Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulcia21

Czy tylko ja poznaje takich facetów?? mam dosyc

Polecane posty

Witam Zaczne od tego ze musze sie gdzies wypisac bo jest mistrasznie ciezko i mam wielkiego doła od wczoraj - oczywiscie przez facetów:(( Mam chyba wielkiego pecha do nich za kazdym razem kiedy kogos poznaje okazuje sie ze jest zonaty.Straciłam juz wszelkie nadzieje ze poznam kiedys kogos\' normalnego\':(( Czy ktoras z was tez tak ma ze zdecydowana wiekszosc facetow ktorych poznajecie jest zajeta??

Gość jak masz 21 lat
i lecisz tylko na starszych ustawionych to oczywiste że większość będzie żonata :P a zresztą w życiu nic samo się nie zdarza, takich sobie wybierasz. Moja rada zajmij się młodszymi, będzie mniej żonatych 🖐️

no mam 22 lata , nie mowie tu o facetach znacznie starszych tylko w wieku okolo 28 lat,a druga rzecz to oni sie do mnie przyczepiją :( Ja generalnie chętniej umówiłabym sie z facetem w moim wieku,ale niestety tacy sie bardzo rzadko zdarzaja;(

Gość sdfsdfsd
ja byłam chyba skazana na żonatych, mam za sobą 3 takie związki. Niby zawsze się tego brzydziłam, uważałam takie dziewczyny (kochanki) za idiotki, a jednak tak się układało że zakochiwałam się w zaobrączkowanych. Wolnych chłopaków też miałam, ale nigdy nie wychodziło. Aż w końcu trafiłam. Związałam się z żonatym, który teraz jest po rozwodzie, mieszkamy razem, w wakacje bierzemy ślub, a ja jestem niewiarygodnie szczęśliwa.

Gość to może sama się kimś
ciekawym zainteresuj a nie tylko czekasz, albo szukaj w innym miejscu bo to jest kiepskie ;)

===> Dobrze ze jestes szczesliwa i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. pozdrawiam