Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cold

depilacja brwi

Polecane posty

mam pytanie czy ktos stosowal metode depilacji za pomoca nici. Jesli tak to jak to sie robi?

Gość wysokie obcasy25
cold nie polecam tej metody...jestem kosmetyczką...taka depilacja gdybys stosowała ją przez pare lat regularnie, bardzo naciąga skórę i wokół oczu możesz miec ja obwisłą w przyszłości no i nie jest bezbolesna...i trzeba sprawdzić czy nie jest się uczulonym na wosk;)

a na czym ta metoda polega, jeśli moge spytać ?:)Jak to wygląda? nigdy mi kosmetyczka nawet o tym nie wspominała

wysokie obcasy bardzo dziekuje myslalam ze to normalna nic a ona jest woskowana najwidoczniej

wysokie obcasy bardzo dziekuje myslalam ze to normalna nic a ona jest woskowana najwidoczniej

Gość Karolina Gr
Hej , zabieg depilacji jest przyjemny tutaj masz filmik z zabiegiem depilacji https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj usługi nie jest najważniejsza laser laserowi nie równy , polecam poczytać o różnicy między laserami Vectus i lightsheer

Gość Kasix 28
Najlepsza jest natrualna depilacja Od ponad dwóch lat stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam problemu z podrażnieniami. Najpierw kupowałam gotową pastę cukrową, teraz robię ja sama. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość kosmetyczka 123
Znajoma zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Było w sumie bezbolesne. To jest bardzo nowoczesny sprzęt. poczytajcie o nim, ma super recenzje.