Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem z tym

Sennosc

Polecane posty

Gość mam problem z tym

Czy znacie jakies sposoby na sennosc, Drogie Panie? Jak z nia skutecznie walczyc? Przy tym dodam, ze wizyta u lekzraz odpada.

Gość usmiechnieta
dlaczego odpada?! moze kawa :D domyslam sie ze tego juz probowalas :) coz... jesli dobrze sie odzywiasz prowadzisz regularny tryb zycia, zazywasz duzo ruchu, cwiczysz, uprawiasz jakis sport. i mimo to masz problemy z ciagla sennoscia to nic poza lekarzem poradzic nie mozna :) ciekawa jestem dlaczego tak od razu [piszesz ze to odpada?...

Gość hajduś
nadmierna sennosc moze byc spowodowana cukrzyca lub problemami z tarczyca.tylko nie chodzi mi tu o osoby ,ktore lubia sobie pospac.mam na mysli sennosc ,ktora zaczyna przeszkadzac w codziennym zyciu.niestety jezeli tak jest to tylko wizyta u lekarza.zwykle okresowe badania moga juz wskazac przyczyne.niskie cisnienie tez powoduje sennosc lub zawroty glowy.

Gość anettttttttttttttttttttta
Ja nie mam ani problemów ani z tarczycą, ani cukrzycy, a chodzę zadżumiona cały dzień z powodu bardzo niskiego ciśnienia:(Nic mi nie pomaga, ani kawy, ani żadne Red bulle, musiałam sie przyzwyczaić:( Ale ja też radzę wizytę u lekarza, ja poszłam, wiem, co z moim ciśnieniem i wiem, że nie musz sie martwić:)

Gość mam problem z tym
Nie mam czasu na lekarza. Mialem nadzieje, ze moze Wy znacie jakies fajne sposoby na to.

Gość AłAAAA
JA TAK MIAłAM JAK BYłAM W CIAżY...:)

Gość usmiechnieta
e tam nie masz czasu... zawsze mozna znalezc troche zeby szybko przeleciec do lekarza. a raczej trzeba. trzeba miec jakies priorytety i zdrowie powinno byc wysoko w hierarchii. nie zycze Ci tego, ale mozliwe ze jestes na cos chora... i jak kiedys gdzies zaslabniesz, zemdlejesz lub cos Ci sie stanie przez ta sennosc to i tak terafisz do lekarza... tylko czy warto czekac do momentu kiedy tak to sie rozwinie?...

Gość może byc początek
cukrzycy

Gość eelzaza

Gość eelzaza
mi pomaga zielona herbata parzona 3min. z 1 łyżeczki, a też mam niskie ciśnienie, a i magnez z wit. b6 (MgB6)