Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę głupi problem

trochę głupi problem zdrowotny !!!

Polecane posty

Hej. Mam problem zdrowotny, zaraz pojawią się pewnie uśmieszki i głupie komentarze, no ale może chociaż jedna mądra rada... Mianowicie ostatnio mam problem... hmm jak to nazwać.. no niech będzie z przyrody ... z wiatrami... wiadomo jest to bardzo krępujące i nie miłe zarówno dla mnie... dla otoczenia naszczęsie jeszcze nie bo jakoś się z całych sił powstrzymuję i lecę w jakieś ustronne miejsce, I tu moje pytanie czym to może byś spowodowane... i do jakiego lekarza z czymś takim się zwrócić... Liczę na waszą wyrozumiałaość, chociaż nie...

Gość dupa blada.............
unikaj potraw, które sprzyjają "wiatrom" np. groch, kapusta. podobno herbata z dziurawca może pomóc, ale tak do końca pewna nie jestem.

Gość to tylko gazy
;) zmien diete, bo cos w jelitkach gnije, moze zle laczysz pokarmy oczysc jelita lyzke kminku zmiel, zaparz i wypij ( codziennie )

Gość anettttttttttttttttttttta
Przecież to normalny problem!:) Powodem moze byc np. to, ze prędko jesz, łykasz powietrze i potem jest jak jest...Może pomogłoby Ci picie mięty i siemienia lnianego (ja piję dwa razy dziennie)? Bo tych cudownych tabletek z reklam, to bym nie polecała! Unikaj też kapusty, fasoli, jajek na twardo i podobno surowych jabłek. Powodzenia!

nie jadam teraz grochu czy kapusty... Ale zauważyłam że np kawa rozpuszczalna mi nie służy..

Gość anettttttttttttttttttttta
Możliwe, przecież każdy ma inne ciało, musisz sama stwierdzić, które produkty Tobie szkodzą. Ja np. mam tak, że po pierwszej, porannej kawie od razu lecę do kibelka:)dzieki temu regularnie sie wypróżniam:P

Gość *ANIA**
HEHEHEHEH...JA JESZCZE NIEDAWNO MIALAM DROBLEM Z WZDECIAMI ...TO BYLO OKROPNE...MYSLALAM ZE PEKNE, CHCIALAO MI BRZUCH ROZSADZIC...JAK MI KUMPELKA DALA COS TO TAK PRYKALAM ZE HO HO HO ALE BYLO SMIESZNIE...HEHEHEH...NO ALE WIEM ZE TO DYSKONFORTOWA SYTUACJA WIEC POLECAM ODWIEDZIC LEKARZA INTERNISTE JESLI ON STWIERDZI ZE JEST POTRZEBNA PORADA SPECJALISTY TO CIEBIE DO ODPOWIEDZNIEGO POKIERUJE...ZMIANA DIETY POMOZE ALE JA BYM PORADZILA SIE LEKARZA LUB ZAPYTALA W APTECE O JAKIS LEK...BO ILE MOZNA SOBIE ODMAWIAC POTRAW KTORE SIE UWIELBIA:classic_cool:

Gość hehe ja tez tak mam
szcegolnie jak wpierdzielam gruszki, jablka, groszek ,fasole,banany, brokuly nie wspominajac o kapuscie caly czas po prostu czadze

Gość tooo
To się nazywa zespół jelita drażliwego, znajdź sobie wątek pod takim tytułem. Nic fajnego w każdym razie.