Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropenkaa

pytanie o prawo jazdy

Polecane posty

Gość do daltonisty
badanie lekarskie to fikcja, dasz lekarzowi w lape to podbije ci pieczatke. z daltonizmem mozna spokojnie jezdzic, znam goscia ktory jezdzi duzo, ma prawko 25 lat i przez ten czas nigdy nie mial wypadku, tylko jedna stluczke i to nie ze swojej winy. czerwone swiatlo zawsze jest na gorze, zielone na dole, po prostu patrzysz ktore sie swieci i jezdzisz uwazniej.

Gość dwudziestka
ja bym dala to i to, i finito hehehe

Gość milka111982
Ja dzisiaj miałam pierwszą jazdę. Nigdy wcześniej nie jezdziłam autem, powiedziałam o tym instruktorowi, a on mimo wszystko kazał mi jechać na miasto. Chyba nie było najgorzej,ale ja nie jestem zadowolona bo wiem że moja jazda nie była płynna, trudno mi było podzielić uwagę na technice jazdy i tym co się dzieje wokół. Wiem że to dopiero początki, ale tak się zastanawiam czy ja aby napewno nadaję się na kierowcę.? Podzielcie się swoimi wrażeniami.

Gość iwona24
a ja mam prosbe, czy ktos potrafi mi napisac jak ładnie opowiedziec o masce micry na egzaminie, chodzi mi o ładnie i sensownie zbudowane zdania...;)

Gość baraarataa
hmm ja tak stwierdzilam ostatnioze zdajac egzamin wogole nie umialam jezdzic, nie wiem jak go zdalam zreszta latwo nie bylo za 3 razem, nauczylam sie jezdzic dopiero jak musialam sama wyjechac swoim samochodem i po prostu nabrac wprawy. na kursie mozna nauczyc sie znakow, zmieniac biegi i kiedy ustapic pierwszenstwa cala reszta to juz praktyka

Gość baraarataa
a co do badan to nikt mi nie kazal rozrózniac kolorów tylko czytac literki takie rutynowe badanie jak u okulisty

Gość bum bum bum robimy to bez gum
ja od 26 zaczynam kursik najpierw teoria;p

ehhh pamietam pierwsza jazde po miescie L ,heheheh, po10minutach nogi mnie bolaly od trzymania w powietrzu:P:P:P:Pmyslalalam ze zwariuje:Pale bylo super i tak przez caly czas mi sie podobalo (oczywiscie potem bylo juz na luzie)

Gość gigsa
poradźcie mi co ja mam ze soba zrobic w dniu egzaminu praktycznego jesli ja na egzaminie teoretycznym malo co nie zemdlalam ze strachu!!!

Gość agma z Łodzi do bani
no ja też bylam na jazdach doszkalających w Auto Szkole Agma w Łodzi na Pomorskiej 3. ODRADZAM WSZYSTKIM, niby powinni znać przepisy a parkują swoje samochody na chodniku przy przejściu dla pieszych na Placu Wolności , gdzie jest zakaz parkowania na chodniku.

Gość AGMA Z Łodzi-lamacze przepisów
o ja też tam bylem w AGMIE, to prawda oni mimo zakazu parkowania parkują samochody na chodnikach JAK KTOŚ TAKI MOŻE UCZYĆ INNYCH

JA ZDAŁAM PRAWKO ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM W LISTOPADZIE ALE MAŁO JEŻDZE I CZASAMI ROBIE GAFY.A NA NAUCE JAZDY OD RAZU JECHAŁAM NA MIASTO A NIGDY NIE SIEDZIAŁAM NAWET PO STRONIE KIEROWCY.SŁUCHAJCIE CZŁOWIEK UCZY SIĘ DO ŚMIERCI I GLUPI UMIERA.

Dla mnie egzamin na prawko to byl koszmar zdalam za 4 razem a jezdzic jako tako umialam bo na jazdach wszystko fajnie ale tam to luzik a na egazminie to ja nie wiedzialam co robie nogi jak z waty nie chcialabym juz tego przezywac.... teraz prawko mam od roku i w sumie duzo nie jezdze bo nie mam czym od cazsu do czasu zeby nie zapomniec ale mysle ze jak bd potrzeba to bd jezdzic i nie bd zle;p

Ja zdaję prawko 13lutego w piatek i nic nie umiem, dzis mam jazdy, nie mam pojęcia o światłach, olejach itd:/ masakra, a bezsensem jest wykupywać 10godz skoro zapewne obleję juz na placu. załamka

mysle, ze instruktorzy widza kogo moga wypuscic na miasto i jesli jest to juz na 1 lekcji to po prostu jada na miasto i tyle ja na 1 godzinie, po jakis 15 min na takich prawie pustych uliczkach pojechalam na miasto i jaks wielkich bledow nie narobilam, a wczesniej nie jezdzilam wogole - nie masz sie czym przjemowac - jak inni dadza rade to TY tez dasz i pamietaj, ze instruktor siedzi obok Ciebie, ma pedaly i zawsze moze chwycic za kierownice - a jak spowodujesz wypadek to jest to na jego dopowiedzialnosc - wiec nie masz sie czym przejmowac - powodzenia

Gość Reja
Czy zdjęcia dawane do prawa jazdy muszą być koniecznie kolorowe? Posiadam tylko biało czarne robione niedawno do dowodu i nie widzi mi się robienie następnych...;/

jak nie masz zielonego pojecia to napewno cie nie wezmie!! ja tez zapisuej sie na prawko niedługo ale jezdzic umiem chloapk mnie uczy :):) wiec duzo umiem mam nadzieje ze uda mi sie ;D

Gość mozliwe dlaczego nie
nawet wtedy jak nigdy nie siedziałaś na fotelu kierowcy