Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotany88

Problem z gumka

Polecane posty

Gość zaklopotany88

Dziendobry mam spory problem:/ mam 18 lat z moja dziewczyna jestem juz okolo 6 miesiacy postanowilismy rozpoczac nasze zycie seksualne! moj problem polega na tym ze przed zalozeniem prezerwatywy moj penis jest w penej erekcji lecz gdy juz ja zaloze zaczyna ona spadac i penis wioddczeje jes osczywiscie twary ale nie az tak bardzo zeby rozpoczac penetracje:( gdy juz uda mi sie go wsunac wszystko zaczyna sie zmieniac lecz naparwde mam z tym sporo problemow i to nie jest ani przyjemne dlamnie ani dla mojej dziewczyny:( POMOCY co mam robic moze mam zamale prezerwatywy gdyz czytalem ze spowodowane to jest zbyt malym doplywem krwi do czlona:( prosze o odpowiedzi

Gość nanana123
a moze poprostu sie stresujesz...??nawet podświadomie...

Gość zaklopotany88
nie wiem wlasnie!! wydaje mi sie ze nie jestem rozluzniony:) i jest ok porostu dopuki nie zaloze prezerwatywy to stoi normalnie bez zadnego problemy lecz po zalozenieu przestaje:( moja dziewczyna zaproponowala ze moze zacznie brac tabletki zebym nie musial uzywac gumek?? i nie wiem co robic

Gość zaklopotany88
czy to zemna jest cos nie tak czy moze to jest normalne ze tak sie dzieje??? i co sadzicie o tych tabletkach?? czy to jest dobre rozwiazanie

Gość tabletki będą dobre
POD WARUNKIEM że Twoja dziewczyna nie bedzie miała do nich przeciwskazań to nie jest takie hop siup z braniem pigułek a przynajmniej nie powinno bo może się źle skończyć - niech idzie do dobrego lekarza, który przeprowadzi badania a nie wypisze recepty od ręki co do problemu - to sie zdarza- myślę że zakładanie prezerwatywy jakoś Cię zniechęca - spróbujcie popracować nad tym żeby ten moment był podniecający- może niech zakłada dziewczyna - niektórzy mówią że dziewczyna może zakładać ustami - ale nie wiem czy ktoś to praktykuje, wydaje mi się to dość problematyczne może niech dziewczyna da Ci do zrozumienia że widok Ciebie zakładającego prezerwatywy ją podnieca, bo wie że szykujesz się by ją... ostro zerżnąć - takie ostre mysli albo słówka mogą być naprawdę podniecające myślę że traktujesz zakładanie prezerwatywy jako przerwę techniczną - postaraj się to zmienić inne możliwe tłumaczenie (nie chcę Cię straszyć) - masz problemy z erekcją natury fizjologicznej - ale to mało prawdopodobne w tym wieku - problem z pewnością tkwi w Twoim nastawieniu

Gość rany
lub gumki sa zbyt ciasne

Gość zaklopotany88
NO mozliwe ze sa zbyt ciasne tak mi sie tez w sumie wydawalo bo gdy ja zakladam w polowie mamm problem z jej nasunieciem :/ robi sie tak jagby zaciasna i tak mi sie wydaje ze to moze i od tego!! ale z drugiej strony jesli uda mi sie juz wlozyc to pozniej jest w sumie wszystko ok:) to nie sa zadne problemy zdrowotne bo normalnie bez gumki stoi jak stalowy:P wiec co???

Gość zaklopotany88
no ale nie mam wiekszych gumek pod wzgledem srednicy bo rozninca 2-3 mm to nic chyba nie da:) a jesli to nie gumki to co moge jeszcze zrobic?? znacie jakies metody?? no pomocy ja naparwde nie wiem co robic bo glupio mi tak przed dziewczyna:(

Gość zaklopotany88
??

A prubowałeś prezerwatyw z Unimil max love-Special Collection???

kiedys miałem podobny problem! a wiesz kiedy on sie objawiał? na początku współżycia z nowo poznana partnerką! i wnioskuje ze nawet nie zdając sobie sprawy gdzies w podswiadomości człowiek sie stresuje!!! tak około po 5-10 bzykaniach zawsze było juz OK! z Toba jest na pewno tak samo!!! spróbuj po 2 piwkach! i zobacz wtedy, niech ci dziewczyna pomaga przy zakładaniu, a jak Ci oklapnie nich wezmie go w swoje ręce! pomiętoli, pobawi sie nim. u mnie zawsze pomagało!!! aha, moze to głupie ale mi nigdy nie chce porzadnie stać gdy chce mi się siku, nawet tak troszeczke :) przed kazdym numerkiem musze mieć pusty pęcherz!! moze tez tak masz!!!?

Gość zaklopotany88
hyhy:) oglnie ptatrzcie:) zawsze nawet teraz ostanio jak zakladalem sobie samemu to zawsze troszke oklapl a dzisaj kupilem unimil xxl i niedawno testowalem :P:P i kurde rozumiecie wszystko bylook nawet troszke nie oklapl a nawet zrobil sie twardszy:D:D: ale moze to tylko teraz jutro przetestuje z dziewczyna:)

Gość mmrowka
witam wszystkich..:* mam dosyc wielki problem.. mam 16 lat i jestem ze swoim chłopkaiem od 9 miesiecy. Ostatnio zaczelismy współzyc i wszysko było ok do czasu.. ostatnio czy sie "kochalismy" pekła gumka.. boimy sie ze zajde w ciaze.. i potrzybujemy nazy tabletek ktore by ta ciaze jakos zniszczyły... bo gdy bedde czuła ze mam to dziecko w sobie nie beded potrafiła jego zniszczyc..:(((((( prosze pomozcie mi jestem za młoda na dziecko!!!!! :( to moja nauczka na całe zycie.!!!!!!! :((((((((( BLAGAM I CZEKAM NA WSPARCIE