Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsds

jestem w ciązy i mam faceta egoiste .........

Polecane posty

Gość Eni40
jasne , ze sobie poradzisz. po pierwsze nie ty pierwsza jestes w podobnej sutuacji, po drugie nie takie swiat zna "dramaty" jak ciąza, po trzecie pozbądź sie tego gnojka JUZ, TERAZ, NATYCHMIAST.. zanim cie zdominuje , ze zapomnisz ile ty i twoje dziecko jestescie warci.... ja takiego samego pozbylam sie po 15 latach małzenstwa..i zaluje ze tak poźno.. a Waldusiem sie nie przejmuj..wszyscy Waldusie to niedojrzale dzieciaki... no głowa do gory i powiedz mamie o wnuczku.. na pewno cie wesprze.. caluski dl a was obojga

Gość Eni40
i nie zapomij o alimentach!!! bron boze nie unoś sie honorem.. to kasa Twojego dziecka i ma do niej prawo! a tatuś niech chociaż placi

Gość Eni40
i nie zapomnij o alimentach.. bron boze nie unos sie honorem.. to kasa twojego dziecka.. a tatus niech chociaz płaci.. powodzenia

Gość Eni40
do fluffy raz jeszcze poza tym widze , ze jestes kompletna ignorantka w tej dziedzinie i nie wiesz ze wszelkie owady zyją w szybach wentylacyjnych, w piwnicach, miedzy rurami i w kazdej chwili mogą przedostac sie wszedzie... zwlaszcza w takich skupiskach roznych ludzi jak wiezowce.. no ale wlasciwie nie wiem po co w ogole do ciebie pisze.. chociaż..może przyszlym razem zastanowisz sie ciut zanim kogos urazisz... czlowiek cale zycie winien sie uczyc..powodzenia

Gość gfgfg
dzieki tylko jakos nie czuje sie lepiej, czuje ze popadam w skarjnego doła, depreska, straciłam swoja wartosc, kiedys potrafiłambyc szczesliwa, nawet z nim. Wiem ze Swiat sie niekonczy ale wciaz ciezko mi uwierzyc ze tak bedzie...Jestem po studiach pracy niemam superowej bo mam 1200 na reke czasemjakies nadgodziny ale to kwestiamojego czasu a teraz nie powinnam sie przemeczac szczegolnie przed komputerem. Beze mnie firma sie nie zawali, ale ogolnie byłam i jestem tam lubiana, Jego tez znali i pewnie nikt by nie pomyslalał ze tak potocza sie moje , nasz losy. To jest firma prywatna 8 osobowa wiec tak juz jest w takich klikach. Tylko cojest najgorsze my nie wpadlismy a zrobilismy to celowo tylko to było jak widzeobecniebardzo niedojrzałe, hmm myslałam ze sie zmini d la mnie, dla nas? dla dziecka? charakteru sie nie zmienia,majac inne cele i pragnienia. Przyjacioł tez co raz mniej odsunełam sie od zycia towarzyskiego boon był raczej domatorem, a ja ze miałąm zasady i nie chcial by czuł sie zagrozony zaprzestałam wyjsc ispotkan ze znajomymi, czasem czuje sie tak samotna ze juz nie mam z kimo moch problemach porozmawaic a nawet wstyd mi sie przyznac ze jest jak jest. dzieki za otuche i wsparcie , dobrze ze choc tu mozna sie wygadac anonimowo i w gruncie rzeczy nie jest sie potepianym. Zaraz po urodzeniu dziecka wystepuje sie o alimenty? do sadu?? Miałam swoj honor nawet moje dzieck moze miec w aktach ojciec nie znany , ale moize byc mi ciezko finansowo.

Gość fdhghfd
wlasciwie to troche dziwne,bo jakby gosciowi zalezalo,to sciagnal by cie do siebie i niebyloby problemow. jasno widac,ze z jego strony jest cos nietak. nie zdziw sie jak odejdzie.

Gość fgfgggg
widzisz to nie takie proste było od samego poczatku zeby tamzmiaeszkac, bo on pracował tam legalnie na opcztaku miał umowe na 3 miesiace pozniej na poł roku, mieszkanie mieli słuzbowe opłacane przez firme gdzie mieszkał ze wspołlokatorem o 20 lat starszym. Mieszkanie to 2 pokoiki, jeden mieli goscinny , 2 sypialnia, zebym ja tam jechałą musiałąbym tez zrezygnowac ze swojej pracy a jezeli by mu kazdorazowo nie przedłuzali umowy , nie miałąbym po co juz wracac bo bym sobie tu furtke zamkneła, on ma zawsze powrot bo firme ma rodzinna z ojcem, a rynek jest kiepski jezeli chodzi o prace....

Gość Eni40
tak..zaraz jak sie dziecko urodzi wnosisz sprawe do sadu rejonowego , do ktorego regionalnie wg miejsca zamieszkania nalezy ojciec dziecka... jezeli jest za granicą sąd polski wyda orzeczenie o sciagalnosc alimentow przez sąd aktualnego pobytu ojca..a wiec jesli jest w hiszpani to przez tamtejszy sąd. nie widze powodu by wpisywac ojca nieznanego, chociazby dlatego by poniósl konsekwencje.. w koncu to jego dziecko i musi pokrywac koszty jego utrzymania. nie jestes w tragicznej sytuacji ja tez mam podobne pobory jak ty i 18letnia corke na utrzymaniu..i nie mam mozliwosc dorobienia na nadgodzinach.. alimetnty600zl ktore zasadzil jej sąd pochlaniaja specjalistyczne korepetycje corki by mogla dostac sie na studia z jak najlepsza lokata... i pamietaj ..jest takie powiedzenie: NIGDY NIE JEST TAK ŻLE ZEBY NIE MOGLO BYC GORZEJ.. nie popadaj w przygnebienie ani depresje..bo dasz rade..wiem to na pewno.. rodzice tez ci pomoga, tylko im zaufaj i o wszystkim powiedz

Gość sdsdsd
jest co raz gorzej:(( on mnie psychicznie meczy....