Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o rady

jak podnieść pośladki?

Polecane posty

Gość proszę o rady

Gość anettttttttttttttttttttta
Są różne, fajne ćwiczenia na ujędrnienie i podniesienie dupci:) Poszukaj w Necie, na pewno coś znajdziesz:) Przy treningu polecam też masować pośladki jakimś preparatem ujedrniającym, masować w kapieli szorstka gabka i jeść duzo warzyw oraz owoców, pić soki:) Powodzenia!

Gość nikolka
a ja to wszystko robie i dalej wisza :(

Gość ze co prosze.....
a od kiedy to robisz, od wczoraj??? Bo jak tak, to nie ma co oczekiwac cudow..

ze co prosze------>ma rację! Ja, gdy odchudzałam się z 56 na 50 kg, to chodziłam 3 razy w tyg. na zajęcia, ćwiczyłam w domu po 45 min. plus 200 brzuszków (miałam najwiekszy problem z ta częścia ciała), byłam na diecie, balsamowałam się i dopiero po wielu tygodniach widoczne były efekty, ale za to teraz wygladam i czuje sie super!

Gość ze co prosze.....
anettttttttttttttttttttta-----a cellulit znikl?? Bo to moj najwiekszy problem. Mam dosyc zgrabne posladki, ale chcialabym je ujedrnic i pozbyc sie cellulitu na udach i posladkach. Nadal tyle cwiczysz, czy teraz juz troche mniej?

Gość kolezanka oleja
a co to za cwiczenia Bambooszek ? :)

Ćwiczyć, ćwiczyć :) żaden krem/balsam na to nie pomoże! W magazynie SHAPE są bardzo fajne ćwiczenia właśnie na pośladki.Albo wybierz się na siłownię, fitness.Na pewno będą efekty

Gość stper
albo kup sobie mini steper kosztuje od 140-300zł ja mam taki za 170 i jest super a najlepszy wlasnie jest na posladki i uda

ze co proszę------->od wakacji nie ćwiczę w ogóle:(ale muszę zacząć od nowa, bo znów ten brzuszek mi sie robi:( Ja mam mało widoczny cellulit, tzn. widać jak napnę nóżke, ale na pupce i praktycznie na całych udach:(Mam to od tego, ze często chudłam i tyłam w bardzo krótkim czasie (odchudzanie non stop, choć jestem szczupła, ale takie zboczenie). Wcześniej zależało mi na schudnieciu, ale teraz chyba czas wziaść sie za ten pieruński:Pcellulit:( Choć mam wrazenie, ze wtedy był mniejszy, bo non stop sie szorowałam gabką i nacierałam preparatami antycellulit, ujędrniajacymi...Podobno seria z Eveline naprawdę pomaga, a jest tania:)

Gość hopsiasiupa
:)