Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżozefina22

Czy uzywacie dezodorantów?

Polecane posty

Gość Dżozefina22

chodzi mi o takie pod pachy :P Bo ja np nie uzywam,psikam perfumami pod pache:P i zaznaczam ze uzywam antidralu wiec nie potrzebuje dezodorantu

Gość Dżozefina22
up

Gość Dżozefina22
upupup

Gość preferuję antyperspirant

Uzywam dezodorantu. Antyperspiranty rzucilam w cholere, bo wiecej z nich szkody niz pozytku .

Gość O CO CI BIEGA
A JA SIE MYJE :)

Gość Dżozefina22
to miło :P

Pod pachami się psikam wiele razy w ciągu dnia dla własnego dobrego samopoczucia ale najbardziej mnie się podoba, gdy przechodzę gdzieś w miejscu publicznym i mijam się z kobietą w drzwiach i wtedy czuję od kobiety przecudny zapach perfum gorzkawych lub słodko-gorzkich , wtedy się tym kobiecym zapachem irytuję , zatrzymuję na chwilę i aż mam ochotę podejść do kobiety i zaprosić ją na kawę ale obawiam się dostać kosza i odpuszczam sobie .

Gość ja tez nie używam dezodorantow
ani antyperspirantow

Gość preferuję antyperspirant
nie pocisz się w ogóle?

Jak wychodzę z zatłoczonego autobusu to mam ochotę rozdawać dezodoranty na ulicach za darmo!!!!

Gość ja nie uzywam dezodorantow
ani antyperspirantow,psikam sie perfumami albo mgielkami

Gość pumeksol
ja używam antyperspirant w kulce. najlepiej bezzapachowy a potem psikam sie (ale juz nie pod pachami) jakimis perfumikami. ale nie zawsze (tzn. nie zawsze perfumami) a co to jest antidral??

Gość ja nie uzywam dezodorantow
to taki lek na pocenie sie :) smarujesz wieczorem rano myjesz pachy i masz spokoj na tydzien

Gość a ja nie lubie
bo antyperspiranty strasznie niszcza ubrania a dezodoranty sa tandetne :-o uzywam perfum

Gość uuuuuuuuppupuu
up

Gość przerażające
Przerażające. I potem co się dziwić, że w tramwaju po prostu cuchnie. W ogóle ludzie: śmierdzicie. Każdy się poci. A to nie pachnie ładnie, naprawdę. A perfumy to wiecie jest takie powiedzenie: gówno w lesie. No więc tak pachniecie.

Gość fkffkfkfkf
Czy wy sobie zdajecie sprawę że dezodorant to nie tylko zapach, ale zapobieganie rozkładaniu się potu????????

Gość ddddaaaa
Polacy to brudasy. Polki najwyraźniej też. Ohyda.

Gość higienka
Dezodorantow nie uzywa sie zamiast mydla i wody, trzeba sie myc a potem klasc dezodorant. A uzywanie perfum pod pachy to juz zupelne kuriozum. Antypespiranty zawieraja aluminium, wiec moga powodowac raka. Trzeba dbac o czystosc nie tylko pach ale i bluzek czy sweterkow. Nie pomoze najlepszy dezodorant jesli nosi sie przepocone ,smierdzace ciuchy.. nawet jesli sa markowe... Niestety Polacy nie nauczyli sie jeszcze brac codziennie rano prysznic przed wyjsciem do pracy czy do szkoly.... Kochani rodacy bierzcie przyklad z innych nacji..:P

Gość satintel
mam adidasa co niby wchlania pot. przetestowalam milion roznych i on jako jedyny wmiare dziala. antidral jest dobry ale nie stosuje bo codziennie gole pachy a jego nie wolno stosowac wtedy.ja nie wyobrazam sobie wyjscia z domu z nieogolonymi pachami nawet w zimie. niestety. myje sie codziennie po 2 lub 3 razy. piskam antypespitantem ale i tak sie spoce pod pachami. w dodatku chodze na silownie . bardzo intensywnie cwicze i mocno sie poce. chciala bym zeby pot z pod pach tak bardzo nie smierdzial, nie wiem co stosowac. pozatym antypespiranty brudza ubrania. mam duzo bialych ciuchow i na wszystkich zolte plamy od desodorantow.

Gość satintel
prawda ze polacy to brudasy. moje kolezanki myja sie raz dzienie albo co drugi dzien. nie rozumiem jak mozna sie ni myc po wsatniu z lozka. i wychodzic tak z domu? nawet jak ktos sie myje wieczorem powinien sie umyc rano. szybki prysznic trwa pare minut. potem caly dzien w pracy siedzi sie takim nieswiezym

Gość używam dezodorantu
co najmniej raz dziennie. bez niego czuję smród spod pachy