, ale on jeszcze sie uczy. Niestety ktos w jego domu przyjał to i nie powiedzieli mu i nie wysłał zaswiadczenia ze sie uczy. I teraz przyszło mu powiadomienie ze za 7 dni ma sie zglosic do wojska!!!! Co mozna zrobic w takiej sytuacji???? Błagam pomozcie, to dobry facet kurcze, wojsko go zniszczy!!!!!! On sie jeszcze uczy:o

Gość keria
No to takie proste? Ponoc to sytuacjia juz nie do załatwienia, ale nie chce mi sie wierzyc! Zeby nie bylo tak, ze zaniesie a oni tego nie uznaja:o

Gość niech idzie wojsko go
życia nauczy

Gość keria
wojsko to PARODIA ZYCIA, zycie jest tutaj w naszej normalnej rzeczywistosci! a nie w jakims sztucznym tworze gdzie ciagna czesto ludzi na siłe, jak za kare, do wiezienia, co za kraj!!!

Zapewne wezwali go dopiero w celu wydania karty - jeśli tak, to tego dnia kiedy ma się stawić, musi zanieść zaświadczenie, i to wszystko :)

Gość keria
Wielbiciel mam nadzieje ze masz racje, jeszcze tam zadzwoni i dopyta;) Mam nadzieje ze to sie odkreci, bo nie chce mi sie wierzyc ze sie nie da. Dziekuje bardzo mocno 🌻