Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgr

Niestety chude kobiety do

Polecane posty

Gość hgr

55 kg z piersiami D lub j to rzadkosc..Wiekszosc ma B i jest plaska z lekka..Co z tego ,ze sa kobiety ktore maja D jak najczesciej są grube..:(

Gość mam 52 w porywach do53kg i D70

Gość passato
to jestes super sexy ;-)

Gość hemhem jeee
a ja waze 59 kg i mam 75 D :]

Gość a ja mam B i też jestem sexyp

Gość Achek
ja ważę teraz 52 kg i mam 75 c a każdy kto widział moje cycuszki mówił że są zajebiste i proporcjonalne do ciała czy to kobieta czy mężczyzna bez znaczenia. I co ty na to?

Gość vdwe
i co z tego ,ze masz C jak ich nie pokazujesz

Gość passato
a ja bym chetnie z taka posaiadaczka C/D /E ...nie nie rubenswoska na kawie sie spotkał ;-)

A co Ty byś chcial?? albo rybki albo pipki!! Najlepiej żeby maiła 55 kg biust D nie mówiła, sprzątała, nie marudzila, wszędzie puszczała, posprzątała, poprała itd... gdzie Ty żyjesz!! ??? popatrz na siebie jak wyglądasz i jak bardzo wklęsłą masz klatę a później wymagaj

Gość vdwe
bo tak powinno byc kobieta powinna miec wielkie balony i mała mase..Tak jak ewa sonnet..Ona ma odrobine za duże..Takie D byłyby idealne..

Gość tak to jest
Jaci ci to, facet, wyjaśnie przystępnie. To nie jest tak jak z waszymi wackami. Mały facet, jak wiadomo, może mieć dużego, a duży małego , tak Bozia dala. I jak ten z małym, przytyje albo przyładuje 20 kg to mały zostanie mu mały, czyż nie. Piersi kobiety natomiast- gdzybyś nie wiedział, a najwyraźniej nie wiesz - składają się w przeważającej części z tkanki tłuszczowej. I oczywiście jedne mają większe a drugie mniejsze, bo też tak Bozia dała. Tyle, że jak laska ma więcej tłuszczu, to ma też większe piersi. A jak ma same kości, to i piesi raczej nie bedzie miała dużych. Do pojęcia teraz? Swoją drogą, wiesz, waga kobiet, jak i mężczyzn, ma coś wpolnego ze wzrostem również. No więc jak laska ma ważyć 55 kg, a mierzy powiedzmy 175, no to już raczej sterczą jej kości, nie co innego. Po prostu, facet, rusz trochę mózgiem, taka mała erekcja neuronów też nie zaszkodzi od czasu do czasu.

Gość ja52kg- 70C sa jeszcze takie

Gość atoco
dlaczego ja nie mam teraz takiej kobiety

Gość xxxxpapapappap
ja mam 55 i 75d,

Gość do tak to jest
zajefajnie to Ujełaś. zgadzam sie z Toba ... Facet zanim napiszesz cos POMYSL to nie boli